Pist bugün 7650 ye yoluculuğun başlatır gibi.
Printable View
Uzakdoğu borsaları kan gölü sebebini bilen var mı
Merkezi Kayıt Kuruluşu (MKK), Borsa İstanbul’da pay bakiyeli yatırımcı sayısının 17 Ekim tarihi itibarıyla 8 milyon kişiyi aşarak tarihin en yüksek seviyesine ulaştığını duyurdu. Yatırımcı sayısındaki aylık artış 712 bin 112 olurken, yıllık artış ise 5 milyon 286 bin 814 kişi olarak açıklandı.(ekonomim.com)
Bu filmi seyretmiştim.
Önce fışkırtıyor sonra çakıyorlar.
#SonDakika Rusya'dan Türkiye’nin İsrail-Filistin konusundaki garantörlük önerisine destek
sputniknews.com.tr/20231019/10764…
bugun çok kritik sırat köprüsü kısa da ayı tuzagı olabilir yani burdan bir kalkısma oldu oldu
akrabalarla olan iletişim etkileşim hakkında ne düşünüyorsunuz forumun yurt paydaşları ? uzak , yakın , orta yakın , orta uzak akrabalarla görüşülmeli mi, yoksa aran iyi ise çekirdek akrabalar haricinde diğerleri ile görüşmeden, kendi hayatına devam mı etmeli ?
Bence mesafeli olmak lazım.Akraba ilişkileri mutlaka olmalı ama mesafeli olunca daha saygın ve uzun süreli olur.
Bizler sıcak kanlı toplumuz...Burası iyi.İlişkiler hızla başlar ve gayet samimi bir hal alır.Ama....ilerleyen sıcaklık zamanla laubaliğe-saygısızlığa evrilir.
Bununla ilgili bir makale de okumuştum.Gerçekten de böyle ..
KİRPİLER SICAK DURMAK İÇİN birbirine sokulur.Buraya kadar güzel ama daha fazla sokulursa dikenleri birbirine batar..aynen böyledir bizim ilişkiler.:)
Akrabalık iyidir yakın ilişki her zaman iyidir. Başın sıkışınca Filistin li gelmez ama akraban yatak başında başına bez tutar en azından gömüldüğünde mezarını ayarlar . Kısaca akraba iyidir çok paran olsa da az paran olsa da.. en yakınına hayrın yoksa dunyaya hayrın olmazRedmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün izleyelim bagalim ben yoksam ne edecek gara oğlanlar
Bir adım gelene bir adım git ,,dirsek temasını kaybetme akraba iyidir ,,potansiyel zararı dokunacaklara arayı bozmadan mesafe koy ..Akrabalarla ilişki dengesini yönetebilmek sanıldığından zordur becerebilirsen kendini iyi hissedersin .
kalabalık bir aile ferdi olarak
ayuya bak
827500 üde kırdı
bodrum taşımalı eğitime geçmiş...
milyon dolarlık villa alıyorsun...
sifona basmaya korkuyorsun...
su bitmiş...
https://i.hizliresim.com/a18hjrc.png
10 lot borls var beş günlük ekmek parası ondan gelecek
Bodrum zaten geçmişinde evlerinde su olmayan bir yurt ilçesi idi. 70 li yıllarda oradan arsa toplasaydık vay be... bedavaydı.. şimdisiyelerde eski güzel havası da yok diyorlar... aslında o kadar aşırı sıcak bir yerde yaşamak için ev alınması rasyonel değil... nemi az diye, kavrulmaya değmez.
SİZLERDE farkındasınız devamlı BOFA aşağıya BOF A yukarıya ekranlarda görmekteyiz ya diğerleri ....
https://i.hizliresim.com/9ys0lty.png
Bakan Şimşek, bugün Fransa'nın başkenti Paris'te yatırımcılarla buluşma gerçekleştirecek. (AA)
▪️ Bakan Şimşek, günübirlik temasları kapsamında Paris'te yatırımcılarla yuvarlak masa toplantıları gerçekleştirecek.
▪️ Temasları kapsamında OECD Finansal ve Kurumsal İşler Bölümü Direktörü Carmine Di Noia ile görüşecek Şimşek, Fransa Maliye Bakanı Bruno Le Marie ile de bir araya gelecek.
▪️Franco-German Forum'un akşam yemeğinde Fransız ve Alman yatırımcılarla buluşacak Şimşek görüşmelerinde uluslararası yatırımcılara Türkiye'nin yeni ekonomi politikaları ve Orta Vadeli Program'daki hedef ve reform hazırlıklarını anlatacak, katılımcıları fırsatları değerlendirmeye davet edecek.
chp nin yönettiği yazlıkçı ilçelerin diğer partilerin yönettiği yazlıkçı ilçelerdem-n iç farkı yok
yağma hasanın böreği
her yer konut her yer yazlık her yeri imara ama derdi
chp li edremit ve ayvalık belediyeleri akp li balıkesir büyükşehir belediyesi ile ortak çalışıyor
oraya otel yapalım buraya site yapalım
zeytinlik alanları yok edelim imara açalım deridndeler
2 yıl sönra yeni barajlar devreye girmezse ayvalığın bodrumdan farkı kalmaz
U100 8000 üzerine atarsa az alım düşünüyorum :ok:
akkız-amiral-leylek üçlüsü iyi duruyor :he:
akkız yanına amiral ek mantıklı olur gibi :he:
az izleyeyim, aceleye gerek yok :ok:
özellike petkm e vurmaları süphe uyandırıyor :((
niye şüpheleniyorsunki...
burda boşuna parlatılmadı...
gundinin gelip söylediği hangi kağıda çakmıyorlarki...
adam sene başından beri yoktu...
bir geldi sasa dedi 60 liradan 40 liraya düştü...
hekts dedi 30 liradan 23 liraya düştü...
şimdide petkm dedi 25 ten kaça düşecek Allah bilir...
adam tam bir ters indikatör...
Havuz kısmına katılıyorum da Bodrum un yerleşim planı fena değil bence.
Misal tüm evler beyaz beyaz küp küptür.
Ya da yerleşim genelde çorak alanlarda misal akyarlar turgutreis ya da berileri...
Bu arada Bodrum u gezdim baya yav bana baya abartılmış ve çorak geldi..
Bir de nufüs olmuş şehir nufusu.. nasıl kafa dinlemelik yer anlamadım.. Tabe yaşam pahallılığı ayrı bir konu ama Bodrum da yaşayan o puroblemi çözmüştür herhal ne bilem.
ekgyo gitmezse endekste gitmez , giderse ... :) bence
Fiskittiracak gibi. Insallah maasallah.
Bilançosu patlayacak şirket varsa yazinda ,analiz edek,üç beş sebeblenek.
Essek hariç, o zaten belli:drunk:
hekts bana aldıramadı tektas :(
ekgyo nun buranın altına gitmemsi gerekir...
denenebilir...
https://i.hizliresim.com/cuz17eu.png