kabul ederse kendisini inkar etmiş olur, kullanılmış mendil durumuna düşerler bence..
Printable View
reisler kavga ediyor. 50+1, peşine sistem geçici değil vs vs.
ben memmet reisi tutuyom.
Kabul ettiği an piyasadan silinir,
sistemi kendileri getiriyor...
sonra getirdikleri sisteme oyları düşünce itiraz ediyorlar...
şimdi tekrar değiştirip yok o başka cumhurbaşkanlığıdydı sayılmaz diye 3 cumhurbaşkanlığı daha yazarlar kendilerine... :)
SPK'da FETÖ operasyonu,10 gözaltı kararı
bence oylar azaldığı için yeni bir çözüm süreci düşünülüyor. onun yolu yapılıyor.
yerel seçimden öncesine yetiştirmeye çalışıyorlar.
50+1 yokken reis daha mutluydu bence. ilk seçim %33'le neredeyse anayasayı değiştirecek oy almıştı.
çözüm süreci sırasında da önceki ortaklar satışı yemişti.
ülkece çok zor günler geçirdik :(
bahceli limon sıktı borsanın üstüne... :)
kimse beklemiyordu ağanın lafının üstüne laf söylemesini...
bence ince detay içimizden ihraç ettiğimiz biri ile ile aynı karede yer alınıp içimiz acıyarak kabul ettik hikayesi daha anlamlı , son zamanlarda Ak parti hdp görüşmeleri oluyor yerel seçimle ilgili diye dedikodular haberler var bence konuşmasında ince uyarılarda var.
Kuşu sokuyor teknik olarak karar bölgesinde saatlikte bu yüzden kanat attı:)
Kandırıldık dayu
ne güzel tezgah yaptı plancı tatlı su milliyetçisi...
birde %5 oy aldı... :)
2014 yılı Sermaye Piyasası Kurulu Uzman Yardımcılığı Sınavı soruşturmasına ilişkin yürütülen FETÖ soruşturmasında 10 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.
Yurt genelinde terör örgütlerine yönelik düzenlenen operasyonlar devam ederken, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, 2014 yılı Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Uzman Yardımcılığı Sınavı soruşturması kapsamında, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyelerince yazılı sınav öncesinde erişilen soruların örgüt mensuplarına dağıtıldığının tespit edildiğini belirtti.
10 ŞÜPHELİYE GÖZALTI
Bunun üzerine, sınav sorularını alarak sınavlarda başarılı olan ve atamalarının yapıldığı belirlenen 4'ü ihraç, 1'i özel sektör çalışanı, 5'i aktif kamu personeli toplam 10 şüphelinin, Ankara merkezli 3 ilde eş zamanlı gözaltına alınmalarına karar verildiği bildirildi.
Açıklamada, şüphelilerin yakalanmasına ve Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına sevklerine yönelik işlemlere, Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince devam edildiği aktarıldı.
Daha yeni uyandım suyun içine girmem ayaklarım üşür. İzliyorum ikinci fasıl uykuya geçecem hiç borsanın tadı tuzu yok. Bir veriyor üç alıyor pala ben vermeye razı ve hazır değilim başım ağrıyor diyelim
Kendi kendime basit bir hesap yaptım. Şirketlerin şu an için kredi borç süresi bir yıldan az maliyeti %50 den fazla. Daha yılbaşında işçi ücretlerine zam var bunu da koyduğum da üzerine çoğu şirketin iyi bilanço açıklaması zor. O yüzden uzak durmak gerekir. Daha hedeflenen faize 1000-1500 puan var. Enerji maliyetlerinde artış olma ihtimali var. Tüm bu sebeplerden dolayı şahsım adına uzak durmak istiyorum
Eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun görevi Ali Yerlikaya'ya devretmesinin ardından başta uyuşturucu ticareti ve organize suç örgütlerine yönelik olmak üzere kimi operasyonlar hız kazandı. Ayrıca bakanlık bünyesindeki teşkilatlarda büyük ölçüde değişiklikler yaşandı. Gündemdeki söz konusu gelişmeler üzerine hakkında öne sürülen iddialara Süleyman Soylu ateş püskürdü!
BES portföyümde çeşitlendirme amacı ile eklediğim altın fonum olmasa ons altını takip bile etmeyeceğim.Yine 2000 dolarlara yaklaşılmış yine birileri basmaya çalışıyor.Bu kaçıncı 2000 dolar dönüşü son 1 sene içinde saymayı bıraktım.Altın topiğinde bir arkadaş detaylı yazılar yazıyor.Ona göre de mesela 1850 lerin altına kessen gelmez.
874500 dünkü işlemlerin ortalaması
artık zorlama buradan aşağı bi 3000 ver ya
877xx leri kaçırdım... lönkleri 875350 den şorta döndüm... maliyet 872 ( o yüzden 3000 istiyorum :yahoo: )
https://twitter.com/bosunatiklama/st...yoCGOrk8Q&s=19
Çok kötü alüminyum yaw. Arda ya da üzüleceğim aklıma gelmezdi.
Çok doğru bir bakış açısı ama mışcasına yapılıyor.Büyük başlara yine dokunulmuyor.Yabancı için bir diğer önemli kıstas da swap ların açılması.Swap lar sigorta tır.Sigorta olmadan ancak kara para ve kumarbazlar yatırım yapar.Böyle kontrollü döviz piyasasında nasıl açılacaklar swap lar orası da bir soru işareti şimdi.
bu ne la
şu grafik ile 873 ten 875 e gidilir mi ?
Bahçeli'den isim vermeden Sinan Oğan eleştirisi: 'Partimizden ihraç edilen bir şahısla aynı kareye girmeye içimiz acısa bile ses çıkarmadık. Sanıyorum herkes mesajı aldı ve anladı'
https://sputniknews.com.tr/20231121/1077611412.html
keli alırlar mı tokatçı yoksa mafyacılık oynattıklarıyla kalır mı
Son dakika: Bakan Işıkhan’dan ‘tek zam’ mesajı: Emekli maaşı ve asgari ücret zammına ‘hedef enflasyon’ ayarı geliyor! Dünya Bankası planı değiştirdi
https://www.haberturk.com/cumhurbask...638810-ekonomi
Konut kredisi kampanyasi bekleyenlere sağlam gol atmış.
Konuttaki balon portleyecek ellam.
Sohbet odasında geçen hafta MKK kayıtları 1800 dolardı her hafta fiyat değişiyor dediler.
Sohbet odalarını resmi görevliler dinliyor deniyor.