düşerse düşsün.
oğluma bırakırım, torunuma hediye ederim. tek lot satmam
muhabbetleri başladığına göre....
hissede kalanlara allah sabır versin.
Printable View
düşerse düşsün.
oğluma bırakırım, torunuma hediye ederim. tek lot satmam
muhabbetleri başladığına göre....
hissede kalanlara allah sabır versin.
Borsada ciddi yabanci cikislarindan biriydi dun froto da olanda, inanilmaz desteksiz kaldik hangi senette cikis yapsalar selale oluyor,ben baska senette yakalandim ama koclarda boyle,bi varlik fonuyla thy tutarak endeksi tutuyorlar yoksa 7-8 binlere dokuldu cogu sener,froto da euro nun cazip katalizoru varken bunu yapiyorlar helal olsun
Payımı tutarım temettümü alırım.
Ytd
Euro çıkmıyor diye ağlardık, euro çıktı, biz daha fazla düştük.
Ağlıcak başka bir şey arıyorum…
Çok enteresan... Büyük bir cisim mi yaklaşıyor acaba, yoksa turbun büyüğünü mü öğrendiler...?
eruo altın dolar tuvalet kağıdı ne alsan kazandırdı. Biz bu çöplerle paramız pul oldu. Dolar euro bazlı son iki senede kaybettiklerimiz ortada.
Sadece cumhuriyet altını alıp yastık altına atsak bile ihya olmuştuk. zqyim temettüsünü de elektrikli aracını da bataryasını da....
This is Frotooooooooooooğğğğğğooooo
https://firealpaca.com/images/get/Al...T_KZp0SlL7.jpg
Bu dot lalesi koc lar bisey yapmayacaklarmı. Mal mal bakacaklar sa niye soyadlari KOC amk.
SM-A556E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu başlığı şu anda 39 kişi okumaktadır. (11 üye ve 28 ziyaretçi)
Mathias, Acemi1i, aks16, AlpER__88, aslan.42, burak14, ekmekci, eylül, Hasan., Oralet_Osman, supertramp
Meğersem herkes çalı dibinde imiş
Bist 100’ün Işıklar Holding’den sonra en çok düşeni.
Haftalık kayıp %12.
Noluyor abi cidden?????
Böyle durumlarda dudu derdi ki : üzmeyin tatlı canınızı okşayın patlıcanınızı.
Bir umuttur yaşamak.
Kuzu kurdun yol Ford'un
https://i.hizliresim.com/dmukzj5.jpg
Birşey olduğu falan yok. Olumlu olumsuz gelişmeler var normal. Hisse zaten 20 kattan fazla yapmış getirilerini sunmuş bir hisse idi. İmamoğlu davasında borsa çakılırken saçını tarıyordu. Sağlam duruyor bir haber mi var acaba diye merak etmiştim. 2 gündür bozdular. Demekki bir fon / yabancı falan dayanamadı sattı çıkıyor. Büyütülecek bir durum yok o kadar da.
Sakalimiz yok ki lafimiz dinlensin.
Hamallik bitti enayilik modu basladi.
hala %50 ustu pff mevduat varken borsada para tutana ne denir?
Altindan hic bahsetmiyorum :)
koşuuun koşuuunn... 8 fk ya zortt veriyolaaa
Nihayet bugün alabildim, ama anca para oldu, henüz yeni alıyorum, çok beğendiğim bir şirket, kısmet olmamıştı, şimdi başlıyoruz. Şu TOGG'u da 1-2 seneye bize devir edin. Siz etmezseniz 2028 secimlerinden sonra birileri devir eder, TOGG üretmek en çok bize yakışır.
Bir kağıda ne zaman emeklilik fonları dadansa aynı terane umarım ellerinden erken çıkarırlar.
Dün takasa bakınca kıllandım verdim ucuz yırtmışım
Döt lalesi olü kedi sıçramasıda yapmıyor versek çıksak amk. Başaşağı gidiyor ebesine doğru. Ytd
Nerden nasıl vereceğini bilmiyor azmış teke ( buraya başka şey yazılırdı ama yazdırmadı)gibi herkese verecek. Yeterli paran olsun. Ytd
911 e baraj koydu amk. En sevdiği rakam Amerikan ozentisi hiçin. Nine one one.
Sanırım 25 Nisanda ilk çeyrek bilanço açıklanacak. Akıllara kötü bir gelir tablosu mu var acaba sorusu geliyor. Belki de öyle düşünmemizi istiyorlardır.
Almanlar 500 milyar dolar askeri harcama yapacağını söylüyor.
Abd hala Ukrayna da istihbarat desteği veriyor.
Rusya ile Ukrayna savaşı devam ediyor.
Çin meselesine karşı abd rusya arasında hala işbirliği yok.
Amerika düşünce kuruluşlarında askeri diplomatik kaynaklar latin amerika da hizbullah konulu raporlar yazılıyor.
Bu atmosferde ticaret ivmesinin yukarı yönlü olamayacağı pek açık.
Şu da elzem bir gerçek ki yükselen korumacılık yükselen milliyetçilik dalgası ekonomide de kendini gösterirse refah azalır artış hızı düşer.
Dünyada barışı sağlayan şey ise birbirine ticaret yapmaktır.Bu ticaret yapmama ve güç dengesinin değişimi mutlaka savaş ile patlak verir kendini.
Dünya savaşı değil ama güç merkezlerinin birbirine karşı aynı anda farklı coğrafyalardaki vekalet savaşları tüm unsurları ve ekonomik global refahı sekteye uğratır.
Bu tabloda bence çekimser davranmaları para sahiplerinin pek normal.
Biz de ülkece bu risklerden etkileniyoruz.
Ytd
BORSA +1,12 yukarıda, o nun hatrına yeşil duruyor. Endeks biraz salsa yine -4 yapacak haysiyetsiz şeref özürlü hisse
Rok orçosunun yalanı yüzünden dün düşmüş belli ki.
Tofaş tavan
Ford Trucks, Yurtdışı Yetkili Servis Ağını İngiltere ve İrlanda’ya genişletti17/04/2025 13:10:53
Ford Trucks, yurt dışı yetkili servis ağını genişleterek İngiltere ve İrlanda’daki yeni servis noktalarını hizmete açtı. Yeni servis noktalarıyla müşterilerine daha geniş hizmet ağı sunan Ford Trucks, bu adımla Batı Avrupa’daki yoğun taşımacılık rotalarında Ford Trucks müşterilerini servis hizmeti ile buluşturacak.
Ağır ticari araç sektöründe küresel markalardan biri olan Ford Trucks, yetkili servis noktalarına İngiltere ve İrlanda’yı da dahil ederek Avrupa’daki ağını genişletti. Bu stratejik adım, Ford Trucks’ın müşterilerine daha yakın olma hedefini desteklerken, Avrupa genelindeki erişilebilirliğini de önemli ölçüde artırıyor.
Ford Trucks, Avrupa’daki genişleyen servis ağı ile uluslararası taşımacılık yapan müşterilerine kesintisiz hizmet sunmaya devam ediyor. İngiltere ve İrlanda gibi lojistik açıdan kritik öneme sahip pazarlarda devreye giren yeni servis noktaları, özellikle Batı Avrupa’nın yoğun taşımacılık rotalarında Ford Trucks müşterilerine büyük kolaylık sağlayacak. Ford Trucks bölgedeki servis faaliyetlerini İngiltere’de 1968 yılından beri hizmet veren Rygor Group Limited, İrlanda’da ise 2007 yılında kurulan Setanta Vehicle Sales North Limited iş birliğinde sürdürecek. Rygor Group Limited ile yapılan anlaşma sonucu, İngiltere’de 7 farklı noktada, Setanta Vehicle Sales North Limited ile yapılan anlaşma sonucu ise İrlanda’da 4 farklı noktada Ford Trucks müşterilerine servis hizmeti sunulacak. Bölgesinde önemli operasyonlar yürüten bu iki firmayla yapılan sözleşmeler Ford Trucks’ın Batı Avrupa’daki varlığını güçlendirecek.
Ford Trucks’ın servis ağını genişletmesi, müşterilerine sunduğu toplam sahip olma maliyetini optimize eden servis anlayışını destekliyor. Bu sayede, bakım ve onarım süreleri kısalırken, operasyonel verimlilik artıyor.
Ford Trucks Uluslararası Pazarlar Direktörü Burak Hoşgören konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Ford Trucks olarak, Avrupa’daki büyüme stratejimiz kapsamında İngiltere ve İrlanda gibi önemli pazarlarda servis ağımızı genişletmekten büyük memnuniyet duyuyoruz. Bu adımla, müşterilerimize sunduğumuz servis hizmetinin erişim noktalarını artırarak Batı Avrupa’nın bu yoğun taşımacılık rotasında Ford Trucks müşterilerinin servis hizmetlerine daha hızlı ve kolay ulaşmasını sağlayacağız” dedi.
Rygor Group Ltd. Satış Sonrası Hizmetler Direktörü Sean Joyce ise, “Rygor, ticari araç segmentinde satış sonrası hizmetiyle tanınan bir şirket. Bu nedenle Ford Trucks'ın İngiltere'deki müşterilerini servis noktalarımız aracılığıyla destekleyebilmek bizim için de bir ayrıcalık. Şirketimiz bünyesinde 200'ün üzerinde tam donanımlı araç teknisyeni var ve müşterilerimiz için araç ömrünü en üst düzeye çıkarmak üzere Ford Trucks marka ticari araçların bakımını yapmak için sabırsızlanıyoruz” dedi.
Setanta Group Genel Müdürü Harry Nash, konuyla ilgili “Ford Trucks ile yaptığımız iş birliğinden büyük memnuniyet duyuyoruz. Setanta Trucks tüm donanımıyla İrlanda'daki dört ayrı noktada Ford Trucks müşterilerine arıza yardımı, kurtarma, parça ve servis hizmeti sunmaya hazır. Bu ortaklık, Ford Trucks müşterilerine daha kapsamlı ve etkili destek sunmamıza olanak sağlayacak'' şeklinde görüş belirtti.
ForInvest Haber Merkezi ( haber@forinvest.com )
Foreks
ForInvest
Metals Market
Montel News
ForInvest Twitter
Osman,
gir çık lara devam mı?
nedir durum ? maliyet düşürebiliyormusun?
https://i.hizliresim.com/5pqj7ek.png
bende bugün girdim...grafik atabilirim:)
giriş yeri ve hedef grafikte...
fibo ları takip ...
bu arada 1,618 sihirli rakam..