1056--1059 üstünde, yatayda DÜŞMEYEN ENDEKİS yapıp, şort stobu almayaçalışacaklar
Printable View
Saat 2.5-3 den sonra yön belli olur bugün...
Kapatsınlar önce hesabı...
Bu endeks pandemiden beri aylıkta 10 ema üstünde seyretti. İlk defa geçen ay altında kapattı..
Yani 9300 üstüne yerleşirse ben mal almak için bakarım.. Yoksa almak için 8100 ü beklerim...
9300 ilaveten hem günlükte 200 günlük ortalama hem de düşen kırılmış oluyor...
Ben hemen 9300 üstünde kalıcılığı sanmıyorum ama izliyorum yakından..
Bakalım...
10657..... tekrar Long yönlü poz açtım....aptal
Speği tırtıklamaya devam...
1 tırtıklarsın 5 de tırtıklarsın hatta 9 da tırtıklarsın belki 14 de tırtıklarsın amma 15 ciye kol gider bilesin, Hele ki Aptal dediğin Herif duymasın :shh:
Tvl ler Suriye için terör örgütlerine yönelik operasyon konuşmaya başladılar.... harekât olacaksa çok kısa sürede başlatılmalı. . ağır kış şartları gelmeden.....
xu030 spot 10259 üstüne atarsa 10376 nihai hedef olur..Düzeltmeye ondan sonra bakmak lazım..
Haftalıklardan baktım durum iyi değil.
Piyasaya uzun dönem bakan var mı?
Şok market bilançosu beğenilmedi....iyi verdiler.... Tüpraş da sallanıyor....
10.651 ortalama ile ikinci parti Long kontratları da aldık.... speği tirtiklamaya devam.....
Esenyurt belediye başkanı terör e finansman dan yeni bir dava daha açılmış.....son dakika geçiyor tvler....onunla birlikte hareket eden bazı chp li üst düzey kişilere de uzanacagı söyleniyor ....bu olursa başta isctr ye ve diğer hisselere de satış getirir...
mühendis hangi kağıtları ile tabelayı baskılıyor bilmiyorum ama
işyatırım'ın 150.000 kontrat long olduğu AKBANK herdaim gidiyeaah
neden akbank ? çünkü dayunuzun kaadı :yahoo:
lafımız yerdemi kalsın :oleyo:
10627...... tekrar Long yönlü.... tepki için... speği tırtıklamaya devam......
*SOKM (Negatif)*
Şok Marketler, enflasyon muhasebesi uygulanmış finansal sonuçlarına göre, 2024’ün üçüncü çeyreğinde %8 yükselişle 50,75 milyar TL ciro, 383 milyon TL negatif FAVÖK ve %0,1 marjla 30 milyon TL net kar elde etmiştir (Konsensus: 49,8 milyar TL ciro, 767 milyon TL FAVÖK ve 925 milyon TL net kar)
var... bendeki görüntü bu abi
2 tane aşağı kırmızı bar yersek... 3. bar direk SAT ile açılır
normalde fiyata bakmadan satış yememiz lazım
ama
REİS destekçileri (istisnasız tüm aracı kurumlar ) iktidar değişmesin deye borsayı çökertmiyor
çünkü : REİS gibi birini bir daha bulmazlar
önce KKM'den kaldırıyorlar milyarlarca dolar... sonra dönüyorlar TAHVİL'den... sonra dönüyorlar PİST
böyle kazançları nereden bulacaklar başka
Seloo selooo Allah bereket versin selo, tşkür ederim.
Dragonomi
Çin'in dış ticaret fazlası bu sene 1 trilyon dolara ulaşmak üzere.
Konak belediyesi Şevval sam a verdiği ücret.... belediye sallamış..... gözüm hükümet de bakalım belediyenin hesaplarına el koyup inceleme başlatacak mı.....
Şehirlerin parasını kin olursasa olsun böyle çarçur etmemelidir... yazık yahu ... bizim bilmediklerimiz ne olacak
Sanada bol kazançlar diliyorum dayucuğum
Burda hergün para dağıtıyorlar dayucuğum, bende payıma düşeni her gün alıyorum :cheers:
Daytradeci olaraktan endekis vobda beni kimse yenemez, beni anca ortavadeli öngörü ile yenebilirsiniz :)
Du en sevdiğim klibimi atayım
https://youtu.be/Jttb-2X9zgo?si=rrla3ql968unYW5u
çünki hareket İTKİSEL değil BİTKİSEL
itkisel hareket üstteki çizginin üstünde (siyah barlar ) olur
https://i.hizliresim.com/p0rlhyg.jpg
bu grafiği bu hale getirip, yukarı gidiyorsan mavi çizgilerin üstüne geçirip
İTKİSELLEŞTİRMEN lazım
üst çizg yarın... 1 milyon... buyrun yarın yapın... varmı o göt longcuda
6 kasımdan beri yf ve bofa... 6 milyarlık mal topladı kabaca
1,75 milyarına kar aldı bugün
endekisin daha yokarısı olsa neden satsın ?.... tutar deelmi malı
Bu kadar MC a rağmen 15.00-15.30 u beklemediler! Artık beklentinin tersini yapıyorlar! Satış günü olan Çarşamba ve Cuma almaları gibi!
https://i.hizliresim.com/smfsyj0.PNG
Tifil abi senin kaaadi 11.40 a kadar alırlar mı? Ne dersin?