Sen bu işi biliyorsun maacit abi. Bundan sonra şıhım bedri abiyle sensin. Sıkışırsam da emlakin açtığı topike söverim artık :he:
Printable View
Sen bu işi biliyorsun maacit abi. Bundan sonra şıhım bedri abiyle sensin. Sıkışırsam da emlakin açtığı topike söverim artık :he:
Bir sonraki topiki ben açayım yohusa boğalar mindar gidecek :drunk:
Olup biten herşeyin sorumlusu kim yada kimler? Buna gerçekten dürüstçe cevap verecek birileri var mı?
her şeyden nem kapan skindirik bi borsa...
kişiler önemli değil derim.
devleti yönetenler demokrasiyi hukuku ayaklar altına alıyorsa ülkeye zerre değer vermiyordur koltuk derdindedir.
apo dışarı... imamoğlu içeri.
yok böyle hukuk... adalet... bu uygulamalar söylemler. ülkeye zarardan başka birşey getirmez.
Bir posta daha kayarsa 9600 :he:
daha altı kısa da yok..:)
kaldı 25 puan :ok:
3 günde %6 çaktılar biste.
:halay:
Ben sıramı savdım, sırası gelenleri çekirdek çitleyip izliyorum.
mahvettik şu günü :vk:
hiç düşmeyecekmiş gibi durunca şortları ilk destek 11110'den kapadık... 20.000 puan daha verdi
Glrmk aldım 144 den az :ok:
ben kaçar, iyi akşamlar :wave:
longladım eccük...aksiyon olsun :he:
:drunk:
Kemal Polat :
TBB ve İBB başkanı sayın Ekrem İmamoğlu hakkında iddianame düzenlendiği haberleri bir anda yayıldı. Avukatlar olarak bilgimiz ve erişimimiz olmayan bir ddianamenin varlığı ve/veya mahkemesince kabul edilip edilmeyeceği de belli değil iken haberin servis olmasının değerlendirmesini kamuoyunun vicdanı yapacaktır.
İddianamenin kabulünden önce basına servis edilmesi gizliliğin ihlalidir. Bu durum ve müştekinin aynı adliyede başsavcı olması da diğer hususlar yanında adil yargılanma hakkının ihlali olacaktır. İçi boş bir iddianame ve dava olacağını değerlendiriyorum, bir müddet de bununla uğraşacağız…
çakma habere bist bu kadar vermez dayucuğum..
Imamoglu nun haber degeri apo dan daha cok o goruluyor
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
haberin doğru olması büyük ihtimal .. çünkü fatih altaylıda iddaname hazırlandı demişti.
tutuklanması yönünde.
Ekrem İmamoğlu:
Başsavcı incindi diye hakkımda hazırlanan iddianameyi, ifademi alan savcı bey yerine incinen başsavcının yardımcısı yazmış. Daha mahkemeye ve avukatlarıma gönderilmeden iktidar medyasına dağıtılan evrak paniklerinin resmidir.
Bu davaları “yakından” takip eden, içeriklerini bilen Cumhurbaşkanı Erdoğan, belli ki seçimde milletin önüne mertçe çıkmak yerine, masabaşı oyunlarıyla ayakta kalacağını sanıyor. Milletimiz demokrasiye ve kendi seçme hakkına zerre itibar etmeyene artık itibar etmemektir. Bunu da heybenize yazın.
Su tenekeler ve avaneleri secimleri kaybetseler de izleri silinse.. her ıslerınde alcaklik var
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bu iyi görünmüyor dayucuğum.... gözü yere bakıyoru bunun.
bi tık daha sitecekler sanki :he:
Bu haber dün dem partili millet vekilinin aponun çağrı iddiasına karşı salvo .Büyük ihtimal bugun gelen imamoğlu iddianamesi işini CHP de biliyor olabilir , geçen hafta Cumhurbaşkanı adayını hızlandırdılar bu hamleyi gören hükümet iddianameyi piyasaya sızdırdı bana göre .
bahçeli grup toplantısı yapmadı.
Bence içeri alıcaklar, kurtuluşu yok