Bitcoin 98500 altına indi 95 bin olur gibi kimseyi şaşırtmayayım öngörümdür
Printable View
Bitcoin 98500 altına indi 95 bin olur gibi kimseyi şaşırtmayayım öngörümdür
https://m.youtube.com/watch?v=CPhrpphP130
Kaynayan kurbağa sendromu.!!!
Toplumların, kişilerin bir şeyi yavaş yavaş yaşamaya başladıklarında buna tepkisiz kalmalarını!!!!
Konu alan bir anekdottur. !!!!
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
Şimdi fuatavni olsaydı tüm kriptolara girer malum kişilerin sabahtan borsaya müdahale edin mesajlarını yayınlardı vay anasını ne zamanlardı dost şimdi düşman
Benim ekstreleri Ayhan başkan görüyor. Benim için düşüş çıkış farketmez. Ben günlük alır satarım. Düşerken de viobcu olmadığım halde kazanma imkanı veriyor. Çünkü satacak olan bofa ve avanesi sonsuz satacak kadar malı yok. Açığa satış vs bir sürü kural var. Üstüne varlık fonu var. Arada çekirge gibi zıplamayı becerirsen kazanç var. Çok para olmayınca bu oluyor milyonlarım olsa o zaman sıkıntı. Az parayla kazanmak daha kolay.
sana darbe yapan abd nin, üssünün ne işi var ülkemizde..sadece bu bile utanç verici bir tablo..ben utanıyorum şahsen..
https://i.hizliresim.com/ilwgelx.png
yarın ilk etap pıst 100 2.27-2.28 bölgesini takip edicem kanal kırılımı 2.24 ara destek kanal hedefi çalışırsa 2.15.
pazartesi ve salıyı görelim oyun biraz daha netlik kazanır .
kolay gelsin
Grafiğime göre BİST 100'de 9 bin 180 destek olabilir ve CCI'de pozitif uyumsuzluk var. Yanılabilirim. Yatırım tavsiyesi değildir: https://invst.ly/1b38zz
İran BM Elçisi: Abd'ye orantılı karşılık vereceğiz.
kurtarıcı olarak görülen İmamoğlu hala içerde..acaba diyorum kendime yani, Bop çökecek de İmamoğlunu mu hazırlıyorlar..
görev değişimi olmalı sonuçta..
yani bu adam neden daha önceki seçimde sivrilmedi de şimdi sivrildi içeri girdi..seçim de yoktuki..
niye İran savaşı öncesinde oldu bunlar..
eğer hasas ayar varsa demekki bişeyleri gördüler..haydi inşallah diyelim..
İmamoğluna özgürlük geldiği ya da sinyalleri geldiği an borsaya çökerin..o zamana kadar borsa yasak bana..
ON DAKİKA:
🇮🇱🇺🇸🇮🇷 New York Times, ABD'nin Fordow'u yok etme girişiminin başarısız olduğunu kabul ediyor
İsrail ordusu, ilk değerlendirmede Fordow'un tamamen yok edilmediğini, ancak 'ciddi hasar gördüğünü' düşünüyor.
İsrailli yetkililer ayrıca İran'ın uranyum da dahil olmak üzere ekipmanı sahadan uzaklaştırmış gibi göründüğünü söyledi. – NYT
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
Rusyadan bir haber düşmüştü..İrana nükleer silah veririz gibisinden..
Bop un sonunu getirecek bir gelişme olur..
ya da konuşulduğu gibi İran zaten nükleer silahı elde etti bunu güvenli yere taşıdı ve sadece montaj aşaması kaldı..
bu durumun apaçık ortaya çıkması lazımki Bop u da oyuncularını da rafa kaldıralım..
İranın daha önce bir açıklaması vardı;
İran, önümüzdeki 50 yıl kendini garanti altına alacak.nedir buki..
hayattaki felsefem şu..kesin olarak bilmediğim herşeyin zıttına da eşit uzaktayım..inanç yalnız Allah için olmalı..
gerçekleri bilmeden inanmak olmaz..bilimsel yaklaşma bunu gerektirir..
oyların cıızlanmadığını kim biliyor..haa o zaman bu ihtimal bilmeyen için vardır..
ne zaman sorgularsak o zaman kurtuluruz yanlış inançlardan..
Şahsi görüşüm:
BOP'u, hatta GOP'u değiştirecek adamın siyaset sahnesinde şansı bile olmaz...
Bugün vurdukları İran'ın da yaratıcısı USA'dır.
U.S.S.R(Eski adıyla Sovyetler Birliği) rejimi tehlike yaratınca, oluşturulmuş yeşil kuşağın sonuçları bunlar.
Bugün konjonktür ve ihtiyaç değişince...
Ezcümle biz ve bizim gibiler, dünya sahnesinde bize tanımlanan alanda takılan değişik figürleriz.
Lakin lokal olarak nasıl yaşayacağımızı tercih etmek "bir miktar" elimizde.
Zaten ortalama insan ömrü(efektif olarak) 50-60 yıl.
Altın 5 puan artıda coin ise 100 bine dayanmış işler
tersinemi dönüyor nedir ABD ye güvenen çok galiba
Onsta tırt
Rusya ve Çin İranı nükleer silah konusunda desteklerse BOP çöker..oyuncuları da ortadan kaybolur..
İsrail ülkesinin yok olmasını göze almış bu uğurda..o yüzden apar topar girdiler İran a..
bana göre işin hızlanmasında Rusyanın parmağı var..Rusyaya uygulanan ambargo olabilir mesela..
Rusya dediki İran a; önünde sonunda İsrail çakalı seni ısıracak, gel şu nükleeri tamamlayalım ve hızlandılar..
tabiki içerdeki ajanlar uçurdu haberi..ABD şamşırttı, Rusyanın abd ye tokatıydı bana göre..
Herkes konuşuyor duruyor. Kimse de demiyor Medvedev İran'a kara harekatı ve rejim değişikliğine karşı geleceklerini. İran'a Nükleer silah vermeye hazır ülkelerin olduğunu... Bugün attı twitleri duruyor.
Medvedev Rusyada 2. Adam... Onun sözü Putin'in sözü...
Hazar denizi üzerinden Rusya ile İran komşular...
https://twitter.com/MedvedevRussiaE
Herkes elini yükseltiyoruz. Trump rejim değişikliği diyor haneye seni de götürürüm diyor İran Hürmüz boğazı kapatırım diyor. Bu şekilde masaya oturacaklar. İran hamaney Hürmüz ile kendini kurtaracak ABD bu şekilde savaşı bitirecek. Sonuçta ABD hamaneyi götürürse devrim muhafızları aynı müzakere üslubuna ahlakına sahip değil baş belası olurlar.
Fatih Altaylı tutuklanmış..
Hürmüz boğazı kapatılırsa kazananlar ABD tam bağımlı olmadığı için çok büyük zarar görmez. Suudi Arabistan Rusya kârlı çıkar. Çin ab biz katar Kuveyt BEA hindistan zararla çıkacak ülkeler. Sarı kafa bu arada çini de zayıflatayım derse bir ihtimal ama AB İngiltere hindistan çin ile başka türlü ekonomik savaş ortaya çıkabilir. Bence bu yolu denemez. Bu kadarı yeterli derler.
bu hafta hafiften yukarı başlar.
Asya borsaları, altın,dolar sakın.
Petrol %1.6 civarı artı.
günaydın arkadaşlar.
twitter'da bak n'oldu, altın-petrol durduğu yerde diyen aveller var.
bizim piyasa her şeyden bağımsız ilerliyor. benzin-mazot neredeyse %20 zam gördü, daha ne kadar artacağı belli değil. akaryakıt zamları direkt tüm piyasaya zam olarak yansıyor. haziran-temmuz enflasyon oranları ile faiz indirimi beklentisi çöpe gitti.
dolara hücum olursa ne olacağı belirsiz. özgürlükler konusunda sıkıntı var. mahkemeler yatarı olmayan suçlardan, insanları tutuklu yatırıyor. kısmi infaz affı ile katiller dışarı çıktı. eğitim-sağlık konularına girmeye gerek yok. ülkede şu iş doğru düzgün gidiyor diyebileceğimiz bir husus varsa lütfen belirtin. piyasa aksini satın alır, ona bir şey diyemem. zorlu günler bizi bekliyor. aksi elimde de short poz yok. Allah ülkemizin yardımcısı olsun.
Gunaydin cemaat bol kazanclar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Şimşek: Piyasalarda istikrarın ve ekonomimizde sağlıklı işleyişin sürdürülmesi için kurumlarımız güçlü bir eşgüdüm içinde gereken tedbirleri hızlı ve kararlı şekilde almaya hazırdır
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı
Artan jeopolitik gerginliklerin ekonomimize etkilerini çok boyutlu olarak analiz ediyor ve muhtemel senaryoları detaylı olarak değerlendiriyoruz.
Piyasalarda istikrarın ve ekonomimizde sağlıklı işleyişin sürdürülmesi için kurumlarımız güçlü bir eşgüdüm içinde gereken tedbirleri hızlı ve kararlı şekilde almaya hazırdır.
Hürmüz Boğazının kapanması durumunda senaryolar üzerinden ekonomimize yönelik yapılan spekülasyonlara lütfen itibar etmeyiniz. Programımızla ekonomimizin şoklara karşı direncini önemli ölçüde artırdık.
Enflasyonla mücadelede kararlıyız, dezenflasyonun devamı için gerekli tüm adımları atmaya devam edeceğiz.