haftalıklarda 6 defa al seviyesıne çarpıp dönmüş..al sınyali vermemek için yemin etmiş gibi ..214.70 önemli.. malsız çulsuz izliyorum..
https://i.hizliresim.com/mo2gxdj.png
Printable View
haftalıklarda 6 defa al seviyesıne çarpıp dönmüş..al sınyali vermemek için yemin etmiş gibi ..214.70 önemli.. malsız çulsuz izliyorum..
https://i.hizliresim.com/mo2gxdj.png
bugun sattık gitti. tum eski dostlara bol kazançlar
çimentolar geri kaldı sanki, yükselişe yeterince katılamadı..
https://i.resm.im/fevdWLm.JPG
Kaç hafta ful çeker onun hesabı yapılıyordur. Dolardan hosafa döndü piyasa zatenRedmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Uzun aradan sonra bugün yukarı bir hareket başlatacak gibi , ytd.
bfren tavanı hareketlendirdi sanki bunları da..
sıkışma bitti. inşallah tez vakit bu limandan ayrılır .(210 lardan)
Sağ olsun boşluklu düşüş sonrası baya mal aldık bedavadan bir daha 180 li fiyatları görmez 1.7 sermayeli kağıtlar 500 lira en az düştükce alıma devam
Bedelsiz geldiğinde buralar değerlenecek...
Tahtacı İMKB de senin kağıdın işlem görüyor. Farkında mısın?
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu ne biçim tahta ?aldıkca spek mal veriyor.nerden kar yapacak? daha altan mı alacağını sanıyor?
sahne bize de sırasıyla gelecek.
Zamanı geçti bile.. dört beş ay önce yurumeliydi. Kalın lotlu adamların satmasını bekliyor da o iş zor. İnatlasiyoruz.Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
battıkca spekle beraber batıyoruz.
abileri egeendüstri, bosch fren ve konya ya ayak uyduracak.istese de istemesede.cazibeliğini koruyor.
Ne olacak bunu halı bu sermaye ve bu kadar lottla ne iş yapar çok sıktı milleti
maryo dragi nin gelmesi bile cimbetonu kımıldatmayıp 190 lara gömdü.ne biçim kağıda girmişiz anlamadım.?
abisi cimentaş iki gündür tavanları oynuyor. küçük biradere ne zaman sıra gelecek acaba?.inşallah tez vakit gelir.
konya uctu. biz neden güdük kaldık ey spek?
Cimbeton da konya çimento gibi uçacak hem dar sermayeli hemde yüksek oranda bedelsiz hisse verebilir konumda olan şirket bir kaç yıl icinde 4000 tl yi geçerse kimse şaşırmasın çok sert çıkacak ytd
Çok mal dışarıda onu istiyor.
Nefes aliyormussun. Öğrenmemiz iyi oldu.
270 ler ilk direncleri olabilir. yol uzun.
11 katı kar gelmiş. şimdi spek efendi ptesi kesin tavan acar.kagıdı yukarı sürmekten başka çaresi kalmadı. cin şişeden çıktı.
Sene sonu 50 ye yakın gelir gibi..bence az. 900 milyon bir milyar hasilata sahip olacak şirketin karı az ama bilanço sişecek. Yoluna girsin artık üç kurusluk sermayeye sahip şirketin borsada işi mi olur?Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gerçi sadece ikinci dönem hasilata göre kar marjı yüzde 10 olmuş. Bir beşyüz daha hasılat yapsa sene sonuna kadar elli milyonda oradan gelme ihtimali de var. 70 milyona kadar kar görülebilir. Hisse başı 40/45 kar olursa farklı dünyaya da gecebiliriz. Her sene devam etse al sana temettü hissesi.
Aferin. Yakışmıyor burada durmak. Poltk yakalaman hatta geçmen lazım
Daha önce bedelsiz de düzenli sayılabilecek temettü de vermiş, neden yine olmasın, tek koşul böyle güzel güzel kar etmesi.
2001 öncesi yönetim farklıydı tabi, onu vurgulamam gerek.
https://i.postimg.cc/pTWKhHT5/image.png
Tahtacı bugün enteresan hareket çektin. Niyetin ne senin?
alıntıdır.
BANKER YAKUP
11 saat önce
İngiltere kralı, rahmetli Başkan Kennedy, taçsız kral Pele, Beckenbauer, kaleci Mayer, Nadia Komanaçi, Brigitte Bardot, Fenerbahçeli Cemil. Herkes bu hissenin peşinde :))
Cevap
11
3
:halay::halay::bravo:
Guzel
Burada çok zaman bekleyenler var. Üzme patron uzun zaman oldu. Yürüt artık.
spegimiz kabız oldu beyler.:)
sayın ufuk bey hala cmbtn da mısınız? buralara hiç yazmıyorsunuz. sizi bu yukselişlerde burada görmek isteriz.
bu gün teknik olarak yukarı yapmasını bekleyebiliriz. güzel duruyor.
selamlar,
2005 ten beri cmtndan hiç kopmadım.zaman zaman azaltıp çoğalttım.şuan yoğun olarak trade ediyorum. 25 , 30 tl.ler bu şirket için kelepir fiyatlardı.o yuzden rahatca yazabiliyordum.benim şuan maliyetim sıfırın altı.artık birşeyler yazmak epey riskli.
şirkette son bilançoda daha önce hiç görmediğim farklılıklar var ama niyetlerini 1 bilanço ile anlamak zor.
yatırım tavsiyesi değildir
herkeze bol kazançlar dilerim
Maşallah 2005 ten beri
Eyi sabır
Redmi 7A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
tavana gidiyoruz galıba?kemerleri bağlayın:)