Bugün mahvetti tahtacı ve patron az daha taban yapacaktı. Adamlar ky dan ne küfür yedi şaşarsiniz.
Printable View
Bugün mahvetti tahtacı ve patron az daha taban yapacaktı. Adamlar ky dan ne küfür yedi şaşarsiniz.
İnat demeyelim de sabir diyelim:) Maksat muhabbet olsun. Az buçuk hisseler hakkinda dogru bilgilere ulaşalım derdim bu. Maliyetler düşük olunca sabır da kolay oluyor. Alimlarda genelde şansım yaver gidiyor. Zaten yarısını satip tuclk e kaydirmistim simdi tuclkten tekrar buraya kaydirsam mi diye düşünüyorum:) Bunda da en gec ekim kasim saglam bir hareket bekliyorum ondan sonra zaten durmam buralarda:)
Burada 25.3 Milyon kar, 31.12.2020 tarihli, yani yillik.
Son aciklanan 27 Milyonluk kar ise 6 aylik. 2021 in ilk 6 ayinin kar'i.
Bu 27 milyonluk kar, sermayenin 80 milyon oldugu doneme ait, %50 bedelsizden sonra sermaye 120 Milyon lot ( TL.) oldu.
Eger 27 / 120 seklinde hesap yaparsaniz, hisse basina kar 23 kurus cikar, oysaki 27/80 seklinde hesaplamak lazim, bu durumda HBK 34 kurus cikiyor.
Eger 2021 yil sonu kar'i ne olur derseniz, en kaba sekliyle 54 Milyon TL.nin uzerinde olur diye dusunuyorum.
Bu kucuk detaylar kimseyi yaniltmasin.
Merhabalar,
Şirketin yaptığı yatırımları sonuçlandığında hedeflediği ciro rakamlarına yönelik bir öngörüsü var mı? Faaliyet raporlarına ve yatırımlarla ilgili kap bildirimlerine baktım ancak bir şey bulamadım. Bilgisi olan varsa paylaşabilirse sevinirim.
Patron ihtiyatlı davranıyor.aslinda farklı ambalajlarda üretebilirler.
Bilanco ne iyi ne kötü ama sosyal medyada bunun kadar övülen bilanco da gormedim. Ben mi yanlış düşünüyorum? Beklenmeyen supriz birşey yok ortada. Yıl sonu 60ml yakın kar gelirse 6-7liralarda olması gerekir diye bekliyoruz bakalım. 3. ceyrekte yolunu belli eder heralde..
Yorumunuza katılıyorum. Bilanço ile bir yere kadar gider başka bir haber lazım. Beklemeye devam ediyoruz bakalım filmin sonu ne olacakYAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Spekto malı toplayamamış.... sen bu kafayla sittin sene malı toplayamazsın
YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://i.hizliresim.com/gukiacx.jpg
Şirketi biraz inceledim. Faaliyet raporunda yapılan yazım hatalarını falan görünce kurumsal olarak zayıf bir görünüme sahip olduğunu düşündüm. Hiç mi bir yetkili alıp okumamış raporu gibi düşündüm. İş alanını da çok fazla değerli bulmadım. Temel olarak oranları güçlü iş alanında daha özel alanlara hamleler yapması durumunda gelişim gösterebilir. Yani ben şimdi teneke bidon yapıcam desem çok zor alan yılların bilgi birikimi ve teknoloji gerekli gibi bir şey söyleyeceğini sanmıyorum. Dolayısıyla iş alanı benim gözümde vasat bir durumda. Hisse yükselir düşer o ayrı bir konu.
Y.T.D.
Tenekeden oldugunu bilerek aldik[emoji4]
Teneke deyip gecmeyelim
Bugün Turkiyenin en büyük ambalaj firması sarten işe yağ peynir tenekeleriyle başlamış
Su an % 70 teneke % 30 plastik üzerine
Kimbilebilir ileride sarten gibi tenekeden diğer ambalaj ürünlerine geçmeyeceğini
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
SM-A107F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu durumun gerçekleşmesi için Mitsui gibi bir kurumsal güce ihtiyaç olabilir. :) Ben o vizyonu faaliyet raporundan çıkartamadım. Belki de o vizyon ben de yoktur.
İnşallah çok kazanırsınız ben de mos mor olurum :) Sadece objektif bir bakış açısıyla değerlendirmeye çalıştım. Likidite olarak güçlü satışları artıyor borç oranı yüksek değil, oranları güzel.
Temel olarak beğendiğim için incelemiştim.
Y.T.D.
Bir sarten faaliyet raporuna baktim bir bantas faaliyet raporuna baktim. O faaliyet raporuysa bantasin ki ne diye düşündüm:) Hatta bntasi da satin alsalar keske rekabet eden bir firma azalir diye geçirdim içimden :) ama sarten tenezzül etmez bntasa muhtemelen. Biz patronlarin tatilden donmesini bekleyelim en iyisi az kaldı:)
Bize simdilik peynir zeytin yag da yeter[emoji4]
Lüks tüketim aerosol deodorant kutu içecek....
Adi üstünde luks[emoji4] olmasa da olur.
En ucuz ambalaj hissesi su an. Pahalı olacağı fiyatları da göreceğiz inşallah.
Eyvallah
Bekliyoruz grafiğine bakarak[emoji4]
Bu arada plastik, hammaddeden dolayı cazibesini yitirecekse adı üzerinde PLASTIK KART yitirmezmi [emoji4]
Yoksa onun plastik miktari az bu yuzden etkilenmez mi[emoji4]
şimdilik çıkış buraya kadar.. mola.. but to be continue:)
https://i.resm.im/E1rTt2M.JPG
Ben öylesine sordum
Bende yok zaten.
Plastikle ilgili rekortmen hissem var da plastik beni ilgilendirmiyor.
Bantasta su grafiğe odaklandim
https://resimyukle.org/images/2021/0...bee5e2a102.jpg
Bugün düşmüş 1 hafta düşmüş önemli değil.
Başka grafik bilmem.
Inşallah ne zaman olursa.
Birde yavaş yavaş katlar mi ki diye de düşünmeye başladım.
Nasip.....
Sarten halka acik bir sirket degil.
Halka acilip, bedava kredi bulmak varken, tahvil ihrac ederek borclaniyor.
Bir de ABD'de gundemde olan bir konu var, tek kullanimlik plastik ambalajlarin dunya capinda yasaklanmasi.
Bence BNTAS bu sirketten daha iyi.
Buyukluk ayri konu, eger BNTAS'i yonetenler, buyumek istiyorlarsa, hissesini sulandirmayacak ve nakit kar payi verecek, herhalde bu konuyu bizden daha iyi biliyorlardir.
O nedenle bence derli toplu bir sirket, son teknolojiyi kullanmak egilimindeler, borclari yok ve satislari iyi.
Pandemi ortaminda boyle bir sirket bulmak kolay degil bence.
Yine tam gununde fark ettim ama bu sefer alamadım bantasi
"Başarı için ömürlerinin bir bölümünü bedel olarak ödemeyenler, başarısızlığın bedelini bir ömür boyu öderler."
Kamışı cimisi yok bantaş borsadaki bir çok ambalaj firmalarına göre iskontolu
Yatırımları iyi, çok baskılandı, fakat bunun da bir sonu olacaktır
Tahminimce yön yukarı artık
Yatırım tavsiyesi değildir
Sn Tinaz sektör ve patronlara uzağım. Tek amacım dogru yerde arkama bakmadan kacmak:) gecmis grafige bakinca az cok anlaşılıyordur sanırım. Bu yatirimlarla ilgili haberler bana kârını ne kadar arttırir, ihracat için yeni pazarlar bulabilir mi çok net fikir vermiyor. Sarten gerçekten yurt ici yurt dışı piyasayi domine etmiş. Bntas en fazla taşeronluk yapar bu şirkete.
Bilanço sonrası 3.5 maliyetle girdik, bu hisseyi bu fiyatlara veriyor olması inanılmaz. Yazan tüm arkadaşları okudum bence başlık kaliteli, olumlu / olumsuz yorumlara saygımız sonsuz tüm ortaklara bol kazançlar.
Kızmayın:) hayırlısı deyin geçin... Portfoyler ve beklentiler farklı olduğu için dogrularimiz farklı. Piyasaya ayak uydurmaya çalışan biriyim. Uzun vade beklemek guzeldir evet ama dogru yerde çıkıp dogru yerde girmezsem hedeflerime emeklilikte ulaşırım:) Oda geç olur benim ve hayallerim için:) Bugune kadar aldığım tum hisselerde boyle oldu egeen yatas karel kront gedza vb. elimde olmayanlarda cok farkli degil. Kiminde 1 kiminde 2 sene taşıdık eski zirvesini gecmesi için. Hammalligi büyük portföylerle yaparız, temettü alırız bekleriz saglam hisselerde nasip olursa. Ornek Egeende 5 bin lotum olsa bende egeende beklerim:) Saygılar Sn Tınaz.
Kemerleri bağlayın uçuşa geçecek sanki kerata
Yatırım tavsiyesi değildir
Se se ya da si si hikâye gerisi...
Sıktıkça için de patlar spek haberin olsun
antin kuntin TENEKECİ neyin hesabını yapıyorsa halen..
https://i.resm.im/9BKYN1E.JPG
Hadi oğlum ik n biraaz
Sen de burdaysan tamam inşallah YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
10.07.2021 tarihli bildirimimizden sonra ki gelişmeler;
Sebatier firmasına verilen otomatik double makas, dikiş ve toz lak hattı, kurutma fırını ve üretim hattından oluşan sipariş 2021 Eylül ayında teslim alınacak olup montajı için gerekli altyapı hazırlıkları tamamlanmıştır.
Kutu tesislerinde iki üretim tesisinin birleştirilmesi amacıyla başlanan inşaatta; çelik konstrüksiyon montajı tamamlanmış olup son olarak dış cephe kaplamasının tamamlanması kalmıştır.
Yatırım planında yer alan kesim hattının kurulacağı alanın ön hazırlığına başlanmıştır.
----------------------
8 Eylul 2021 gunu KAP'a yapilan aciklamadan.
Sembol Son Fiyat Değişim
BNTAS 3,72 0,27 %
Sermaye (TL) 120.937.500
Piyasa Değeri (TL) 449.887.500
F/K Oranı 10,4191
Bilanço Dönemi 21-06
Net Kâr (TL) 27.010.485
Fiili Dolaşım Oranı 58,01 % ( halka acik, dolasimdaki pay orani )
Senet Sayisi 70.163.172 ( halka acik, dolasimdaki pay sayisi )
https://www.bantas.com.tr/yatirimci-iliskileri/