ünlü bir Çin atasözü der ki bu kağıdın ne verisi nede grafik çizelgesi vardır zarardamıyız zarardayım satma satamıyorum gittiği yere kadar eşlik ederek gideceğim
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ünlü bir Çin atasözü der ki bu kağıdın ne verisi nede grafik çizelgesi vardır zarardamıyız zarardayım satma satamıyorum gittiği yere kadar eşlik ederek gideceğim
Biz böyle yazdıkça birileri çok fena kuduruyor...
Patron ve spek denen üçkağıtçı dumbukler bakın burada bir mağduriyet grubu var belki bizlerde en az 1 milyon lot var ki daha yüksek olmasını bekliyorum...
Beraber batmaya hazır çok kişi var getir 1 liraya çoğumuz elveda deriz bu fiyatlarda durdukça kimsenin mecbur kalmadıkça satmaya niyeti yok...
galiba ümit ti adınız bu ******** kagıt yuzunden o kadar kaçırdığım varki inat ettim kari geçtim maliyeti bekliyorum sırf inat uğruna burdayım yoksa kim takar grafik olmayan kağıdı
TRNSK bile 1 sene de kaç hareket yaptı.ölü toprağı serilmiş üstüne.uyu bakalım.bizde ninni söyleriz sana..............
Bunu yazmaya girmiştim...helal olsun transTürk speğine hiçbir haberi es geçmedi. Teknik zamanı tekniği kullandı...
Mmcas ansa bunlarda öyle dardanel bu da hareketli bir hisse...
Bu tam bir ******** karaktersiz çıktı inşallah Nisan ayında yüzümüzü güldürür artık...
Guzel bir hafta olmasi dilegiyle
Bunlar iş ortaklarından unileviri de cikarmis bünyede bir kaç tane sırket kaldı bakalım ne olcak sonu