İş yatırım sürekli çakıyor, neden bu kadar satıyor
VSP355g cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İş yatırım sürekli çakıyor, neden bu kadar satıyor
Boyle dandik sirketleri neden halka arz ederler anlamiyorum..Spk Milleti Soyuyor .Hırsızlaarrrr Kansızlarr
Bir seferde dibe verip düşüsü bitirmedi.Hergün azar azar düşürerek daha çok lot satıyor adi adamlar.K.y geldikçe verecekler kağıdın dibi yok sakın buradan döner diye düşünmeyin.Uzun vade beklemeyi gözü alan kağıdı alsın
İş yatırım şerifi, kağıdın üstünde it gibi ürüyor, çok zor gitmesi, yavşk spekiti
Takas goruyorsan atabilirmisin
SM-A500F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kağıda güniçi veya açılışta 3-4 kademe kaldırıp gel gel yapıyorlar.sonrası malum ver aşağıya. Kağıdın orta ve uzun vadede iyi yerlere geleceğini düşündüğüm için aldım.Kağıt şu an halka arz fiyatının % 20 üstünde çok primli değil Bistte yıllardır zarar eden ve batık kağıtlar bile bir bakmışsın igüniçi % 20 artıya geçiyor.Sabırlı olmak gerekiyor altın veya dolar yerine bu kağıdı aldık işte .Kimseyi etkilemek niyetiyle bunları yazmadım .Benim gibi yukarıdan bu kağıdı alanlar için yazdım
2016
MKE Maksam* ile imzalanan sözleşme dahilinde TSK bünyesinde bulunan 10 adet Mühimmat Aracının iklimlendirme sistemi SAFKAR tarafından üretilecektir.Hyundai Rotem/Eurotem firmasından Antalya Tramvaylarına Ait toplam 18 setlik klima siparişi alınmıştır.Durmazlar Makina firmasından* Kocaeli ve Samsun Tramvaylarına Ait toplam 20 setlik klima siparişi alınmıştır.Burulaş bünyesinde bulunanan 5 Adet Cadde tramvayı SAFKAR tarafından klimalandırılmaktadır.Eurasia Rail Demiryolu, Hafif Raylı Sistemler, Altyapı ve Demiryolu Lojistik Fuarına katılım sağlanmıştır.EN15085 Raylı Sistemler Kaynaklı imalat yönetim sistem sertifikası çalışmalarına başlandı.
Satıcıdaha istekli
Sanki endex 1 düşerse ben 5 düşerim mantığında
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi