Originally Posted by
alicemal
human alamanları yazmıştım. Not edin abicim 10 kere yazdırmayın.
Alaman şöyle fransız böyle hutularla tutsilerde böyle diye not almanız lazım ve buzdolabının üstüne, pencere camına doışarıdan, apartman kapısına içeriden, asmanız lazım. İlla Karatay ablamızmı söylemeli not edin asın diye.
Batıda ilk gidecek olanlar ingiltere ve abd, çünki ağır sanayileri hantal ve pahalı, tamamen ordu, kara para temelli finans ve medya desteği ile ayaktalar. Dünyanın tüm kara parası nerdeyse ingiltere ve abd de. %50 dünya parası orada deniyor. Ülkelerini soyanlar hep oralara taşıyorlar.
Sonra fransa ispanya gidecek. Sadece büyükleri yazıyorum. Fransadaki sanayii(yahudi azınlığın elinde) ve uluslararası şirketleri onları bir müddet daha götürür ama abd olmayınca direk sömürgelerini kaybedecekler ve uluslararası şirketleri, arkalarında ordu ve dünyaya hakim medyaları olmayınca çok kan kaybedecek..
İtalyada 2bin yıllık roma geleneği var, saf şempanzede değiller, biraz makak(Türk Etrüskler) ve çeyrek orangutan(kuzey afrikalı melezi arap) karışımıda var. İtalyanlardan emin değilim. Şu an en kötü gibi görünselerde, ne yapacakları belli olmaz.
Ağırlıklı Şempanze ve birazda makak melezi Almanlarda ağır sanayii var. Halada yeterince göçmen alıp ağır işlerde çalıştırıyorlar. Onlar tökezleyecek ama ayakta kalacaklar. Yahudi medyası desteği olmadan dünyada sanayileri ile ayaktalar.
Almanların Ayakta kalmaları iyimi kötümü.??? Orası çok su götürür. İlk 2 dünya savaşının merkezindeydiler, son 40 yıldırda her türlü pisliğin içinde parmakları var. Ülkeleri parçalamak için uğraşıyorlar. Yugozlavyayı, ukraynayı parçalama girişiminde önemli roldeler. Ayrıca halaa etkin bir yahudi azınlıkları var. Önemli dev şirketleri yahudilerin elinde. Onlarla yeniden kapışırlarmı bilmiyorum ama en sağlamları Almanya.