1-2 ay arası da bugün mallandırdıklarını bıktırmak için sür aşağıya. Derenin taşıyla derenin kuşunu vurmaya devam. Sat yukardan al aşağıdan sat yukardan al aşağıdan, malın hepsini bedavaya getirdiği gün sürecek yukarıya. O güne kadar hep ara gaz...
Printable View
1-2 ay arası da bugün mallandırdıklarını bıktırmak için sür aşağıya. Derenin taşıyla derenin kuşunu vurmaya devam. Sat yukardan al aşağıdan sat yukardan al aşağıdan, malın hepsini bedavaya getirdiği gün sürecek yukarıya. O güne kadar hep ara gaz...
Sıkıntı yok bu haftayı 1,13 ve/veya üzeri kapatması yeterli...:shh:
Kapatır kapatır. Tekniğe al verdirip güzel mal çakar. Tek lotla kademe kaldırıp altına mal yazan adam, göstere göstere hisseyi götürecek, öyle mi? Hadi bakalım, inşallah... YTD
teknik grafik yorumlayacak var mı ? hayırlı işler...
sıkıntı yok herşey yolunda :shh:
Grafik çok yakışıklı bana göre..Ben yatırımımı yaptım,sessizce bekliyorum....2 ayı gözden çıkardım...
Dikkat edin derim yakışıklı gördüğünüz grafik samata ait.8 lerden buralara indi bir kez bile tepki vermedi.yatırımcısını hep ağlattı.2 ay çok uzun süre derenin altından çok sular akar.endeks zorlanmaya da başladı samata etkisi nasıl olacak baklım göreceğiZ. Ben 0.99 a kadar endeksin zetkisiyle tekrar gelebileceğini düşünüyorum