Printable View
Alıntı: Originally Posted by muratknd Tecavüz başladı yine :) tekkeyi bekleyen çorbayı içer
Alıntı: Originally Posted by alf_ist :) tekkeyi bekleyen çorbayı içer 3 seneyi geçti ama daha bir çorba içtiğimiz yok
3,28 - 3,64 aralığında atış serbest şu anda. benim fibonacci grafiği öyle diyor. Ek 11987
Alıntı: Originally Posted by muratknd 3 seneyi geçti ama daha bir çorba içtiğimiz yok������ sen çorbayı geçmişsinn tatlıya kalmışsın dostum :)
Alıntı: Originally Posted by alf_ist sen çorbayı geçmişsinn tatlıya kalmışsın dostum :) Bu ******** insana ne çorba icirirler nede tatlı yedirirler dostum
Alıntı: Originally Posted by muratknd Bu ******** insana ne çorba icirirler nede tatlı yedirirler dostum burda yazılanları okuyorlar zaten nabza göre hareket ediyorlar. en iyisi sessizlik.
Alıntı: Originally Posted by alf_ist burda yazılanları okuyorlar zaten nabza göre hareket ediyorlar. en iyisi sessizlik. Okuyorsolar şu cuma günü ALLAH onları kahrı perişan eylesin ins
Alıntı: Originally Posted by muratknd okuyorsolar şu cuma günü allah onları kahrı perişan eylesin ins aminnn inşallahhh