2+1dayere için 11000 lot mu grrekli diyelim ki 11000 lotu topladı k kimle muhatap olacağız ben aldığım hisseleri verip dayremi seçebilecek miyim bu konuda bilgili arkadas bilgilendirirse menmun olurüm.
Printable View
2+1dayere için 11000 lot mu grrekli diyelim ki 11000 lotu topladı k kimle muhatap olacağız ben aldığım hisseleri verip dayremi seçebilecek miyim bu konuda bilgili arkadas bilgilendirirse menmun olurüm.
Nasıpolursa ben 1 dayre almak istiyorum
Fiyat yükselmeden alın şu anda çok ucuz 12000 hisseli daire ortalama 37000 Deniz alsanız 12000*37000=444000 tl ki şirkette 600000 civarı
Muhatabınız aracı kurumunuz park Mavera satış ofisiyle işiniz tapu ve teslimde olacak. İlgili dairenin gerektiği miktarda sertifika toplayıp aracı kurumunuza ilgili daireyi seçerek asli edim başvurusu yapıyorsunuz. Sizden önce herhangi bir sertifika yatırımcısı o daire için asli edim başvurusu yapmamışsa daire sizindir.
Yavaş yavaş merak uyandırmaya başlamış.
Vade sonuna kadar teorik olarak şunu beklemek lazım. En azından benim beklentim o yönde.
1-Satış ofisindeki fiyatlara gelmesi lazım
2-Ek olarak 3 yıldaki ortalama gayrimenkul getirisini de sağlaması lazım.
Basit bir matematik yaparsak eğer,
3600 TL'den 4700'e çıkması ki %30 getiri
+
Her yıl ortalama mevduatın biraz üstünde artsa ki %15 desek 3 yılda %45 civarı eder (bileşik getiriye falan girmiyorum), o da bizi 6800 gibi bir fiyata götürür.
Yani Allah ömür verir vade sonunu görürsek bence en az 60-65 TL aralığında sertifika fiyatı olmalı. O da şimdiden %66 getiri potansiyeli.
Bu işin matematik tarafı ama buraya bir de piyango vurur Kanal İstanbul falan açıklanırsa üstü ballı kaymak.
Selametle,