https://www.polisanholding.com/tarihce.html
Baktıkça hisseyi taşımaya değer buluyorum.
Printable View
https://www.polisanholding.com/tarihce.html
Baktıkça hisseyi taşımaya değer buluyorum.
2019 yılında, Polisan Holding A.Ş., bağlı olduğu ortaklıklarında yürütmekte olduğu tarımsal faaliyetlerini, ana iş kollarına yoğunlaşmak amacı ile 16 Nisan 2019 itibarıyla durdurma kararı almıştır. Bu nedenle, tarım faaliyetlerinin yürütülmesi için satın aldığı Aydın, Manisa ve Balıkesir illerindeki arazilerini de satışa çıkarmıştır.
Her olumlu haber düştüğünde 2 tavanı vardır, eskiye göre 1 tavan.
Parasal genişlemeden dolayı girişimde bulunduğu şeylerden sonuç alma ihtimali oldukça yüksektir.
Güvenmediğim hisseleri aldığımda yazmıyorum, ne burada ne de topiğinde
ayrıca
tekrar söylemek istiyorum, hissler de ben kısa zamanlı hareketler yapsam da, yazdığım hisseler orta uzun vadeli yatırrım hisseleridir
siz benim hareketlerimi lütfen dikkate almayın.
polho yeni yeni güven vermeye başladı
2 yıl önce çok spekülatif hareketleri vardı, grafiğinden de görürsünüz.
Uzun vade dusuneceksen ülkenin ekonomik durumunu faizler inmeden önceki ev satışlarının inanılmaz düşüşü ve işsizlik rakamlarına dikkat edin komutan
İnşaat sektörü bir can suyu bulmuş olabilir eşim dolaylı yoldan bu sektöre katkı maddesi veren bir firmada çalışıyordu bir sene oncr işten çıkardılar
Çünkü inşaatlar durmuş yeni yapılar azalmış çimento kullanımı azalmıştı.
Ben şu anki inşaat emlak sektörünün halini suni canlanma olarak görüyorum
Dap büyük firma ama birçok büyük firma Arap sermayesi olmadan inşaatları bitiremedi hatta ortak olup daha sonra siyaseten suudilerin tavrı yüzünden yarım kalmış inşaatlar bile var .
Naçizane yorumum
forumdaşım!
şu an benim nazarımda, çoğu hisse olduğu yeri hak etmiyor desem abartmış olmam
parasal genişleme sebebiyle bir çok hisse hak etmediği fiyatlar da
bunu herkes görüyor
senenin neredeyse yarısında hayat durmuşken hisselerin çalışıp para kazanırken görmediği fiyatlara gitmesini sadece parasal genişleme ile açıklayabiliriz.
bist bu senenin verilerini pas geçip 2021 ve sonrasını fiyatlıyor.
kalav dostumun bir sözü de kulağıma küpedir
''işler kötü iken alacaksın ki, işler düzeldiğinde satıp kazanasın''
bu mealde bi şeydi.
hiç bir kriz ilel ebet sürmez bu da geçecektir.