Aykut'u mayısta seçim kozu olarak gönderir....A.Y. gitmeden adam olamayız....Gitmeyede hiç niyeti yok...
Printable View
Aykut'u mayısta seçim kozu olarak gönderir....A.Y. gitmeden adam olamayız....Gitmeyede hiç niyeti yok...
Abdulkerim Durmaz: "Bizi bu hallere düşürenlerin Allah cezasını versin! 3 kişiye mahkum mu bu koca 110 yıllık camia?"
İste bunu anlatamadık yıllardır kalın kafalılara, Camianın cahilleri babasını savunmamıştır Azizi savunduğu kadar
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Rakibin ....sı bile durumun farkında Aziz yıldırımı istiyor, bizim azizcilerinde bu amigodan farkı yok )))https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...eb29b70316.jpg
Rakipler her hafta puan kaybediyor fırsat ayagımıza geliyor biz de her seferinde tepiyoruz....
Büyük maçlarda puan alamayan cincon lider, büyuk maç kaybetmeyen biz 7. sırada !!!
Birazdan seer denen seçilmiş baskanina , teknik direktorune karşı takimlarin taraftarlarının bile söylemediği sozleri diyen sözde Fenerbahceli gelip bu galibiyet sizi kandirmasin , kotuyuz , Aykut hocaya , Volkan'a rağmen kazandik bu takip dan birşey olmaz gibi sözler edecektir, hazırlıklı olun dikkate almayın..
Medwig biz sizler gibi at gözlügüyle seyretmiyoruz...ikinci yarı iyi oynadık kazandık...sen 10 dakkada 3 gol atan futboycuyu yedekte oturtanı beğen )))
Bu takımı sıradan bir hocaya versen şimdi liderdi, aykut kocaman istifasının arkadında dursaydı biz sivası hocasızda yenerdik....
Ben sözünde durmayan, yalancı ve kıvırtkan insanların Fenerbahcede yeri olmadıgını düşünüyorum...şu an biri başkan biri antrenör
Yaşar Kemal ugurlu...uzun zamandır böyle net hakem görmedim, kaçirdıgım pozisyon varmı bilmiyorum ama 0 hata maç yönetti...itiraz edilen pozisyonların hepsinde haklı olan taraf hakemdi...inşallah böyle devam eder...
Saldado attıgı gollerde messi yi andırdı...inşallah o da aynen devam eder...
İsmail köybaşı h.aliyi çok aratmadı, josef, ve gulliano sahanın iyilerindendi...