bunu eplasın denetimini yapan bağımsız denetim firmasına sormak lazım nasıl imza atmışlar
Printable View
Kısmen öğrendiğimiz Kadarıyla Mahkeme bilir kişi raporuna istinaden
Nevzat Demir'den borç alındı ve şirket hesaplarına o paralar
o tarihlerde yatırılmış diyor.
Bilirkişi bunu da tespit etmiş ve şirketleri de bu borçtan dolayı sorumlu tuttu.
Lakin o tarihte 12 milyon $'ın ne kadarı eplas hesaplarına girmiş. Bunu bilemiyoruz.
Girmiş ise neden o zaman ki vakıf borcu ödenmemiş.
o kadar büyük para nerede kullanılmış.
Şirket son 12 yıldır hep kar açıklıyor o karlar nerede kullanılmış.
Gerçek bir soruşturma açılsa ne kemal zorlu ne de şirket yönetimi ve
bilançoları hazırlayan denetçiler kesin hapis yatarlar
her türlü kanun ve yasa dışı işler burada işlenmiştir.
Sayın köse yıllardır fabrika tıkır tıkır, makina sesi deyip duruyordun. İçimizdeki bilgili kişi olarak doktorun bile takdir ettiği bir kişisin.
Bu paralar tomar tomar nereye gidiyor diye niye 3-5 yıldır sormadın ?
Diğer yandan Dr abi, şirketin röntgenini, ultrasonu çekmiş, bilançolardaki virgüllerin yerine bile dikkat eden bir üstad olarak o nasıl farketmedi?
M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
üstadım her zaman söyledik
şirket kar açıklıyor
ama bir kılıfını bulup bilançoyu ona göre uyduruyorlar
benim elimde bir kamu yaptırım gücü yok ki
gidip hesap sorayım
bunu yapacak olan kurum bizim adımıza SPK
Her zaman ne diyorum
değişim güzeldir
değişimden korkmamak gerekir
ille de şeffaflık
bunlar bir serzeniş bir itiraz değil mi
kar açıklasa da ben bunları devamlı yazdım Kemal Abiye karşı
saygılar sunalım.
Açıklama
Bilindiği üzere, Şirketimizin üretim kapasitesinin artırılmasına yönelik bazı yatırım projeleri, 3 yıllık teşvik belgesine bağlanmıştı.
08.04.2020 tarih ve 510223 sayılı Yatırım Teşvik Belgesi eki olan yerli makine ve teçhizat listesinde yer alan kayıtlı teçhizatlara ait olarak; konuya ilişkin yapılan son açıklamadan bugüne kadar 4.244.764,58 TL'lik ilave makina, teçhizat ve ekipman imali gerçekleştirilmiştir.
24.03.2022 ÖDA 2022/09
evet maalesef Nazif kocaman bir hayal kırıklığı oldu.
Borç Kemal Zorlu’nun şahsi borcu ise bu borcu da Şirketleri işin içine karıştırmadan şahsi olarak ödemelidir.
Şahıs olarak sahibi olduğu Eplas ve Mzhld hisselerini borsada işlem görür statüsüne dönüştürerek, borsada satabilir. Nafiz Zorlu’nun sattığı gibi.
Borç ödemeye buradan başlayabilir.