Durduğu yerde ucuzluyor şirket. Ayen oldu $455 Milyon. Bu $145 Milyon ancak. Yenilenebilir kısmı Ayen ile aynı hatta %10 fazla...
Yani 330MW borcu kapıyor, gaz santrali bedavaya geliyor. 1 alana 3 bedava gibi bir şey resmen... :ok:
Printable View
Durduğu yerde ucuzluyor şirket. Ayen oldu $455 Milyon. Bu $145 Milyon ancak. Yenilenebilir kısmı Ayen ile aynı hatta %10 fazla...
Yani 330MW borcu kapıyor, gaz santrali bedavaya geliyor. 1 alana 3 bedava gibi bir şey resmen... :ok:
garih ailesi 3 ayda bir bilançoyu güncellemese bile varlıklarimız şu degerde, kar beklentimiz bu fiye sunum yapıyor.
peruklu aile çocuğu , iş milleti bedelli yolmaya gelince 9.aydan kılıfını hazırlıyor
bizim iyi aile çocukları özsermaye eksiye düşmüş, hala milleti bıktırma peşinde. 2 dolarlık hisseyi 10sente alamadım, hadi 20 vereyim de dökülsünler bari....
https://i.hizliresim.com/ofty9tb.jpg
2021ocak 1 usd 7.40tl
2022ocak 1usd 13.40tl
2022eylul 1usd 18.60tl
Zorlu-Garih?
sayın anyoranza
zorlu 500mwe elektrik depolama tesisi için başvuru yapmış. bedelli için gelberi yapıyor.
bu 500mwe nedir , ne degildir, bilginiz var mı?
mw deyince güç birimi oluyor, kapasite belirtmiyor. 500mwe'nin saatlik verebileceği güç nedir, toplam verebileceği güç nedir? ve de ne tarz bir depolamadan bahsediyor olabilirler?
Sn.Aryzona;
Okuyabilmiş fakat dönememiştim.Nazarımda verdiğiniz tüm bilanço öncesi ve sonrası yorumlarınız için teşekkür ederim.Sektör içerisinden bir uzman olarak bizler için şüphesiz çok önemli düşünceleriniz
"son 2 yılı saymazsak enflasyonumuz düşük"
gibi olmasın ama
bu yıl ilk 3 ayı saymazsak elektrik üretim ve tüketim miktarı da resesyon sinyalleri vermeye başlamış. (kaynak zorlu enerji faaliyet raporu)
durum kötü...
https://i.hizliresim.com/22ymsl2.jpg
Garih Ailesinin Zorlu ile alakasını anlayan varmı?
Hocam 1 haftadır bu başlığı takip ediyorum. Ama verdiğiniz bilgiler hep yanlış. Umarım ciddiye alan da yoktur sizi. Ne AKSEN-AKENR ne de AYEN-AKENR. Bilgiler ve veriler hep yanlış.
Ek bilgi olarak da AKENR'nin firma değeri 12,5 milyar şu an. AYEN'in ise 6 aylığa göre 11.6 milyar.