Emeklilere iyileştirme şart.. 2500 ciddi sıkıntıya evriliyor...:yes: Bayağı ciddi hemde..
Printable View
Emeklilere iyileştirme şart.. 2500 ciddi sıkıntıya evriliyor...:yes: Bayağı ciddi hemde..
Para yokki,hazine açık rekoru kırıyor,geçen toplantıda ikramiye zamları çıkmadı,önce verecek gibi oldular,hooop ne yapıyorsunuz para mafiş,irecepte suskun,ayın 26'sında tekrar toplantı var deniliyor,oradan karar çıkacağını sanmıyorum,emekliye bu durumda iyileştirme nasıl yapılacak belirsiz,zaten alım gücü çok düştü halkın,sorun alım gücünde,sen gerçek enflasyonu açıklamazsan bu alım gücü çok daha düşer,ne demişti zat Naci için,adam söz dinlemiyor yahu aldım görevden,eğerki Naci kalsaydı en fazla dolar 8.5'da kalırdı piyasa bu kadar çalkalanmazdı,iş bilen yok,yok,yok hepsi acemi çaylak.göz göre,göre ülkeyi ateşin içine attılar,belkide eşbob böyle istiyor verilmiş görevini yerine getiriyor,aynen John Perkinsin dediği gibi.:he:
Gene nazi filmi izledim.
Kadın kocasına savaş sonrasına yatırım yap nazi partisine üye ol der.
koca ben nazi değilim öğretmenim der.Kafasını yer adamda üye olur.
savaş sonu adam işsiz kalır hademe olur.sonrada intihar eder.
akp dekilerde ders almışlarmıdır bu olaydan?
hep bana hep bana olmaz.
Emekliye zam olayına gelirsek yapmazlar gibi yeterli oranları.
Çünkü kendi mütahitlerine ve yandaşlarına yaptıklarından bize para kalmıyor tarımada.
Ellere varda bize yokmu?(sudan,somali,süriye,afgan,pakistan,nijer vb devam)
deva ve gelecek partileri ittifakda olmamalı.
Tavizsiz ATATÜRK çizgisinde olanlarla yol alınmalı.
Chp de olan pkk lılarda şutlanmalı.
Aynen dedigin gibi. El koymuslarsa gidip mahkemeye ispat et yasal yollarla elde ettigini, geri al parani.
Hastalik olmus artik Amerika dusmanligi commielerde. Adam orda yarim milyon nufuslu sehirde tas ustunde tas birakmadi, 2 aydir her gun bombaliyor. Butun dunyadaki insanlara zarar verdi...
Burda bana Mehmet Efendi (hikayesini koydum) gibi "efendim ABD poliis soykirim yapiyor, ABD milletin parasina el koyuyor..."
Bu arada ben Amerika'dan yuklu meblaglar transfer ettim kac kere hem Arap ulkelerine, hem Turkiye'ye. Bir kere de birisi ne oldugunu sormadi. Kirli islere bulasmiyorsan ne soracaklar. Polis ellerini direksiyona koyup beklediginde ne tabanca cekecek.
Bunlar da ne bicim radar koymus savas gemilerine. 180 derece acisi varmis. Oteki taraftan 2 tane drone ucurmuslar, Odesa'dan da vurmuslar.