Printable View
Alıntı: Originally Posted by ALPER Amiralde kabak gibi tobo var ama dotum yemiyor. Biri bana gaz versin:he: Bospor abi neredesin. Lukc dan al,bu aralar iyi ayar veriyor:he:
Alıntı: Originally Posted by ALPER 5 dklik bakıyorum abi. Dün 11 den öncesi görünmüyor:okeyo: :) Maşallah...
Alıntı: Originally Posted by ALPER 5 dklik bakıyorum abi. Dün 11 den öncesi görünmüyor:okeyo: kaç yıldır grafik bakıyorsun ? ciddi soruyorum gırgırına değil
Alıntı: Originally Posted by Calibra endekis hoşuma gitmiya. fakat ağırlıklı ak gerete var o da hoşuma gidiya. yoksa ben zurna mıyım ha? hedge amaçlı şort mu giysem. undabacchhh
Alıntı: Originally Posted by Ayasofya 2005 Bu cahil bozkuş bilmez kıspeti. Onun gözü kulağı para altın. Puahahahhahsh Paraya ve altına bakmıyoruz artık konu komşu tüm mahalleli olarak bugday topluycaz
Alıntı: Originally Posted by Lucky Player kaç yıldır grafik bakıyorsun ? ciddi soruyorum gırgırına değil 10 sene oldu ellam.
Alıntı: Originally Posted by Lucky Player kaç yıldır grafik bakıyorsun ? ciddi soruyorum gırgırına değil Neden sordun:)
Alıntı: Originally Posted by ALPER Neden sordun:) Nerenle bakıyon onu da ben sormuş olayım