GS ilk etapta 3-2 yenildi,bakalım Türkiye ayağı ne olacak,geçen sene bu takıma borsada yüklendikte ne oldu yerinden hiç oynamadı 7-10 arası gitti geldi,ama nedensiz şekilde bunun yerine BJK ve FB uçtu gitti,ben bu sene BJK ve TS diyorum yine...ytd.
Printable View
Ankara İl Sağlık Müdürlüğü : Ankara'daki hiçbir sağlık tesisimizde maymun çiçeği (mpox) hastalığı şüphesi ile karantinaya alınan hastamız bulunmamaktadır
2023 sonunda bozdurduğum dolarları sırası ile
Aylık mevduat ve BGP para piyasası fonunda değerlendirdikten sonra
19/08/2024 itibari ile % 16.5 getiri sağlayarak tekrar dolara dönüş yaptım.
Bana bu katkıyı sağlayan ahaliye teşekkür ederim.
Adamlar borsaya girip hisse alıyorlar,yani araştırmadan bodoslama daliyorlar,stoplos,bedelli,bedellsiz,temettü,serma ye artırımı azaltımı,ihtisaslı artırım,poip,gözaltı vs herneyse den hiç haberleri yok,peşinden sana ahkam kesiliyorlar,battıkları zamanda biz zaten uzuncuyduk demeye,işte borsa adamı böyle up uzun uzatır,zaten borsamız diken üzerinde 3-5 yıldır,ben 2010 senesinden beri vurkaç yapıyorum güvenim olmadığı için,adam bir sorup soruşturur,mesela adam megap almış tahtası kapanmış iflas aşamasına gelmiş hala laga luga yapıyor devlet kurtarır diye,önce devleti yönetenler kendisini kurtarsın,kurtarmak için yasaları kendi tekeline almışlar bize bir pok olmasın diye,neyse asabım bozuluyor.
Dünyada en yalancı iktidar lar
1 ????
2. abd
Maymun karantinasıda olmuş yalanlamaya rağmen.