Ustune o hareketleri yaptiginda ne byd vardi ne cinli rakipler.
Printable View
Ustune o hareketleri yaptiginda ne byd vardi ne cinli rakipler.
Borsada hisse almak pismanliktir
uzun vade katmerli pismanlik
burası borsa daha da kötü bir düşüş de yapabilir, daha iyi bir yükseliş de yapabilir. bu tarafını da dile getirmek gerekir. piyasa, ben geleceği satın alıyorum ve sektör dalgalanmaları görmezden görüyorum da diyebilir ki sektöre kıyasla oldukça iyi performans sergiliyor ve muhtemelen bu durum devam edecek. yatırımcılarına düşen ise hangi vadede ve türde yatırım yaptığına karar vermesidir.
kişi her ay standart alımlar yapabiliyorsa ve temettü yatırımcısıysa, elbette ki şirketin geleceğine inanıyorsa alır/tutar ama al-satçıysa sadece Ford özelinde değil bütün şirketlerin hisselerinde en iyi piyasa koşullarında dahi tedbirli olmalı.
Hisse alma pişmanlıktır,
Altın alma ölü yatırım,
Dolar oyro şişmanlıktır,
Faizin bereketi olmaz, bi halta da yaramaz,
Repo, ters repo, üçlü burgu, ikili salto paranı eritir,
Kriptolar zaten balon,
Eurobond, 007 James Bond, yerlerde,
Jet Fadıl Jetpa'ya yatırsak çok riksli,
Çiftlik bank türevleri de bir bir patlıyor,
Foreks, varant, viop bizi bozar,
Ev alsak arsa alsak o kadar para yok,
Eeee olan parayı napalım, bi tarafımıza mı takalım dansöz gibi?
Sana bırak referens mektubu , fiyat etiketi bile yazdırmam.
Evet doğru birisine bir soru sorduk adam italya dan zıpladı. Eregl de de fedor derdin her ne hikmetse damdan pencereden 10 kişi birden atlayıp aaa ooooo yazıvermeye başlardı. Boşuna eregl topiğine dönmeye başladı demiyorum burası içinde ne yazıkki.
Temmuz sunumuna baktım da,
*Yurtdışı satışlar
2024 temmuza kadar satış adet 305.000
2023 temmuza kadar satış adet 296.000
Adet konusunda iyi gidiyor şirket. Kâr marjımız düşüyor gibi 5 ay daha var önümüzde.
Bakalım ne olacak...
Güzel bi yükseliş olursa Puma almayı düşünüyorum, hisseden çıksam da ortaklığımız bitmesin :)
Avrupa resesyonda olmasına rağmen Avrupa da van satışları 2024 te temmuz sonu itibarı ile yüzde 16 yukarıda. Ki PMİ lar falan yerlerde sürünüyorken hem de. ECB yakında, muhtemelen faiz indirimi yapacak, işler yavaş yavaş açılacak. Vw nin ve elektriklilerin devreye girmesi ile adetler dahada artacak. BUnlar iyi olanlar.
2 problem var 1- döviz kurunun çok aşağıda kalması 2- yeni ürünlerin devreye zamanında alınamaması ve üretim başlamadan stok yapılması (stok maliyeti). Hülasa Adetlerin düşmesi çok muhtemel değil. Ama şirket te iyi yönetilmiyor.
New commercial vehicle registrations: vans +15%, trucks +3%, buses +28.6% in H1 2024
30 July 2024
In the first half of 2024, new EU van sales increased by 15%, reaching 840,409 units, driven by double-digit growth in key markets. Germany led with a remarkable 19.3% rise, followed by Spain at 18.5%, Italy at 17.8%, and France at 10.5%.