Bu yıl BRSAN ve BORÇELİK ten iyi temettü alıp kar ve özsermaye artışı güzel olacağa benzer
Printable View
Bu yıl BRSAN ve BORÇELİK ten iyi temettü alıp kar ve özsermaye artışı güzel olacağa benzer
Demagoji yapmıyorum amma istediğimi istediğim fiyattan alabileceğimi söylüyorum müsaade edersen. Bekçi gibi her söyleme bir görüş yorum arzetme tavrın garip ve çok İTİCİ.
C6903 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
havuz doluyor sn diver59, 490 mil. finansal yatırımdan hiç bahsetmiyorum bile
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kalın portföylere eklemeye 45lerden devam ettiklerini burada yazdılar zaten Sn Dadaş kardeşim, ama hala full negatif algı operasyonu tamgaz devam ediyor . 45lerden 41e olan hareketlere mevcut ortamı ve hatta patronun adını kullanıp adeta kemik sıyırma hareketi de diyebiliriz.41 de desteği atan Sayın Patronumuz olabilir mi, ben günlük hareketleri izlediğim de bu hissiyatı algılıyorum sanki bunlara karşı.Saglıcakla kalın.
Sn diver59..kimi kastediyorsunuz anlamadım ama ben burda bilinçli olumsuz yorum veya negatif algı yapmadım..kimsenin pek yaptığını da görmedim..sn sinirli de zaman zaman tecrübesiyle durum tespiti yapıyor..bildiği kadarıyla trade de etmiyor.tek lot da satmıyor..başka da kimse yazmadı zaten..nerden sizdeki bu algı anlamadım naçizane..
Ben zaman zaman kağıdın yani patronun karakteristik hareketlerinden bahsederim..alın-satın vs demedim..kağıdın değerini de bilirim ve veririm zaten..rahatsız olduysanız da yazmam olur biter..
Ytd
Durum tespitleri olumsuz yönde sürekli ve her fırsatta yapıldığında (sizi kastetmiyorum) durum başka bir şekle dönüşüyor. Burada herkesin belli bir tecrübesi var. Bu kağıdın kısa ve orta vade temelini etkileyecek beklentisi yok diyebilmek sizce nedir. Olumsuz algının daniskası bence. Neyse bundan sonra bu forumda yalnızca okuyucuyum herkese bol şans.
C6903 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.