10 26-1043 kapadı yine karanlıl odada saldı YTD
SM-G7105 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
10 26-1043 kapadı yine karanlıl odada saldı YTD
SM-G7105 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
cok konuşulursa az bile kimse yazmasın.ytd.
Gel gel mi yapıyor spek efendi . Kitlemese bari yine ky ye.
SM-J200H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Derim in şuandaki hali okyanusta çıkmış fırtınaya benziyor dalgalar o kadar yüksek ki gemisini kıyıya götüren kaptana bravo [emoji23]
D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
nikecek Adam mi ariyorlar İhya edecek adam arıyorlar anlamadım gitti.
[emoji23] [emoji23] [emoji23]
D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nikmeye daha yakın gibi!!!
Huylu huyundan vazgeçmez [emoji28]
Yeni ky lere kitledi maalesef i. bize 2 günde güzel trade etme şansı verdi spk efendi sağolsun. Başladığı yere dönmez umarım fakat huylu huyundan vazgeçmez
asla yatırım tavsiyesi değildir
Ben çıktım tahtayı biraz dağıttık kalan arkadaşlara sabırlar ve kazançlar olsun aselsan alırım beklerim kafam rahat olur bu ne böyle sırf stres.
Maalesef sabah dikecek adam arıyorlarmış.hepimize geçmiş olsun
göstere göstere aynı hareketi defalarca yaptı bile bile zarar etmeyi bu defa göze alacagını tahmin etmiyorum .mal toplamaya calışıyor gibi geldi bana tamamen benim görüşümdür ytd.
Karanlık odada yine tecavz etmeseler bari. Ytd.
merhaba yükselişten sonra buralarda biraz dinlenmesi normal değilmi arkadaşlar ?
Dibine indirdiler finalde s....ler
Derimod mağazalarını gezdim ayakkabıları kapış kapış satılıyor,bir de dünya kupasını Rusya da yapıldığını düşündüm orada da Derimod mağazaları var tüm dünya orada olacak,bir de ülkenin seçim durumu düşündüm ekonomi toz duman olmuş seçimden sonra ortalık nasıl olur,iki seçim arasında sıkışıp kaldım,içimdeki biri beni durtup duruyor gir gir bir daha bu fiyattan rüyanda bile göremezsin diyip duruyor,artık bayramdan sonra bir karar vermem lazım,sadece düşüncelerimi yazdım yatırım tavsiyesi değil...
'la dusmuyok işte yükselt su adi kagidi
Tavana yapıştırması için bir neden olması lazım. Borçlanma yaptığı için pek umut yok gibi yeni haberlere. INTEMA gibi arsa satışı yaparsa belki iki üç tavan görürüz [emoji28]
Borsaya güven yok ama bu direniyor. Sonu hayır olsun.
son günlerde hacim yükseldi ve iyi dayanıyor endekse bir hareket çekecek gibi bizim derici :)
http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=24150
Hissenet milletvekili seçimleri anketimize oylarınızı alalım
oylar kesinlikle gizlidir
sadece oyumuzu kullanalım yorum yazmayalım lütfen
Rusyada olan dünya kupası en çok derimoda yarayacak galiba inşallah ordaki mağazalarda iyi satış olurda olumlu olarak bilançoya yansır
al sat tut vb yatırım tavsiyesi değildir
Derimod krampon da mi uretiyor ki..
En son böyle hareketleri 12'nin üzerinde yapmıştı yukarı aşağı yukarı aşağı sonrası malum. 9 'ün üstünde zıplayıp geri geliyor zıplayıp geri geliyor Allah sonumuzu hayır ede.
Hacı sen ne kullandin akşam akşam [emoji28] kafan iyi herhalde senin
Seçimleri bahane edip süründürmeseler bari
ne yönde epri yaptığınızı anlayamadım ama kendi yazdığıma açıklama getireyim.
Rusyada ki müsabakalar dan bahsederek bunun derimod a yarayacağını söyleyenler var topikte.
Bende Rusya daki müsabakalara gelen futbolcular acaba krampon mu alacaklar diye merak ettim.
Ve Derimod krampon damı üretiyor dedim.
Yanlışım nerde açıklayın muhabbetini yapalım.
Ama müsabakaları izlemeye gelen seyirciler, ülkelerinden Rusya ya Derimod ayakkabı ve çantaları almaya da
gelmiş olabilirler derseniz bunu tartışabiliriz.
Kafa iyi meselesine gelince,
evet kafam iyi ama , rakı ile değil.
Yıllardır bu Derimod içmekten beter etti. Uyuşturdu beyinleri.
İçsek sabaha ayılırdık. Derimod sahibi olmak sarhoşluktan da öte bişey.
:)
sevgi ve selamlar.
ocak ayından 7.5 liradan başlayan 15 liralarda son bulan harekette takaslarda 150 bin civarı iş yatırımın girişi mevcuttu... düşüş başladığında şöyle bir öngörüde bulunmuştum eski tecrübelerime dayanarak büyük bir operasyon olacaksa iş o malı dağıtmalı... 3 aylık takaslara bakıldığından iş yatırımın 90 bin çıktığı veya dağıttığını söyleye biliriz... :)
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/690085
Seçimde süpriz çıkmazsa tavana yapıştırmış olacağız inşallah bu haberle [emoji28][emoji28][emoji28]
Acemsah hocanın dediği arsa satışı oldu sonunda . Ama acemsah hoca aramızda yok artık. nasıl tepki verecek bakalım pazartesi bu habere.
Bu haber grupta çok da ilgi görmedi sanırım. Umarım sonuçları hakkımızda hayırlı olur.
[Huawei Mate 10 pro ] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Önceden beklentisi satın alınmaması kafamda ? Bıraktı
Ytd
Ben bulamıyorum,yoksa siz bulabildinizmi,2 017 yılının 12.ayinda şirket değerleme yaptırdım diyor ve kapta bunu paylaşmiş mı,
Ya da şirket batıyor.20 sene sonra arsa sattıklarına göre.Pazartesi belli olur ne halt ettikleri adilerin.
6 aylık bilançoda satış bedeli sermayeye eklenmiş halde karşımıza çıkar . Bakalım bu parayı nasıl kullanacaklar ? Daha yeni borçlandilar . Ne gerek vardı ki o zaman buna.
Güzelin ötesinde bir haber. Hisseye olumlu yansımalı. Faiz oranları arttı. Şirketin kısa vadeli finansal borçları (banka kredileri) 47 milyon küsur. Yıllık faize ödediği tutar 21 milyona yakın. En azından şirkete nefes aldırır bu nakit tutar. Ayrıca yabancı fon veya ortaklık ihtimal dahilinde ise bu satış buna yönelik bir adım da olabilir. Sermaye tavanı da artırılmıştı. Pazarlama ile birleşme adımları da olabilir kim bilir?
Hocam satışın kime yapıldığına dikkat ettiniz mi ? Yine bir deri şirketine. Çok ilginç değil mi sizcede. insan rakibine satar mı? Ben satmazdim [emoji42][emoji32] bu adamlar çok tehlikeli ne yaptıklarını bir anlayabilsek