Bu durumda benim topik iş yapar mı 2018 de..:oleyo:
Printable View
Yapmaz 19 da belki 20 21 kapalı gişe oynar biz tabi eski musteriyiz dükkana biletsiz de gireriz
siz bi kac kisi bi psikologa gorunun..
nolmus oyle yazinca vicente nickli arkadas..!
sizin kafaniz mi iyi veya soyle sorayim ; ne iciyorsunuz.?
kamuya acik bi platformda hakaret/kufur olmadiktan sonra dileyen diledigini yazar..
olumsuz bi sey yazilinca senin dolar portfoyunde azalma mi oluyor.?
hasta misiniz nesiniz kardesim .? Iq nuz kac.?
ABD'nin Kudüs'ü İsrail'in başkenti ilan etmesiyle daha da tırmanan İsrail-Filistin ihtilafı konusunda, Rusya'dan Türkiye ile bu konuda "hemfikir olmadıkları" açıklaması geldi.
Dün Putin'le fotoğrafını gören de "stratejik ortak" (!) olduğumuzu zannederdi...
İsrail merkezli Haaretz gazetesinin haberine göre, İsrail İstihbarat Bakanı Yisrael Katz, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Salman'ı 'Arap dünyasının lideri' sıfatıyla ülkeye davet etti.
Katz, ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs kararının ardından sekteye uğrayan İsrail-Filistin barış sürecinin sponsoru olarak Suudi Arabistan'ı görmek istediklerini dile getirdi.
Suudi Arabistan'dan İstanbul'daki zirve için üst düzey bir katılım bulunmaması ise dikkat çekti.
http://www.hurriyet.com.tr/son-dakik...-etti-40677162
İsrail ve ABD ittifakı, bu bölgede lider olarak Suudi'yi seçtiler...:)
İslam konularında da dışlanacak gibi görünüyor bizimki, Suriye ve Iraktan sonra...
Putin bile "aynı fikirde değiliz" demekte...
Kudüs kararı için "kendileri çalıp oynarlar" buyurmuştu...
Hadi kendi kendine oyna demekteler...
Çıldırmak için...
İlahi iyi güldüm..:)
Walla 2018'de tek olay faiz artışları değil ki..para miktarının azalması var..Trump'ın vergi düzenlemesi, altyapı yatırımları gibi enflasyon arttırıcı mali reformları var..Çin'in durumu var..birde en önemlisi resesyona gidiş (biliyorsun getiri eğrisi resesyon fiyatlamaya başladı) gibi bir durum oluşursa EM'lerin işi çok zorlaşır..zaten şu sıralar sanki piyasalar FED'in faiz artışlarını eskisi kadar fiyatlamıyorlar..eskiden olsa bir ay önceden ortalık çalkalanmaya başlardı..
Ha birde nihai anlamda senin topiğin iş yapmasına taş koyan bir reis faktörü var..dediğin gibi oldu dolar düşmeye başladı..ne olacak aynı oranda reis faiz indirtecek..işin zor gözüküyor..:cool:
Adam kılığı ve kontenjanında bir dangalak...
Hala anlatamıyoruz...
Bak Bilal...
Dolar konusunda herkes dilediğini düşünmekte ve yazmakta serbest.
Sadece, eğer niza falan aramıyorsa, başlığın düzenini bozup da yönetimi buralara fazla mesaiye duçar etmek istemiyorsa, herkes kendi fikrine uygun başlığa yazmalı...
Bu amaçla her tandansta başlık var bu bölümde...
Anladın mı düdük makarnası.
Aslında sana İnferno ya da reha kaya lazım.
Dalıp dağıtacaklar oranı buranı sanalda...
Benim terbiyem yeterli değil.
Ben 2017 basinda geldim. Dedim ki dolar öldü.
Tr siyasi risklerden dalgalanir ayrıca yazdim.
3.40 dan 3.90 a cikmis vay efendim artisa bak.
Kayiplarini geri aldi sadece tr gibi asiri riskli ulkede birde.
Zirve ustunde tutunamiyor :thumbdown:
Tartışma ya değmez
gençlerin sözüne kulak verin.. bu gece USD/TRY 'de yükseliş kaçınılmaz.. banucann dediydi dersiniz.. sarı tenekeler öyle diyor..
13-12-2017...(banucan'in seyir defteri)
Akıl oyunları oynayanlar bilir...
Doğu Kudüsü Filistin'in başkenti olarak tanımak Batı Kudüsü ne halt ederseniz edin demiş, o durumu (statükoyu) da kabul etmiş olmuyor mu?
Bu arada Trump'ın bir İsrail Yanlısı ve Evangelist olarak artık arabulucu olamayacağı da Erdoğan tarafından ilan edildi...
Du bakali...
3.8544den maliyetlendim. Iyimi yaptim bilmiyorum. Simdilik zararim var. Umarim düzelir.
Hehe...
Alıp da unutmayacaksan bence yanlış yaptın...
Böyle zarar sayarak ömür geçmez.
Seçtiği emoji gayet uygun bu son üyenin...
Buradaki insanlar hesabını bilmiyor. Bu biliyor...
Bildiği gibi hayrına bilmeyenleri de durumlarından haberdar ediyor.
Bu sanal da amma tipler var.
Özgürlük deyip dolaşıyor. Hikmetlerini saçıp hayra giriyorlar...
Not...Sildi gitti yazısını Medyum denen tipoloji...
Ne yükselmesi Allah aşkına... 3,82-83 gidip geliyor.. gündüz 3,86 idi bir ara
Evet sildim Bora beye hak veriyorum ben tl de olanın parası mum gibi eridi diye yazınca tl olanda okuyordur yazmak sonucu değiştirmez bu konuda tanemen kendisine hak veriyorum :)
kaç gündür soruyorum sosyal medyada vs.
Turkiyenin filistin başkonsolosluğu neden israil'de diye cevap veren yok!
http://www.mfa.gov.tr/yurtdisi-teskilati.tr.mfa
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
:).. adı mehmet simsek. görevi, milletin altınlarını bankaya çekmek (ti). tiii..! li gecmis zaman.. altınları bankaya yatıracağım da, eee..! sonra.?.. "ehonomi eyiye gidiye elhamdülillah".. yersen..
şimdi paçaları tutuştu, "bit" ler sardı her yanı... "uzak durun, balon haaa.! vergi alacağız," hadi yaaa.!.. alırsın, alırsın. kahvedeki, dayilar, emmiler. ufaktaan, ufaktan altınları bozdurup bit'lere para bagliyor. :).. memleketten dolar çıkışı hızlandı.. korkutmaktan başka yapacağı hic bir sey yokmuş yazik.
Guneyli değil, guneysu
benim nickimin altında yönetici yazıyor, her yerde yazarım.. :)
kimseyi eleştirmedim, alan alır satan satar,
kazananda kaybeden de kesesinden yer.:yes:
kısa zamanda iyi vurgun yaptı dolarcılar, ama bence deniz bitti. bundan sonra faize yenik düşer...
kamuda taşıt alımlarına cerez parası diyen bakan benim altınları alıp ne yapacak? Çerez arası altlık icki içerken olur anca
nitelikli üretimsiz ve bol keseden savuran ülkenin parası değer kaybetmekten başka çaresi yoktur,faizde kurtarmaz. NETEKİM 90'lı yıllarda faizle döviz birlikte artardı. yine o yıllara dönüyoruz.2003-2013 arası alışkanlıkların artık bitmesi gerekiyor geçti o savruk günler geçtiii
Yılın ilk 9 ayında ithalat miktarları:
Yılın ilk 9 ayında 1 milyar dolarlık tarım ürünü ithal edildi
Gümrük Bakanlığı verilerine göre, gümrük vergisinde indirime gidilen tarım ürünlerinde 2017'nin ilk 9 ayında 1.18 milyar dolarlık ithalat yapıldı.
- 63 bin 865 baş canlı sığır (86.4 milyon dolar),
- 1966 ton karkas sığır eti (7.8 milyon dolar),
- 62 bin 473 ton nohut (90.8 milyon dolar),
- 2 bin 823 ton kırmızıbiber (7.3 milyon dolar),
- 291 bin ton arpa (53.6 milyon dolar),
- 3,1 milyon ton buğday (652 milyon dolar) / Yüzde 92'si dahilde işleme rejimi kapsamında
- 1,4 milyon ton mısır (293 milyon dolar) / Yüzde 76'sı dahilde işleme rejimi kapsamında
https://www.dunya.com/ekonomi/yilin-...-haberi-394323
Bitcoin'e yürek dayanmaz..
Ancak gözden çıkarılmış para sahipleri, heyecan yapmak, adrenalin yüklenmek için alabilirler bu sanal metayı...
Çaktırmadan bir şeyler yaptı.
Ama şimdi fazla gözönünde ve dillerde.
Saadet zinciri oyunlarının en tehlikeli dönemi.
Bana fazla...
Her açıdan.
Lütfen dolar topiğine dolar harici veya doları ilgilendirmeyen konuları yazmayalım.. Yoksa yersiniz kafanıza taşı.. :he:
Eğriye eğri, doğruya doğru. :oleyo:
Geçen gün NOTU düşürülen ZAR da bi haber mi var..
1.35 falan değer kazancı var ?
Facebooktaki gibi burada da dürtme , taş atma , falakaya yatırma , dayılanma , gadasını okşama , hizaya getirme v.b emojiler olsa ne güzel olurdu. Millet kavgaya başlamadan birbirine bu emojiler üzerinden dalar, enerjisini sönümler ve kavgalar başlamadan biterdi, ayrıca kimsenin elinde taş tutma külfetine katlanmasına da gerek kalmazdı.
Kavgalarda emojiyle başlar emojiyle biterdi. Bence foruma ufak bir eklenti ile bu mümkün. :kmk: