http://imageturko.com/?di=W45C
Bu takasa bakınca burnuma çok kötü kokular geliyor. Bizim menkulün elinde 3 milyon kaldı ama... ytd
Printable View
http://imageturko.com/?di=W45C
Bu takasa bakınca burnuma çok kötü kokular geliyor. Bizim menkulün elinde 3 milyon kaldı ama... ytd
Bu satışın ardında mutlaka bişey var.
Paylaşımlar için teşekkürler
Hayırlı bayramlar herkese...
İyi bayramlar hepimize
Yarın ki genel kurula katılacak arkadaş var mı?. Eğer katılan olursa bizide bilgilendirirseniz iyi olur. Şimdiden teşekkürler.
HTC One M9 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar genel kurulun havasını ve şirketin geleceği ile ilgili hayırlı haberlerinizi bekliyoruz.
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Genel Kurulu bile yapmayı gerceklestirememisler. Daha sonra açıklanacak bir tarihe ertelenmiş. Bu da Akgiraylarin bir taktiği olabilir. Bunlardan Herşey beklenir.
HTC One M9 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Heybeleri dolmamış.....,
genel kurula katılım %4.4 olmuş.katılım yeterli olmadığı için ertelenmiş.
nerde bu yatırımcı
malın patronda olmadığı anlaşıldı.
mal ky deyse o nerde
Bu hisse kimin elinde? Bilinmeyen bu işte. Bu akgiray vermesi gereken KAP haberini neden yapmadı bu daha büyük bir soru işareti. Üzerinden 2 hafta geçiyor vermediği kap haberinin üzerinden ytd
Sayın Nargilim kap a ne haberi vermeleri gerekiyordu?
Arkadaşlar kanunu sureç şimdi nasıl ısleyecek bilgisi olan var mı?
Ne borsadan atılıyor ne de kanuni olarak yapması gereken KAP duyurularını yapıyor. Genel kurul bile yapamıyor?
Kimler satmadı?
Ben hiç satmadım satmıyorumda
115 milyon hissenin dolaşımda olduğu ve yatırımcısının tamamının zararda olduğu bir hissede whatsap grubu bile oluşturulmamış. Gelişmeler zaten KAP haberi yapılmıyor.
Alacaklılarla yapılan görüşmelerden bir netice çıkmadı. Alacaklıların yaklaşık %65'i olumlu yaklaşmasına rağmen.
Murat Akgiray şu an için bir çözüm bulamadığını ama çaba göstermeye devam ettiğini söyledi (e-posta ile ulaştım kendisine)
Mevcut durum bu şekilde...
Not: Yazdıklarım yatırım desteği içermez. Al-sat için kullanılamaz. Kelin ilacı olsa kendi başına sürer
Murat Akgiray, ın email adresini paylaşımının...
Tekrar genel kurul çağrısında bulunulmuş...
Şirketimizin 2017 yılı Olağan Genel Kurul toplantısının 21.06.2018 tarihinde yapılmasına ilişkin ilan Türkiye Ticaret Sicil Gazetesinin 24.05.2018 tarih ve 9585 sayılı nüshasında yayınlanmıştır. Aynı zamanda kurumsal.bimeks.com.tr internet adresimizde ve KAP'da da açıklanmıştır. Toplantı 21.06.2018 tarihinde, Türk Ticaret Kanununun 418. Maddesinde yer alan nisabın oluşmaması neticesi, aşağıda bilginize sunulan aynı gündem maddelerini görüşmek üzere ileri bir tarihe tehir edilmiştir. Yapılacak olan 2. toplantıda nisap aranmamaktadır.
Bu nedenle, şirketimizin 2017 Yılı Ortaklar Olağan Genel Kurulu, 25 Temmuz 2018 Çarşamba günü, saat 11_00 de, Barbaros Mahallesi Sütçü Yolu Caddesi No: 62 Yenisahra – ATAŞEHİR / İSTANBUL adresinde aşağıdaki gündemde yazılı hususları görüşmek üzere toplanacaktır.
Gündem ve tüm Genel Kurul Toplantı dökümanları 24.05.2018 tarihli KAP duyurumuzdan incelenebilir.
Sayın nargilim bu görüşmeyi ne zaman yaptınız?Alacaklıların %65 inin olumlu olduğunu kendisi mi söyledi.Niye anlaşamıyormuş o zaman?
Alacaklılarla ilgili kısım, üzerinden 1 ay geçmiş bir durum.
Bunu Murat Akgiray söylemedi.
Murat Akgiray'a ben 2 gün önce yazdım, bimeksteki durumu sordum. Şirket satılamadı, şu ana kadar kredide bulamadık, çaba göstermeye devam ediyorum şeklinde bir yanıt gönderdi.
Murat Akgiray aktif şekilde Twitter kullanıyor ve bütün kullanıcılara özel mesaj yani DM' açık durumda. Yazmak isteyen oradan yazdığında anlık olarak kendisine ulaşılıyor.
Bizim patron da tükendim bittim diye ağlasın lanet herif.
Millet AliBaba ile iş yapsın, bizimkisi de babayı alır anca..
Bu hırsız sıfırı tüketmiş, itibarsız karaktersizin teki olmuş.
Mesela;
-Web Sitesi daha faal hale getirilip ürün yelpazesi genişler, sanal pazar ve hepsiburada formatına girer (1xx kuruş)
-web sitesi mevcut haliyle kalır, 2. Çeyrek bilançoda personel ve kira gideri olmadığı için bir kaç bin lira kar açıklar *****kuruş)
-Alacaklıların atacağı olumlu adımlar, şirkete ortaklık gibi..(1xx kuruş)
-Şirketin amazonla filan anlaşması (x TL)
-Ümit kesilir, fişi çekilir kottan atılırsa (0 kuruş, 0 TL)
Yazdıklarım yatırım desteği içermez. Kelin ilacı olsa kendi başına sürer
Arkadaşlar, ben büyük bir zararla vedalaştım. 1.80 lerden başlayan maliyet düşürme maceram fiyasko ile sonuçlandı.
Umarım zararı olanlar hangi yönde karar alırlarsa inşallah o yönde zararlarını çıkarırlar.
Burada paylaştığım bilgi ve belge dışında bir gerekçem ya da sırrım yoktur.
Kalın sağlıcakla...
ne oldu nargilim sattınızmı hisselerinizi yoksa, bizi buralarda bırakıp gitmeyin....
***KRTEK* *EREGL* *YBTAS* *IHLAS* *IHLGM* *BMEKS*** MERKEZİ KAYIT KURULUŞU A.Ş.( Borsada İşlem Gören Tipe Dönüşüm Duyurusu
***KRTEK******EREGL******YBTAS******IHLAS******IHL GM******BMEKS*** MERKEZİ KAYIT KURULUŞU A.Ş.( Borsada İşlem Gören Tipe Dönüşüm Duyurusu )
Özet Bilgi DÖNÜŞÜM
İlgili Şirketler BMEKS, EREGL, IHLAS, IHLGM, KRTEK, YBTAS
Sermaye Piyasası Kurulu'nun VII-128.1 sayılı "Pay Tebliği"'nin 15'nci maddesi gereğince, pay senetleri Borsada işlem gören ortaklıkların Kurul kaydında olan ancak Borsada işlem görmeyen statüde pay senetlerinin Borsada satışa konu edilebilmesi amacıyla Merkezi Kayıt Kuruluşu'na yapılan başvurulara ait bilgiler aşağıda yer almaktadır.
Borsa Kodu Sıra No Satışa Konu Pay Ünvanı Grubu Yatırımcının Adı-Soyadı Ünvanı Nominal Tutar (TL)* Tsp İşlemi ** Satış Kısıtı **
BMEKS 1 BIMEKS BILGI ISLEM VE DIS TICARET A.S. E MEVLÜT ÖZDEMIR 1.842,000
EREGL 2 EREGLI DEMIR VE ÇELIK FABRIKALARI T.A.S. E NURFER ÖZCAN 3.026,000
IHLAS 3 IHLAS HOLDING A.S. E MEVLÜT ÖZDEMIR 34.000,000
IHLGM 4 IHLAS GAYRIMENKUL PROJE GELISTIRME VE TICARET A.S. E IHLAS EV ALETLERI IMALAT SAN.VE TIC.A.S. 2.292.379,306
KRTEK 5 KARSU TEKSTIL SANAYI VE TICARET A.S. E ZÜMRÜT DASDEMIR 8.981,280
YBTAS 6 YIBITAS YOZGAT ISÇI BIRLIGI INSAAT MALZEMELERI TICARET VE SANAYI A.S. E ARIF YILDIRIM 0,800
YBTAS 7 YIBITAS YOZGAT ISÇI BIRLIGI INSAAT MALZEMELERI TICARET VE SANAYI A.S. E ARIF YILDIRIM 1,440
YBTAS 8 YIBITAS YOZGAT ISÇI BIRLIGI INSAAT MALZEMELERI TICARET VE SANAYI A.S. E BESIM PEKER 1,680
YBTAS 9 YIBITAS YOZGAT ISÇI BIRLIGI INSAAT MALZEMELERI TICARET VE SANAYI A.S. E BESIM PEKER 2,800
YBTAS 10 YIBITAS YOZGAT ISÇI BIRLIGI INSAAT MALZEMELERI TICARET VE SANAYI A.S. E HACI BAYRAM UGURLU 3,360
YBTAS 11 YIBITAS YOZGAT ISÇI BIRLIGI INSAAT MALZEMELERI TICARET VE SANAYI A.S. E HACI BAYRAM UGURLU 5,600
(*) Nominal Tutar(TL): Bakiye alanlarında binlik ayracı olarak nokta (.), küsürat ayracı olarak ise virgül (,) kullanılmaktadır. (**) İlgili veriler üye bildirimi doğrultusunda yayınlanmaktadır. Borsa tarafından satış işleminin Toptan Alış Satış İşlemi olarak (TAS) yapılacağı duyurulduktan sonra TAS işlem tarihinde paylar borsada işlem gören tipe dönüştürülecek olup, aksi taktirde dönüşüm işlemi mevzuatta öngörülen sürede tamamlanacaktır.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/691513
BIST
(02/07/2018 - 16:56:28)
Sayın nargilim kaç lot hangi kuruluştan sattıniz.Niçin sattıniz.
Bu hisseyi elimizde tutmamız için elle tutulur bir nedenimiz veya beklentimiz var mı?
Elimizde tamamen sıfır kalacağına, bin Tl bile olsa kurtarsak, yarın battığı zaman zarardan kar etmiş olur muyuz?
Aklımda deli sorular, Bmeks e zarar vermekten korkuorum:)
Halk yatırım 35.700
Artık psokolojimi bozdu bu tahta, 60 bin liraya alıp 4 bin küsür fiyata elden çıkardım....
Al ya da Sat kararlarınıza etki edecek hiç bir önerim yoktur. Bu kesinlikle bilinsin. Bazen alan bazen satan kaybeder. Nasip değilse alsan da satsan da zarar edersin. Ben şu ana kadar aldığım her hisseden zarar ettim.
o sebeple Kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş...
Yazdıklarım şahsi içerik olup, yatırım desteği olarak kullanılamaz.
slm arkadaşlar nargilim bence yanlış yaptın 56,000 tl zararı göze aldında 4,000 tl ye kadarmı düştünki satarsın oda bataydı amk benim şuan ki zararım 160 bin kalanı batmazsa amk xaten batmış ne olacaksa hep beraber olacak iflas ise kot ise bakalım mevlam ne eylerse güzel eyler hayırlısı nasılsa o olur murat vedat birde çıkıp tv lerde ülkeye ekonomi dersi vermeye kalkıyorya o zoruma gidiyor oraya çıkaranlarda sormuyor ee akgiraylar siz daha bakkal yönetemezken bu ülkeye ne dersi verirsin önce itibarınızı kazanın diye bu millet sizden daha akıllı kimin ne bok olduğunu iyi biliyor
https://m.mynet.com/mediamarkt-tekno...-finans-180453
Bizim malı alaydı ya..