Sazan avı başarılı bir şekilde sürüyor
Printable View
Sazan avı başarılı bir şekilde sürüyor
Adamlar çok iyi operasyon yaptılar tavan çektirerek,gidecek gibi yapıp 8.65 görüldü,işte burada oyun başladı,yani balık avı,bugün düştüğü yer 7.47...8.65-7.47 arası marj oranı 118...böyle sert giden hisselerde dikkatli olmak lazım,zaten bedelli kararı daha yürürlüğe girmemiş şirketçe tahtaya yansımamış,neyse benim marjım 100 puan,tekrar alım yerim ortalama 7.50,buradan 100 puan daha inse 6.50,oda ikinci etap alım yerim,yanlız bunun çıkış noktası 6.90,sanırım 7 altına indirmezler,belki 7.50'den kaldırabilirler...ytd.
7.70 direnci destek haline gelmişti .altına inmesi iyi olmadı .
7.42 ilk desdek noktasıydı.
7.47 den tepki verdi
yinede 7.42 önemli
Pasta atabilecek varmı ?
2010 da 30 lira 2105 de 30 lira 2020 de olurmu
Para cikisimi var acaba ?
Bedelli sırasında 2 hafta süre ile o fiyatı gösteriyorlar . Ruchanlar hesabına yüklendiğinde ama sen satamiyorsun bakmakla yetiniyorsun :) bedelli bittiğinde aynı hızla geri cakiyorkar yine satamiyorsun hergun taban ..
2010 ve 2015 de böyle oldu . Bu sene nasıl olur , şahsi fikrim aynısı olur .
Yatırım tavsiyesi değildir
7.50 Çakıldı,47 düşüşünü 46 yaptı,ama şu an görüntü 7.50...bakalım kapanış nasıl olacak :notr:
birde 2010 hiç bilmiyon....600 lerden 2400 gitti bölündü.ve ozaman bedelsiz verdi bedelli vermedi.hisse bölündükten sonra serbest marj vardı taban tavan yok yani..gün içinde 300 oluyordu sonra 800 oluyordu..bölündükten sonrada 800 lere gitti ve ayfon eski yeni birleşti...
Araştırma gerek yok . Bizzat 2015 de yaşadığım Afyon eskiler satilamadi
Boş muhabbet yapma
AFYON günlük
https://resmim.net/f/8w7s3l.png
Sen laftan anlamıyorsun...senin dediğin doğru olsun zaten elinde olanı sende 30 sataydın lotun eksilmedi ki...harbi bilmiyon sen bir şey.eğer sana makbuz şeklinde veriyorsa hisse olarak sonradan eline geçer anla yav.şu an öyle bir şey yok.oldu diyelim 2015 elindekini 30 sataydın...
Eskiler satılıyordu yenilerde yani Bedelliden gelenlerde makbuz olduğu için sayılamıyordu.ne zaman hisseye dönüştü ondan sonra eski yeni birleşti hatta bi cuma aksamıydı haber düştüğünde. Pazartesi yeniler eskinin tahtasında birleşip işleme açılmıştı millet zengin oldum diye sevinirken kağıt 23 tl den birleşme fiyatına kadar düşmüştü 570 gibi millet satmaya başlamıştı.....Eskiler o günleri iyi bilir ama çok şey değişti.yine öyle olacak diye bir şey yok.....ytd
Beyler BIST de bazı şeyler artık eskisi gibi olmadığını gözlemlerim bu yönde örneğin eskiden tavan serisi aynı şekilde taban serileri de çok olurdu artik eskisi gibi değil 2000 yılı öncesinden yani tahtalarla telefonla alım satım emri verilmesinden beri borsanın içindeyim kaybettiğimiz de oldu kazandigimda kaybettigim daha çok oldu bunca yılda şunu çok iyi öğrendim borsa asla kısa vade yeri değil illa borsaya yatırım yapılacaksa 10 yıl vade ile sağlam bir hissenin getirisi tüm yatırım araçlarına göre en çok kazandıran olacaktır eskiden çok kaybeden kazanmayı yeni yeni öğrenirken borsa büyükleri de bir o kadar soygun yöntemini geliştirdi ama dediğim gibi bundan korunmanın tek yolu uzun vade at unut herkese iyi aksamlar y.t.d
AFYON bugün ortalama 8.194 tl fiyattan toplam 1.442.505 lot açığa satış işlemi gerçekleşmiştir, 7,41 tl kapanış fiyatına göre açıkçılar ortalamaya göre güzel para kazanmışlardır, tahtanın hakimleri demek ki 8.65 tl fiyata yükselterek güzel açık biriktirmişler,
Berkimcans yani bir operasyon daha bitti dagılalım mı düşüş devam
Afyon günlük.
Bedelliye milleti sokmamak için yükseliş şart aşağıdan herkes katılır
sayın Cnr1209, benim anladiğim şu; tahta en düşükten kapatti, açikçilarin tahtanin hakimleri olduğunu düşünüyorum, kapanişa doğru alişin gelmemesi açiklarin bir kisminin taşinmasi olasiliğini arttiriyor, tabiki seans içinde büyük bir kismi kapanmiş da olabilir, taşinan açiklari yarin 10.00-16.45 saatleri arasinda borsa veri sağlayicilarindan görebiliyoruz
Berkimcans teşekkürler bilgi için sabah bilgi verirsen çok seviniriz
burda biri var laf anlamıyor bilgi sıfır...gelmiş 2010 2015 de aynısı oldu diyor...sonra diyorki 2010 yanlış söylemişim...yav bilsen yanlış söyledim demezsin...şimdi sana makbuz şeklinde mi verecem diyor be adam git araşyır...lafım sana değil...burdaki bilgi yoksunluğu olana
Ne oluyor arkadaşlar bilen varmı stop koymalımıyız
Btc 2010 diye yanlış yazıp sonra hatamı kabul edip pardon 2010 yanlis yazmışım demem mi sikinti oldu sana ?
Yoksa 2015 deki bedellide Afyon eski 6-7 kat arrtti ama o fiyattan satamadim satilamadi demem mi sikinti oldu sana ?
Ben yaşadığımı söylüyorum hemserim .. sende bana bilgi yoksunu diyorsun
Laf anlamaz da sensin , bilgi yoksunuda sensin , terbiyesiz .
Oyun içinde oyun devam ediyor,bakalım filmin sonu nası olacak,7.19 gösterdiler en son,dün 7.50'den döner bir ihtimal demiştik,olmadı,sanırım kafalarında geçen rakamları sadece onlar biliyor,bugün önemli olan 7 altına inecekmi,inmeyecekmi,trenin kalktığı yer 6.90,bu arada sert hareketlerde SPK yaptırımda getirebilir,işte o zaman yandı gülüm keten helvası,hisselerde bu oyuncuların yüzünden SPK çok kere uyguladı...ytd.
Nereye koyacaksınki,7 desek hooop kaldırabilirler,tavsiyem beklemek,bu gibi kağıtların stobu olmaz,en iyi yer 7.50 cıvarıydı,onun altına sarktığı için öyle bir rakam yok,şu an dün nasıl 7.50 ineklemesi yaptıysa bugün 7.20'de aynisini yapıyor,ellerindeki malları bedavaya vereceklerinide sanmam,en iyisi beklemek...ytd.
AFYON da taşınan açık sadece 53.154 lot bu da gösteriyor ki açıkların tamamına yakını dün kapanmış, burdan gördüğüm güzelce malı dağıtıyorlar o zaman
https://resmim.net/f/Dr0wzd.png
AFYON günlük (YF açılışta yukarı sürdüyse de Vakıf Yatırım bastı)
https://resmim.net/f/RKbDVH.png