en çok seni seviyorum ki dedim sana başta bu fiyatlar kötü alınmaz.
Printable View
Zamanında millete sattırdığın kerizlerden değilim migros hissesi vermiş vermemiş çok önemli değil verse bile ertesi gün satarım önemli olan ederini bulması 2,67 den sattırdığın insanlar seni çok seviyo hisse 4.80 lere vurduğunda neden kaçtın forumdan sen her geldiğinde bi silkeleme oluyo bu hissede kaçtığında tavan sayende çok kazandım sağol.Hissedar arkadaşlar bu forumdaki satılık kalemlere tetikçilere patron gerisi öpenlere itibar etmemek lazım bunlar buraya üşüştüğü zaman anlayın ki doğru yoldayız ytd
iş yatırım patronun kurumu galiba. 1 milyona yakın alımda.
Yüzde 12 den sat eksi 10 dan topla vay oç sen nasıl bir spekmişin milleti bezdirmek için her şeyi yapıyor
SM-G7105 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ver korkuyu spek s2ği seni memleketine doğru domaltıp o lotlari tek iteliyecem sana [emoji13][emoji41][emoji41][emoji41]
Lenovo K53a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kendi payıma birleşmeye kadar devam isterse 1.30 olsun.
Migros pay ı istiyorum.
Asla Yatırım tavsiyesi degildir.
bende katıldım ,hayırlısı artık.
Ky alan çok kolay kolay para kazandırmaz bu ******** 56 dan verip 48 e çekiyor senin nefesini si......m oç atlas dün tavanı bozup tekrar tavan yaptı bugün tekrar tavana gidiyor sen dün tavanı bozmadın ama bugünkü duruma bak ky aldıkça aşağı gidiyor inşallah taban olmaz YTD
Hep ayni oyun 4 lerden mali sat 2 lere dusur uzak durun haber bahane mal sattilar sakin almayn 2.60 ederi
Gap kaldımı aşağıda açıkçası burdan giresim varda
Ortalama 4,06 ya indi bakalım nereye kadar inecek
bundan sonra olacağını söyleyeyim.
yukarı aşağı gider tepki verir olur öyle seyler.
ancak migros ayrılma hakki icin daha önceki ayrılma hakki fiyatını teklif edecek.
ya onu al ya .075 'le birleş yada 1.kusurla ayrilma akcesini al.
hepsi berbat. spk bu kez migrosu hakli görecek
Yanlış anlamadıysam iki firmada 31.12.2017 tarihi mali verlere göre birleşiyorlar.
Peki
2018 de ki mali veriler ne olacak.
O nasıl hesaplanacak.
Asla Yatırım tavsiyesi degildir
0.032 karşılık çok kötü olmuş. Ederi 76 - 77 kuruşa geliyor
SM-J710GN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu devlet niye buna müsade ediyor arkadaş resmen vurgun var üçkağat nara atıyor alan herkes zarar edecek belli bu
Taban olacağını öngöre öngöre yine de bekliyoruz bi umut spk nın da speğin de amk oç artı 12 den eksi 15 e düşen hisseye hiç mi müdahale olmaz her zamanki gibi patronlar kazandı biz kaybettik YTD
Bundan sonra 1.50 lere bile dusúrrler ben zararina sattim.3.42 den niyet kotu zaten migrosun oldugubyerden korkacaksn gunu büyuk.ihtimal 3.20 lerden kapatr taban bile yaparlar ama haftaya kesin 2 lere dusurecekler
kipa migrostan pahali nasil oluyor, halbuki kipanin 97 si migrosun ozaman migros daha pahalı kipa daha ucuz piyasa değeri olması lazım.
Bu denklemi yapamayanin borsada işi ne adam 1+1=4 yapar diyor gelde 2 oluru anlat bu kara cahile
Devletin buna acil el atması lağzım bu kağıda spk hikaye aynı şey kerevitaşta bizim başımıza geldi vurgun yapan yapana
Kipanin acil bir açiklama yapmasi lazim
Mosgoito senin hissen varmı burda merak ettim?
SM-G900H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yukarda verdiğini altta topluyor olabilir diye burdan atladık düşersede çıkarsada şansa
Bak Tuncay beyim, sana iki çift lafımız var.
Koskoca adamsın. Paran var, pulun var, her şeyin var.
Binlerce kişi çalışıyor emrinde. Yakışır mı sana küçük yatırımcının hakkıyla oynamak?
Yakışır mı bunca küçük yatırımcının hisselerini bedavaya cebellezi yapmak elinden ayak oyunlarıyla almak?
Ama nasıl yakışmasın! Sen değil misin beş babayiğitten biri,
Anlamıyor musun Tuncay beyim, bu küçük yatırımcılar haklarını istiyor. Ama ben boşuna konuşuyorum.
Adaleti tanımayan adama, adaleti anlatmaya çalışıyorum.
Seeen, büyük patron, milyarder, para babası, fabrikalar sahibi Tuncay Bey!..
Sen mi büyüksün?.. Hayır, biz büyüğüz! Biiiz, küçük yatırımcı! Sen bizim yanımızda bir hiçsin, anlıyor musun, bir hiç!
Gözümüzde pul kadar bile değerin yok! Ama şunu iyi bil: Ne haklarımıza ne de hisselerimize hiçbir şey yapamayacaksın.
Yıkamayacaksın, dağıtamayacaksın, mağlup edemeyeceksin küçük yatırımcının haklarını. Çünkü bizler haklıyız ve haklarımız var.
Bizler küçük yatırımcılarız haklarımız var. Bunu yıkmaya senin gücün yeter mi sanıyorsun?
Dokunma artık küçük yatırımcının haklarına ver onlara haklarını, ver onlara haklarını! Ver onlara haklarını! Ver onlara haklarını! Çakallık yapma!
Eğer küçük yatırımcının haklarını çeşitli ayak oyunlarıyla ucuzdan almaya kalkarsan biz, ömründe bir karıncayı bile incitmemiş olan biz, küçük yatırımcı* hiç düşünmeden Adaletin kılıcınını ve küçük yatırımcının öfkesini üzerine akıtırız.
Anlıyor musun dönüp arkamıza bakmayız bile!..
ironi = inori
ironi = inori
ironi = inori
http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=21861
Genel Kurul Tarihleri, GK dedikoduları vb
Bence buradan vurgun yaptilar almayn sakin tamamen migrosa gececekler kipada milleti tokatlayp belkide bunu borsa kotundan bile cikarrlar uc kagitci tayfa
Tamam işte arkadaş belli, bağzı şeyler şu an birileri vurgun yapıyor allah aşkına spk ne iş yapar
Deli gibi işlem oluyor halen daha.
Amk oç larına bişey de olmuyor haram yiye yiye beddua alal ala daha da zenginleşiyorlar bu batırdıkaları ky nın çocuklarının hiçbirinin mi ahı tutmaz Allah da bişey yapmıyor oç taban yap da rahatla YTD
Arkadaşlar spk buna birinci de olmaz dedi şimdi ikinci de aynı fiyat veyahutta da daha altına evet demesi için geçerli bir sebep var mı YTD