önümüz bayram , bayram sekeri yine yuz güldürür.ytd
Printable View
önümüz bayram , bayram sekeri yine yuz güldürür.ytd
Genel kurulda çoğu şey soruldu not alındı,tahsisli sermaye artırımıda soruldu not alındı,bedelsizde öyle,ama öncelikli tahsisli sermaye artırımı ölüm gurubundan çıkması için:he:
Her cuma sürpriz yapıyor,ama önce tavan çekip peşi 181 yapması kötü oldu:plc:
Bu hareketlerlen Dünya devi olunmaz,olsa anca Dünya civcivi olunur,hisseyi yazık ettiniz Kent yöneticileri,bir okadarda mağdur yarattınız,200 son durak olmalıydı,altı neyin nesi,guya kar az gelmiş,sıkıysa temmuz sonundada düşük gösterin bakalım:rtfm:
Yine sinsi,sinsi gidiyor bizim civ,civ,bakalım 200 yapacakmı ?,yapsa ne olur,dolar 16 üstü olmuş bunun fiatı beleş kalmış,2 sene önce dolar bazlı fiatı bunun 3/1 bölünmemiş olarak fiatı 60-dolar 7-şu anda 178,dolar 16.50,yani bölünüş olarak fiatı çok üstünde olması gerek şirket kar yazıp büyüdüğü ürünlerine devamlı zam yaptığı için,normal yeri 300 olması gerekli,hesap ortada 2 senede dolar %250 artmış,şu anki dolar tablosuna göre 3X178 olsa 534 gözüküyor,2.5 desek 450-500 arası,hadi 450 es geçildi 300 bile değil,şu sıralar 200 üstüne tekrar atarmı diyoruz:notr:,şu anki fiatı dolar bazlı 11 dolar,normali 30 olması lazım,çoğu 50 telefuz ediyor,ben en az indirgemesini yaptım,buda 300 küsür ediyor,yani hisseyi p.iç etmişler...ytd.
Ulen indir indirebildiğin kadar tahtacı,nasıl olsa 250 eline verdik onun acısını çıkartıyorsun,bundan öceki hareketlerinde 150 son hedef koymuştum maliyet olarak,şimdi 100 yaptım,gel ulen oraya kadar sıkıysan,her indirmende ilave yapıyorum,nasıl olsa sonra elimden almak için yırtınacaksın,işin garibi endex yukarı bu aşağıya,bayağı kelepirleşti endexse ve dolara göre:he:...ytd.
İyi akşamlar hayırlı işler kolay gelsin bu dürzüye hiç bakmıyorum bakınca kafam bozuluyor
kent gıda nın brüt takası yada cezası ne zaman bitiyor
200 üstüne atmadıkça bir halt olmaz,200 bile yetmez 230 aşılıp 250 bandına oturması lazım en azından endexse göre !!!
Bu şirketi devir alıyor ama ayrı ayrı mondeleze bağlı bu işte pis koku mu var temiz mis kokumu mu
Daha önce ilgili özel durum açıklamalarımızda belirtildiği üzere, MondelÄ“z International Inc. tarafından global seviyede Chipita Global S.A.'nın satın alımı ilgili şirket gruplarının ana ortaklıkları seviyesinde yapılan anlaşmalar tamamlanmıştı.
Türkiye'de faaliyet göstermekte olan Chıpıta Gıda Üretim A.Ş.'nin (Chipita Türkiye), MondelÄ“z Grup Şirketi bünyesine katılmasını takiben, MondelÄ“z International politika ve prosedürlerine uyum faaliyetleri kapsamında gerekli operasyonel ve organizasyonel entegrasyonun sağlanması için hazırlık çalışmalarının başlatılmasına ilişkin çalışmalar sonucunda:
1. DRT Kurumsal Finans ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi tarafından düzenlenen değerleme raporu uyarınca müşterilere mal satma, müşteri ilişkilerini yönetme, ticari faaliyetler aracılığıyla kategori ve marka stratejisi yürütülmesi, müşteri hizmetleri ve Türkiye'deki ticari pazarlama faaliyetlerini barındıran satış işkolu ("Satış İşkolu") için belirlenen adil piyasa değerinin Kurumsal Yönetim Tebliği'nin (II-17.1) 9. Maddesinde yer alan eşikleri aşmadığı tespit edilmiş, bu hususta sürecin takip edilmesine ve gerekli bilgilerin kamuya açıklanması da dahil olmak üzere gerekli tüm işlemlerin gerçekleştirilmesine,
2.Chipita Türkiye ile 30.06.2022 tarihinden itibaren yürürlüğe girmek üzere bir Varlık Devir Sözleşmesi imzalanarak DRT Kurumsal Finans ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi tarafından hazırlanan değerleme raporuna göre belirlenen adil piyasa değeri üzerinden Satış İşkolu'nun Şirket tarafından Chipita Türkiye'den devralınmasına,
3.Şirketimiz ve Chipita Türkiye arasında, Varlık Devir Sözleşmesi'nde öngörülen işlemler kapsamında gerekli olabilecek ilişkili taraf sözleşmelerinin imzalanmasına
karar verilmiştir. Önceki açıklamamızda duyurulduğu gibi, Chipita Türkiye ile Şirketimiz Kent Gıda faaliyetlerine MondelÄ“z International şirketler grubunun üyeleri olarak ayrı tüzel kişilikleri haiz şekilde devam edeceklerdir.
Kamuoyuna saygı ile duyurulur.
Sn '' ata_306 '' pazartesi tavanlayıp,peşi gelirse haber iyi nitelikli olur,yoksa sürünmeye devam:he:
Pkent ile bunda haberler fena değil,isterimki ikisi birden tavan serilerine başlaması iyi olur,aç tavuk kendisini buğday ambarında sanırmış misali olmasından bıktık,temennim artık yeter diyorum,ikisininde zirve fiatının en azından yarısında olması dilekleriylen.
sn baba bu satın alma işinde anlamadığım olay bu şirketi satın aldılar ayrı ayrı tüzel kişilik olarak devam edecek yazıyor ama kül halinde devir işlemleri de başlatıldı diyor satın alma ücreti bizim kentten mi çıkıyor acaba bu iş kafamı çok karıştırdı
cevabı burada belirtmişim:one:
Sn '' ata_306 '' pazartesi tavanlayıp,peşi gelirse haber iyi nitelikli olur,yoksa sürünmeye devam.
Bizim algılamamız önemli değil,bu işi tahtacı bilir.esasında şirket fena işler yapmıyor,ama yaptığı işler tahtaya yansımıyor,böyle haberler moktan bir hisseye gelseydi arkasından herkes baka kalırdı...haftaya herşey belli olur...ytd.
İlişkili taraflarla gerçekleştirilecek işlemler
MADDE 9 – (1) Ortaklıkların ve bağlı ortaklıklarının, ilişkili tarafları ile gerçekleştirecekleri ikinci ve üçüncü fıkralarda yer alan işlemlere başlamadan önce, yapılacak işlemin esaslarını belirleyen bir yönetim kurulu kararı almaları zorunludur.
(2) Ortaklıklar ve bağlı ortaklıkları ile ilişkili tarafları arasındaki,
a) Varlık ve hizmet alımı benzeri işlemler ile yükümlülük transferi işlemlerinde; işlem tutarının, kamuya açıklanan son finansal tablolara göre varlık toplamına veya kamuya açıklanan son yıllık finansal tablolara göre oluşan hasılat tutarına ya da yönetim kurulu karar tarihinden önceki altı aylık günlük düzeltilmiş ağırlıklı ortalama fiyatların aritmetik ortalaması baz alınarak hesaplanacak şirket değerine olan oranının,
b) Varlık ve hizmet satışı benzeri işlemlerde; işlem tutarının (varlığın net defter değerinin yüksek olması durumunda net defter değerinin), kamuya açıklanan son finansal tablolara göre varlık toplamına veya kamuya açıklanan son yıllık finansal tablolara göre oluşan hasılat tutarına (varlığın devri, kiraya verilmesi veya üzerinde ayni hak tesis edilmesi durumunda, son yıllık finansal tablolara göre söz konusu varlıktan elde edilen karın ortaklığın sürdürülen faaliyetler vergi öncesi karına) ya da yönetim kurulu karar tarihinden önceki altı aylık günlük düzeltilmiş ağırlıklı ortalama fiyatların aritmetik ortalaması baz alınarak hesaplanacak şirket değerine olan oranının,
%5’ten fazla olarak gerçekleşeceğinin öngörülmesi durumunda; işlem öncesinde işleme ilişkin Kurulca belirlenen bir kuruluşa değerleme yaptırılması zorunludur. İşleme konu varlığın pay olması ve söz konusu payların devrinin borsada gerçekleştirilmesi durumunda; ayrıca değerleme raporu aranmaz. Kiralama işlemlerinde ve/veya nakit akışlarının kesin olarak ayrıştırılabildiği diğer işlemlerde işlem tutarı olarak, toplam kira gelir/giderlerinin ve/veya diğer gelir/giderlerin indirgenmiş nakit akışı yöntemine göre hesaplanan net bugünkü değeri dikkate alınır. Bu fıkrada belirtilen esaslar çerçevesinde hesaplanan oranların negatif çıkması veya anlamlı olmayacak şekilde yüksek çıkması gibi sebeplerle uygulanabilirliğinin bulunmaması durumunda, söz konusu oran değerlendirme sırasında dikkate alınmaz ve bu durum yeterli açıklamayı içerecek şekilde KAP’ta açıklanır. 10 uncu maddede yer alan yaygın ve süreklilik arz eden işlemlere ilişkin hükümler saklıdır.
c) Hasılatın %5 oranındaki kısmına isabet eden tutarın, toplam öz kaynakların binde biri oranındaki kısmına tekabül eden tutardan düşük olması halinde; hasılata dayalı oran uygulanabilir olarak kabul edilmez.
Pkent ve bu haberi es geçtiler sanırım,sadece dokta tavanda:plc:
Hacıvat,Kargöz el,ele vermişler yatırımcıya sopa atıyorlar:he:...Atsınlar bakalım bir gün bizde atarız zamanı gelince:seyt:
Aklımdan 69 geçiyordu valla o oldu:evil:
ne zaman kro hasan dan bol şekerli pasta yeriz ?
Ulen içi dolu olup borsada boş olan hisse,senden alacağımı doktadan çıkarttım,artık çıcanmı,yükselecenmi keyfin bilir:plc:
69 takıntısı var,az insan değişik pozisyon dener yahu:Sad:
Fetöcü Melih Gökçekin bulmuş olduğu JELİBON rezerverine el atsa uçarız valla:evil:
Değildi diyenlerede cevabım bu:one:
https://www.youtube.com/watch?v=QjAkeIxwHRI
Böyle ib.nelik olmaz,neden 160 yaptın peşinden 69,guya 161-165 arasına alış yığınağı yapmıştık:plc:
Yüksek bilanço açıklarsa tutulmaz gibi,oda gibi,gibi:notr:
Bayram seyran bilanço diye,diye ömür törpülüyor :seyt:,esasında çoğunu göndermiştik 250 üstü,hepsini göndermek lazımmış amk.
Bugün cuma gitti,gitti,gitmezse veladdalin amin seneye şeker bayramını beklemeye devam:(bilanço iyi gelse bile artık tat vermiyor şekeri eksilmiş:plc:...ytd.
Herkese iyi bayramlar ALLAH kurban kesenlerin kurbanlarını kabul etsin kesemeyip kesmek isteyenlere imkan sağlasın inşallah hiç işim olmaz diyenlere de sağlık mutluluk dilerim
Bayramlarda gitmeyen hiç gitmez,kottan çıksa daha iyi,guya dünya devi,ama bize göre civ,civ.
Bunu nasıl beceriyorlar acep 10-25 krş düşürmeyi:seyt:
162'den 162.7 :bravo:
172 yap 69 kapat,çok seviyor galiba bu pozisyonu,o kadar karı hangi dötlerine sokuyorlar acaba:seyt:
171.9 yaptıya şimdi 10-20 krş aşağı basar artık,zaten 168.9:seyt:
Bunun tahtacısı yok,galiba 30 kagıtlarlan ugrasıyorlar,tabiki patronda güven vermiyor,sirket dev olsun fark etmez,ama umut devam ediyor devamlı elde bulundurmak lazım,çünkü dev şimdi uyuklama evresinde:he:
Üzerinde ölü toprağı var galiba 164.5 duraksadı,oysa bugün cumaydı,cuma devamlı hareket yapardı,bakalım kapanış nasıl olacak:he: