3.73 ustune atıp kalmalı kalırsa tekrar bir hareket olası ytd
Printable View
3.73 ustune atıp kalmalı kalırsa tekrar bir hareket olası ytd
Yarın için 3.75 Üstü kapatırsa yukarı doğru hareket başlamıştır. Şayet dilimde varmıyor inş. olmaz.
THYAO-SISE-KRSTL sen sonra 3.37 den aranizdayim. almadan önce baya bekledim. Ama bu kağıt çok daha yukarılarda olması lazım. Almadan şirketi araştırdım. Bence gayet iyi bir şirket. Hepimize hayırlı kazançlar. Yatırım tavsiyesi değildir.
Kağıdın çıkması için ideal bir ortam olması gerekir. Şuan için ideal bir ortam görünmüyor. Nisan veya Mayıs ayları belki hareket etmesi için ideal bir ortam oluşturur.
Gün içinde fiyatı 0,30 kademe aralığın da oynak bir ivme ile iniş - çıkış hareketi yapması olası gibi. Alım ve satım için Tavsiye niteliğinde değildir. Sadece izlenmelidir.
Günlük grafik te sıkışmış görünüyor. Ha bugün ha yarın şaşmaz.
Spek tam o çocuğun önde gideni asla güven vermiyor
İyi iş!
Holding 4,40 TL den aldığı 2.000.000 adet hisseyi 3,40 TL den sattı. Madem satacaktın, niye aldın?
1 ay içinde 1 TL aşağıdan neden satılır?
Bu apaçık şirketi zarara uğratmak değil de nedir?
Yarın SPK ya şikayet dilekçeleri gider.
İşte bu yüzden söylüyorum, bu şirkete kısa vadeli yatırım yapmayı düşünmeyin. Elinizdekini son kuruşuna kadar yemek istiyorlar.
Kısa vadeli düşünüyorsanız işiniz zor. Ellerinde yüzde 3 daha var.
İkili dip formasyonun da gerçekleşti, kaldır kafanı, 3.65 üzerine at artık kendini...
VIA_A1_1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
#ITTFH hisse analizinde bazı kalemlerde iyileşme varken bazı kalemlerde olumsuz gelişmelere olmuş. Videoda anlattım
https://www.youtube.com/watch?v=i47tMh1ujEQ
Öncelikle size saygılarımı sunuyorum.
Sizin siteye kayıtlı olduğunuz günden bu yana her paylaştığınız mesajları okudum. Saygım sonsuz. 2 milyon lot biseyçik değil. Buradaki asıl önemli olan soru Kimin aldığıdır. Neden satıldığı değil. Hadi diyelim şirket içi ödemeler adına olsun ki değil hadi diyelim. Ama bu hareketin gerçekleşmesi için önceden SPK' ya bilgi verilmesini. Hadi onunda geçtim kanun yasa zaman işi dediler kendi kanun yasalarina görede ters bu seferde yönetim kurulu üyeleri nin de için de bulunduğu yönetim kurulu kararı açıklanması gerekir di. Şimdi diyorum acaba çıkması için ideal bir hareket olabilir mi acaba. Şimdiden özür yine derin sulara daldım sanırım.
Deniz dün 2 milyon sattı 3.40 civarı. Bugun aldı 1 milyon 3.30 lardan.Dün satan şirketti bugün alan kim. Şaka maka iyi trade yaptı. 1 milyonda %5 i cebe koydu.
SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
3.30 desteği çalıştı üstte kapattı gibi görünse de benim 3.30 desteğini kıracağına ve 2.8 lere yolculuk başlatacağına dair hislerim oluştu, sebebi 3.30 üstündeki alımların isteksizliğidir.
Asla y.t.d...
Borsa da bir tabir her zaman bana bu anları hatırlatıyor. Yere düşen bir bıçak asla tutulmaması gerekir. Düşeceğine inanıyorsan sat ve söylediğin seviyelerden almak için bekle. Ama çıkmasını beklediğin gibi düsmesinide bekleye biliyorsan sana ekmek çok. Şayet çelişkiye düşersen o zaman mecbur beraberce çıkmasını bekliyeceğiz.
Satıp bekleyişe geçtim, yanıltır yükselirse ardından el sallarım, kalan arkadaşlara da bol kazançlar dilerim...
Fırsatlar bitmez...
Asla y.t.d.
Bedelli açıklanması güzel olmuş sonunda şirket elindeki az kalan adese hisselerini bedelli sonunda boşta kalan hisseleri bedavaya 1liradan en az 15-20 milyon lot alınmadığı takdirde üstüne konacak ve ölüsüne verip ardından bezdirip daha da aşağı ya satıp 3-5 ay 0,60 ile 0,90 arasında indirir çıkarırlar. Ölusüne verecekleri hisseleri daha ucuza yerine koyup yola devam diyeceklerdir. Yine hayallere daldım kusura bakmayın.
Milletin ocağına incir ağacı dikti. 4.50 lerden 3.30. Borsanın rekora gittiği donemde buda asagi dogru rekora gitti. Allah yukardan alanlara yardim etsin. İnşallah buralardan döner artık. Birde bu havada şirket kendi hissesini destekleyeceği yerde vurun abaliya deyip 2 milyon hisse sattî.
Günlük ve 1 aylık alan satan kurum ve maliyetleri :
Günlük:
https://www.linkpicture.com/q/Screen...akifbank_1.jpg
1 Aylık :
Bu kağıt tamamen skilatif şirketin 12 aylık zarar yazacağını içerden bilgisini alalanlar resmen mal boşalttı kısa vadeli yön asagida üç aylikta tersi kar varsa yukarı döner aksi halde daha çok canlar yanabilir
Ne alaka. Sanki 9 aylikta kar mı yazdida. Zarar aciklayacak diye bosaltsinlar. 9 aylikta zarar. Birde yuzde yuz, yuzde 500 gide leri kar mi varda goturduler. Mal bosalttilar dogru. Ama birileride aldi. Birilerinin elindede hala yuklu mal var. Bence cok ucuz kaldı. Sermayesi dusuk. Ben bu fiyatlardan aliyorum. Alacam.
90.000.000 ödenmıs sermayesi olan holding. Sermaye holdinge gòre cok kucuk. Maliyetler cok yukarda kaldi. Deniz gecen hafta 2 milyon ortak satisi yapti Persembe 1 milyonunu aldi. Fiyati asagi birakmadi. Bence Pazartesi Sali diger 1 milyonu da yerine koyacak. Sabredene cok guzel imkanlar sunacak bir hisse.
Bende yeni uyandım, Uf ne kabustu. Güya Pazartesi - Salı fiyatı 3.58'e çekip maliyetini kurtarmaları için ideal bir ortamdan sonra gelen satışlarla Denizin 1 milyonu geriye koyup üstüne de +2 milyon derken 3.9 oradan hopp 4.7'e oluksuz gidiyordu. Uff ne kabustu hala atamadım şoku.
Gorecez bakalım şişecam gibi kağıdı bırakıp buraya geldik. Dışarıdan holding iyi gözüküyor ama içeriden bilemem. Önümüzdeki hafta herşey net belli olur. 3.30 üzerinde kalırsa yukarı geder. Altı ise 2.50 ve 2 leri test edebilir.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Sadece öngörüdür.
Hayırlı kazançlar dilerim herkese
Bir kagitla ilgili herkes orda burda twitter da olumsuzluk popaliyorsa inanı olumlu birsey olacaktir. 2.80 e duser 2.50 ye duser herkes bir fiyat pesinde. Kimse kagidin spegide degil sirketin sahibi de degil. Sabir herseyin ilacidi Sirket diyemiyeceginiz faaliyeti bile olmayan cok az olan sirket su piyasada nerelere geldi. Karsinizdaki belki finansal durumu simdilik iyi olmayan ama gelecek vaadeden ve sermeyesi dusuk olan bir holding sirketi.
Üretimde söz sahibiysen, hikaye yazarsın…
Tüketimde söz sahibiysen, hikaye ararsın…
Bugün, “Olumlu hikayemiz kalmadı” diye, şirket hakkında olumsuz haber yapan veya yapanlar her zaman mercimek beyinlerince belirledikleri kademelerde pozisyon alanlardır. İhtiyacın yoksa al koy kenara ama ihtiyaç sahibi isen hiç bulaşma.
özelden ADESE bedellisi ile ilgili çok soru geliyor. tek seferde cevaplayayım herkesin sorusunu.
ADESE nin bedellisi ittifak holdinge yarayacak. çünkü bu bedelli ile birlikte ittifak holdingin kasasına 80 milyon TL nakit girecek. Adeseyi almış küçük yatırımcılardan toplanan 126 milyonun 80 milyonu direktmen ittifak holding şirketlerine olan borçları ödemek için kullanılacak.
Dert etme ve Sıkılma her şerde bir hayır aramak gerek bu hareketi şer olarak gördüyseniz. Aslında geniş düşünmek gerek. Yarınki hareket aşağı olursa banko şirketin kendi hisselerini almak için ideal bir zemin hazırlanır, şayet aşağı hareket etmez ise yukarıdan açığa satışlarla milletin kucağına bırakmak için zemin hazırlanmış olur. Her bir durum da şirket içi veya dışı gücü elinde bulunduran tekil veya çoğul gruplar tertemiz kazançla gözlerimizin içine baka baka karşıdan izleyecektir. Anlık fiyatı gerçeği apaçık yansıtmıyor ama şuan ki fiyatlarında sanki kabullenmiş gibiyizde. Ben 21 TL olmadan satmam satana da saygım sonsuz.
https://resmim.net/f/9usAzy.jpg
aylık takas
Bu nasil bir hisse anlamadim. A1 Kapital ve Alnus Cuma günü hayvan gibi mal aliyo. Bugúndeal gibi satiyor. Bu kagittan bi nane olmaz
Öncelikle biz ufaklar farkında değiliz hatta hiç kullanmıyor olabiliriz fakat alınan bir malın riskli bir bedel olduğu için kademe yada kademelere Stop loss emri giren Banka ve Aracı Kurumlar var. Amaç riski en az zarar veya karla kademeden çıkmaktır. İşte bu durumlarda maliyeti aslında yüksek olan Stop loss koyup kendini korumaya almasıdır. Belki de terside olabilir. Maliyetinin altına satan kişi yada kurum fark etmez sonuçta sattığı adeti an itibari ile geriye koyar sadece TL değeri anlık fiyatı olarak hesaplandığı için lot bazında değer kaybı yaşanmaz. Bu hareket zarar görünse de asıl Zarar hala malı elinde tutanın maliyeti olan fiyattır. Bu sebepten ötürü hareket doğrudur fakat denemek paha biçilemez.
Nisan ve Mayıs aylarında maldan çıkman için bir şans doğacaktır ve sabret kazanacaksin. Kendine güven ve asla inandığın yoldan sapma.
Adesenin bedelli bölünmesi aalında ittifak a yariyor. Sirketlerine olan borclarini odeyecek. Ama be hikmettir herhalde son 3 aydir borsabnn en rezil kagidi. Hic mi sahibi yok bu kagidin.
Bir şirket hissesine sahip cikar. Hisse satacaksa bile uygun bir zamanı kollar. Bu haysiyetsizler 3.25-3-26 fiyattan 200.000 lot hisse satiyorlar. Resmen kagidi asagi cekmek icin elinden gelen her turlu pisligi yapiyorlar. Bunlara bulasmamak lazim. Yazik insanlarin paralarina. Borsa %30 gitti. Bu %30 dustu. Aradaki fark %60. Bulasmayin. Ben bulastim hergun sat al yaparak biraz kendimi korudum. Ama yukardan alanlara yazik cok yazik.