Sabır kağıdı. bol kazançlar.
Printable View
Sabır kağıdı. bol kazançlar.
Malum yakın zamanda tweter çalışmasi yapacağımızdan işin teknik boyutuna dair bir kaç bilgi paylaşmak isterim.
#milletinmalımillete
İşte Twitter'da TT olma yollarıyla ilgili ip uçları
*Hashtag ya da Trend cümlesi ne kadar fazla paylaşılırsa o kadar çabuk TT listesinde bulunma oranı artar. Tweet paylaşımının kesinlikle belirli bir paylaşım hızını aşması gerekmektedir.
* TT listesinde var olabilmek için fazla tweet değil tam tersine çok kişinin bu konu hakkında tweet atması gerekmekte.
* Önceden TT listesinde bulunmuş bir cümle seçilmemesi yarara olacaktır. Aksi takdirde listeye yükselemeyebilir.
* TT listesi için çabalayan kişiler twitter'da yeni hesaplar olmamalıdır. Twitter bu konuda belirli bir hesap düzeyi belirlemiş halde. Kişi, bu düzeyi yakalamadığında (takipçi, takip ettiği, tweet sayısı) TT için bir etkisi yok kadar az.
* Konuyla ilgili gelen soru ya da RT'lere cevap verilmesi, konuyla ilgili Hashtag'i kullanarak tweet'leşmek listeye girmek için katkı sağlayacaktır.
* Konunun içinde link, internet adresi, fotoğraf adresi olmaması gerekmekte. TT listesine girdikten sonra konuyla ilgili linkler verilebilir.
* TT listesine girmek için çabalayan kişiler sadece bir konu hakkında çalışmalı, başka TT konularıyla ilgili çalışmamalıdırlar.
* Liste, beş dakikada bir değiştiğinden ötürü gelecek konu, kuyruktaki önem sırası ve yukarıda anlatılan durumlara göre listede kendini gösterir. Kısaca, sizin TT listesine aldırdığınız konu, aslında bir iki saat sonra TT listesinde görünür.
ISBTR miz bugün aylardır süren yatay bandı ilk defa kırmış ve 19400 kapatmıştır, bunun bir önemi varmıdır, yoktur, devire kadar beklemeye devam, ama moral olmuştur, en azından benim için öyle oldu:cool:
Hareket var ama devamı gelırmı bilinmez.. Hacimde fena değil... Bende katıldım bır mıktar... İnşallah hayırlı olur...
Yalan olmazsa tavan gösteriyor...
Hadi bakalim hayirlisi birden bire alislar basladi .
3 gündür farklı hareketler vardı zaten 4. gün tavan yaptı
Yeni trend yazıyor grafik.yolumuz açık olsun.
Yeni btr sahipleri geldi . Bz forumumuza geri donelim. Adamlar bilmez iskur sayfasindann takip ettigimizi .
Bugun 10 adet 25.kkk den satis var ama alici yokmu ? Halkbanktan derinlik goremiyorum. Alis gerceklesmemis gorunuyor. Anlaysn vsrmi
Bir şey soracağım, hiçbir özelliği olmayan,dişe dokunur temettü getirmeyen, hatta fiili dolaşımdaki senet sayısı bu kadar düşük olan bir senet neden 2000 liradan buralara geldi?
Çok mantıksız...
BEDELLİ-BEDELSİZDE A tertip B ye göre 20 kat avantajlı.TEMETTÜ de ise yaklaşık 27 kat avantajlı.Hisse fiyatı için bu şunun bu kadar katı olmalı hesabı yapamıyoruz.Ama yukarıdaki matematiktende birşeyler çıkartabiliyoruz...
Bu hisselerde trade imkanı veren sadece B tertip hissedir.Çünkü likittir dolaşımı fazladır.Alınır satılır.A ve kurucuda bu kadar rahat hareket edemezsin..
Şimdi A ve Kurucu değerlidir hem de değeri zor biçilir.Dünyada borsada işlem bakımından benzeri yoktur.Şu anda küçük yatırımcının alırken kırk kere düşündüğü seviyelerdedir.Bu yüzden bu hisseleri alamayanlar kardeşleri B yi tercih etmişlerdir..
Hükümet bankanın hazineye devrini en yüksek tondan dile getirmiştir.Artık sadece beklemek kalmıştır.Unutmayalım ki bu hisseler sabır hissesidir.Normal hisse değillerdir...
Olabilecek seneryolar arasında HOLDİNGLEŞME vardır.İş bankası ikiye ayrılıp BANKA ve SANAYİ olarak yoluna devam etme kararı alabilir.Ama bu karar öncesinde hisselerdeki karmaşık yapıyı çözmesi gerekir.Zaten A ve B ye C tertip kadar değer verilmemiştir.Olası bir geri çağırmada veya imhada aralarındaki matematiğin işleyeceğini söylemeliyim..
Bu yüzden ne yaparsa DEVLET yapar mantığıyla hazineye devrin olması en kazançlı yol olur..Hazine A ve B ye itibarını geri iade eder.ZATEN BİR BANKANIN NORMALDE B TERTİP HİSSESİNİ BİLE ALAMAZSIN.PARAN YETMEZ.Ama yapılan basiretsizce adımlar bu hisseleri portföyümüze kadar getirdi.Bu yüzden her birimiz çok şanslıyız..
Düşünün Garanti bankasının A sı B si kurucusu nerede?Bu imtiyaz hisseler ya imha olmuştur yada patronların kasalarında kilit altındadır..
Hep yazıyorum A ve B de geriye dönük hesaplamalarla haksızlıklar geriye ödense yönetimim her bir hissedarına yüzbinlerce lot C tertip vermesi gerekir.Bu hisseler bu kadar değerlidir..
İşA buradan 2 milyon olsa işB 400 bin olsa kim PAHALI diyebilir???
Türkiye nin en büyük özel iştirakinin imtiyazlı hisselere nasıl DEĞER BİÇİLİR??
Borsada nasıl işlem görür??
Eğer portföyünüzde sadece A veya B veya kurucu hisseniz varsa BİST teki EN DEĞERLİ YATIRIMCI SİZSİNİZDİR..
Bu hisse 20 binde olur 200 binde..
ZAMANI BOL OLAN HİÇ KIPRAŞMASIN BEKLESİN..
Hükümet illaki bir adım atacaktır..
BORSA RİSKTİR..PARA SABIRLA KAZANILIR..
HAYAL EDİN VE BEKLEYİN..
FİYATINA BAKMAYIIN
YAZDIKLARIM KİŞİSEL GÖRŞÜMDÜR...YTD...YTD..
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Nerden biliyosun olmadigini.
1)Olup olmadigi beni irgalar.
2) ahkam kesmek diyosun . Kac gundur soru sormak disinda ne yaptim. Yatirimciyi nasil yonlendirdim. Senin gibi cuma gunu felan milletin iyi niyetinu suistimal etmedim
3) benim konusmam seni niye rahstsiz ediyo onu anlamadim .
4) bende senin yorumlarina deger veriyodum senin bu tersleyici uslubun farkli bi marsli tsnimisim
Valla birileri 2000 liraya topladığı malı süper bir hayal sosuyla süsledi 20000'e itiyor gibi geliyor bana. Üstelik haber akışını iyi kullanarak bunu da evire çevire yapıyor... Üstelik yazılanlardan anladığım para kazanmak için özel bir şirkete el atılması için dua ediyorsunuz. Kazanacağınız para da 3-5 bin TL... İşler bu noktaya gelirse zaten makro anlamda o üçbeş binin de birkaç katını her birimiz kaybetmiş oluruz...
2001'den bu yana hatıra değeri için satın aldığım A, B ve KUR senedi ile bugünlerde vedalaşıp araba alacağım bu hikayeciler sayesinde...
Kendilerine sevgilerimi sunuyorum...
Sn swedish..
Şöyle eski gönderilerinize baktım.2018 yılında kurucu sayfasına sadece 1 gönderiniz var.O da hisse niye yükselsin,temettü veremez,yasal zemini yok...tarzında..
Yine birkaç gün önce buraya bir mesaj daha atmıştınız.Yine aynı tarz yorum.İşB temettüsü yok niye yükselir anlamsız..
Yani 2001 yılından beri A,B ve kurucu hissen varsa bu hisselerin forumlarına 1-2 mesaj yazmanız vede yazdığınız 2 mesajınızında hissenin yükselişine serzenişiniz bana anlamsız geldi..
Forumlarda sürekli işC ye mesaj atmışsınız..
Sizde BU ALTIN HİSSELERDEN 1 LOT BİLE YOK..Siz bu yükselişleri hazmedemeyen vede yapılan haksızlıkları görmezden gelip banka tarafında yer alan bir yatırımcısınız..
18 yıl ELİNDE ALTIN HİSSELER OLACAK ve hisseneti yoğun kullanacaksın ama 1 olumlu mesaj atmayacaksın...
Bu olmayan lotlarla alacağınız yeni arabanız hayırlı olsun..Allah kazadan beladan korusun inşaallah..
Saygılar..
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Değişik bir komplo teorisi...
Elinde bu senetlerden olan biriolarak bu yükselişi anlamsız bulmam elbette sizi şaşırtmış olabilir. Ben bu senetleri -tıpkı halka arzdan aldığım FENER gibi- hatıra değeriyüksek olduğu için aldım. O tahtada alım satım amaçlı bir senet değil. Haliyle öyle çok yorum yazacak değilim. Aslında madem ajancılık oynayacaksınız, genel olarak yazdığım mesajların da pek çok forum kullanıcısından farklı olarak gerçekçi değerlendirmeler içerdiğini görmüş olmalısınız.
Ben kısmetse koleksiyonumdan bugün ayrılıyorum. Arzu buyurursanız, madem bu fiyatlar da sizin için oldukça cazip, buyrun tahtaya beklerim :)
Sevgiler...
Tııppp Tııppp....Nokta. isbtr hisse sahiplerini arkadaşlar lütfen t kaç hisseye buradan alınır mı gibi gereksiz muhabbet yapmayın cevap vermeyin.Hisseler artık alım aşamasından çıkıyor.ky yatırımcı varsa tutsun yoksa bulaşmasın.sessizlik lütfen.satan satsın.Her koyun kendi bacağından asılır.invest teki arkadaşlara da ricam olur.Ydt.ydt.....nokta
Hissen vardir yoktur seni ilgilendirir. Satmissin hayirli olsun. -da bir insan asla yukselecegine inanmadigi, hikayesinin fasa fiso olduguna inwndigi bir hisseyi yillarca niye elinden tutar . Hikayesine İnanmiyor da olabilirsin ama inanmis yatirim yapmis insanlarla dalga geçemezsin. Hissende yokmus artik sen sag biz selamet
Siz tavana yazmaya boş işlerle T paylaşmaya devam edin..Elin adamı size ekmek yedirecek ha...Oyunda el açık verilmez...