Ben o spekin damindaki boşluğu 7/24 feslegenle doldurayim.Sen anladin kardeşim.Saglik ve bol kazanç
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Ben o spekin damindaki boşluğu 7/24 feslegenle doldurayim.Sen anladin kardeşim.Saglik ve bol kazanç
Bundan sonra ne olur bu kağıt
Seans sonuna 1,50 nin altına verir bu p.çler!
Spek biliyorum sen burayı okuyorsun.Sana bir şey diyeyim mi sen harbi harbi süzme iyi aile çocuğusun.İste onun için bütün küçük yatırımcılar senin daminin ta ortasına 7/24 fesleğen dikiyorlar.Sen böyle yaptıkça senin damına daha çok fesleğen dikecek küçük yatirimci
Senin fabrikani satanin da alanın da seni hisse diye alan benim de beynin taaaaaa ortasına okjizen pompaliyayim
KAP : Payları Borsamız Ana Pazarında işlem gören ve 31/12/2018 tarihli yıllık finansal tablolarında özsermaye/sermaye oranı 0,40 olan Makina Takım Endüstrisi A.Ş.'nin Kotasyon Yönergesinin 35. maddesinin 2. fıkrası kapsamında sermaye kaybının giderilmesi konusunda uyarılmasına karar verilmiştir.
Değerli arkadaşım şu haberi yorumlarmisiniz. Uyarilacakmis. Bu küçük yatırımcıya nasıl yansır.YTD
Bugün tekrar almıştım 51 de tutunabilsin diye. Ama maalesef haber pek iyi değil gibi. Arkadaşın dediği gibi o feslegeni alıp evinin damına süslemek lazım.
Hadi bakalım yarın %10 ekside açar artık.
Borsa İstanbul, Kotasyon Yönergesi'nin ilgili maddesi gereği KAP’ta yayımlanan son yıllık bilançosunda toplam özsermaye/sermaye oranı 1/2’nin altına düşen ortaklıklar için uyarı yapabiliyor.
Makina Takım Endüstrisi A.Ş. öz sermayesi 79,4 milyon sermayesi 200 milyon tl. Temettü ve kar payı dağıtılmayacağına göre 13 milyon karın bir kısmı özsermaye ye eklenir,kalanı da Murat ateşler...
Maktk maşallah son 3 sene hiç sektirmeden aynı tarihlerde(20-21 Mart) bu uyarıyı almış...Bence etkisi olmaz,çünkü geçmiş uyarılarda da olmamış(2-5 krş)
Eğer Haziran’a kadar satılmazsa bedelliye hazır olun derim...
İnşallah öyle olur sayın NYIT 3-4 aydır 1,33 maliyetle bekliyorum.
Tahtayı çokertiler iyi aile cocuklari
44 ten 24000 lot aldım. Asa kırmasın diye. Dün 51 den 18000 aldım. Eni sonu yükselecek. Nasıl satacaklar ki...
Belkide ulaşın galiba dediği gibi. 43 desteğini aldı ve 51 üzerini deneyecek. Belkide. YTD
Dibine kadar vermezseniz daminiza fesleğen koyayım.Maliyet 1.60 zarar gurtlakta.Öpe öpe yukarı çekeceksin damına fesleğen koyduğumun speki ama bir ay ama iki ay sonra yukseltmezsen seninde damına fesleğen koyacaklar unutma.YTD
Gözde + olduğu sürece MAKTK için olumlu gelişmedir. Ama bugün ama yarın kalıcı olarak yükselişe geçecektir. YTD.
Allahmi aoyletiyor değerli kardeşim.Bu M.Ü küçük yatırımcıyı daha çok üzecek gibi bir his var içimde.Gerci para duygu ve duygusallığı sevmez hele borsa hiç sevmez.Umarim dilediğiniz gibi olur hepimiz seviniriz.Saglik ve bol kazancYTD
Ver ver damına fesleğen koyduğumun speki (M.Ü sü)daha nereye kadar vereceksin bakalim
Yaw sen ne orası burası oynayan bir hissesin .Seninde senin spekininde orasına burasına fesleğen dikeyim
Açığa satış : 1.5 milyon lot
Toplam Alış: 4.830.000 lot
Toplam Satış: 3.895.000 lot
Borsanın da bir raconu bir etiği vardır yahu..
Lafı hiç kıvırmadan direk söylüyorum:
1 milyon alışta olan tahtaya -4.05 yaptıranlar sizin yedi sülalenizi s*****m.
(SPEK denen soysuz p*çe Notumdur:Günlükçü değilim,sabrım da var,maliyetim de düşük...Satış haberine kadar bu ******** hissedeyim,bu da sana dert olsun)
Başladı yine sabah sabah jimnastik yapmaya damina fesleğen diktigimin speki
Satış hikayesi olduğu sürece beklemeye değer, anlık takip etmekse insanın psikolojisini bozuyor.
Bu orsb çcklrı bugünüde gördüğü en düşük 1,36 dan kapatırlar!
Bana öyle geliyor ki bu hareketler mal çıkma değil.Sen tut daha seans başı 1.38 e 118 bin lot satış yaz . Breh breh.Bizde yedik senin bu satış baskılamani spek emmi.YTD