https://s15.directupload.net/images/190128/o7772dfd.jpg
Printable View
Yatırım finansman eksideydi yine artıya geçmiş. Şöyle sağlam bir alış gelmesi lazım. YTD
Eskiler dökulmeye başladı her ay 1 kisi kendini feda ediyor 2 ay sonra tavan gider
Aslında neden cikmiyorum bu hisseden bende anlamış değilim inatla bu hissede duruyorum belki zarar ediyorum zaman dan ama herseyde bir hayır vardır
Piyasada öyle oynak kağıtlar var ki sen daha iyi bilirsin...bu mendebur ne böyle insanın kişiliği malına vururmuş...ytd...!!!
Teknik olarak 4.41 altında sıkıntılı olur. Üstünde tutmaya devam ederim. Yatırım tavsiyesi değildir.
Gözümün bir ucuylada KORDS takip ediyorum. Yükselişte tüm aldıklarını geri verdi. Acep teper mi? YTD
Dün öğlen ozgyo da borsa dolasimda olmayan hisse devri açıklaması geldi 0. 85 lerdeydi alim fırsatı bile verdi yani suan 1.17 lerde nerden baksan %40 değer kazandı bu hisse yüzün den cok zararim var ama hala beklemedeyim
Yazdıklarımız okunuyor mu? ne. 4.41 kadar vurdurdu
4.43 şimdilik sağlam duruyor. Sanki her an yukarı basacak gibi. YTD
Beklemekten sikilanlar satıyor bugün 4.50 üzerine atması iyi olur birde Citi alıyor doce bank alsa is değilir emeklilik aldığı hisseler göründüğü üzere yabancı için toplamış ve yabancı ya tasören lik yapiyorlar bizim ülkenin tek gelisememesi hep bu yabancı ya amaleelik yapmasi
Aynı sermayeli klimasan 3.75 lerden 4.58 e geldi açıkladığı kar bunun yarısı özsermayesi de yarısı ama pd dd 1.05lerde burda hisse alirken yabancı ve yabancı ortakli olmasının etkisi net bir şekilde görülmekte bizim şirket 4.16 dan 4. 50 yi göremedi daha
Elimizde tesbih ya sabır çekip duruyoruz. Ömür törpüsü çıktı bu kağıt yaw.
Yazın ceo ya yazın twitterda burda etki etmiyor diyorum.. millet kar yiyiyor her hissede biz kürek yiyoruz ağzımıza
Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu ne tepkisizlik KUTPO. Fırtına öncesi sessizlik mi? yoksa
Bugünde kopmayacaksan ne zaman kopacaksın. Yürü artık haydi. Gaz verelim bakalım ne diyecek . :yahoo:
O gün bugün KUTPO. 3 haftadır bekliyorum. Hadi artık.
Bu işler nasip işi. Nasipten ötesi yok. İster 10 yıl bekle ister 1 gün. O yüzden bırakın ah vah etmeyi. yoksa çok ah vah çekersiniz burda. Sığının yaradana. O planını sizin için yapmıştır.
Venedik hocam gırgır geçiyoruz şurada. Elbet herşey nasip.
Herkes için hayırlısı olur inşallah. Alın teri ile kazanılan , çoluk çocuğumuzun rızkını burada üç beş kansıza kaptırmayız umarım.
Gedik gideni bozdu bunlar hep patron adisinin işleri ezberledik... Allah akıl vermiş böyle kişiliksiz patronlu hisseyi almıyacaksın girdik bir kere bekliyoruz.. Yazın ceo ya onurlu davranmaları gerektiğini fiili dolaşım yüzde 24 daha neyi kıstırıyorsun ky laneti özel hayatınızın üstüne olsun kimin art niyeti varsa.
Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
selamın aleyküm az miktar bende geldim aranıza
Adam4.45 e mali dosedi
İboaga59, hani ördek muhabbeti vardı ya, ranza ve çaylar da geldi. İşlem tamam😂😂😂
Kapanış ta bakalım 4.55 leri zorlayacakmi
Endekse bak bizim uyuza bak. Hay Allah'ım ya..