Ayrıca heralde hayatında genel kurula katılmadın.
Genel Kurullarda en önemli şey off the record konuşmalardır.Kap'dan ya da e-genel kuruldan görebileceğim şeyler için kalkıp Tarsus'a gelmem :)
Printable View
Bugün bir üç olaydık bari.
Toplantı hikayesi de geçti böylece.
Allah sabır versin.
Özbal genel kurulun olumlu gecmiş olması iyidir haftaya kısıtlı ıslemlerden cıkıcak olmasıda bonus sayılırsa bundan sonrası için pozitif düşünülebilir fakat bu kağıtta 3 x piskolojikmi yoksa bu rakamın birleşme bi etkisimi var normalde artık gecmesi gerekir
Genel Kuruldan izlenimlerim ve söylenenler;
1)"Birleşme beklentisiyle hisse fiyatı,3'lere geldi farkındayız.Birleşme işlemine aynı kararlılıkla devam edeceğiz." diyorlar.
2)SPK'nın son kararının yarattığı hayal kırıklığı net olarak gözleniyor.SPK'ya kızgınlar.
3)Ancak SPK'nın 2017/6 finansal tablosuna göre başvuru istemesinin teknik olarak doğru olduğunu söylüyorlar.Yani doğru olduğunu derken reddedildiği için doğru.
Dolayısıyla süreçte değişiklik yok.SPK tedbiri kalktıktan sonra özellikle ilk günler yukarı ve aşağıya sert hareketler yaşanabileceğini,ancak 1,5-2 ayın ortalamasının gene 3 civarı olacağını tahmin ediyorum.
Umarım yanılırım ve sizin dediğiniz gibi yukarı tırmanır.
Benden de 2 soru gelsin..
1) Erciyas 2017/6ya göre hareket etcek tamam güzel..sürec 2 ayda sonlanır demiş
Eski başvuru suresinin bitmesine 20 gün falan kalmadı mı?bu süreçte başvuru yetişmezse yeniden başlaması gerekmez mi?
2)diyelim süreç 2 ay daha sürsün o iki ayda hissenin çıkmasının erciyasa ne zararı var?
Önümüze bakalım .gördüğüm sadece 3 önemli konu var.
1.yeni değerleme raporu/ raporları için firma atama haberi
2.yeni değerleme raporu ile başvuru
3.erciyas'ın 2017/6 aylık finansalları ne seviyede gelecek ?
Yeni başvurudaki erciyas'ın 2017/6 aylık finansalları çok önemli.
Bu rakamlar özbal ile aralarındaki katsayı oranındaki dengeye rakamsal referans olacaktır.
Dua edelim de çok iyi bir finansal ile başvursunlar.
O zaman hissemiz de zıplayacaktır.
Finansalların yüksek çıkması demek,özbal birleşimi sonrasında şirkete güvenin daha da artacak olması ve hissenin de talep görmesi .
Tabi olumsuz yanı da var. Özbal/erciyas katsayısı da az olur.
Hayırlı cumalar ortaklarım.
Birleşme gerçekleşinceye kadar fiyatın aşşağı veya yukarı hareket etmesi doğru gözükmüyor.belli aralıkta kalması ortalama fiyat için doğru sonuca götürecek gibi
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Anladığım kadarıyla bağımsız kuruluşun bize ne kadar oranda hisse vereceğine erciyas karışamıyor.. sayın eto nun özelden gönderdiği ses kaydında bizim invest az ile garanti yatırıma karışma ihtimali yok diyor... ytd
bi halt olmayacağı belliydi zaten gene olan bizlere oldu beklemk
Son 3 satırı iyi okursanız: Bunlar diyorki biz yönetim kurulu olarak 15.06.2017 tarihinde imzalanmış olan birleşme sözleşmesinin işlemlerinin tamamlanması için yetki verilmesi alıyoruz. Benim anladığım yeni bir değerleme olmayacak, yeni birleşme oranı olmayacak ve bunlar bizim 15.06.2017 tarihli raporumuz doğru diyor. Ya ben okuduğumu anlamıyorum yada kasıtlı beklenti yaratılıyor kağıtta.
ve çok bilen arkadaşlara göre iyi geçen yönetim kurulu sonrası kağıdımız yüzde -3,85.
25 Ağustos ,hayırlı cumalar...
[QUOTE=barat_87;855380]Anladığım kadarıyla bağımsız kuruluşun bize ne kadar oranda hisse vereceğine erciyas karışamıyor.. invest az ile garanti yatırıma karışma ihtimali yok. ytd
Taha kardeş ben ne dedim dün ? Genel kurulda en önemli şey OFF THE RECORD KONUŞMALARDIR demedim mi ? Hala nerede yazıyor göster diyosun.
Sana tavsiyem;
Genel kurul notlarını gönderdiğim arkadaşlardan notları edinmen ve kağıt üstündekilere göre değil,toplantı masasında konuşulanlara göre yapabilirsen yorum yapman.
Bunu yapmadan yapacağın her yorum bu sayfada sadece kalabalık olacak,insanlara sayfa atlatma
valla kardeş niyetim asla seni kırmak yada rencide etmek değil. Yönetim kurulu raporuna göre diyorum ben. haa kendi aralarında yapılan konuşmalarda demişlerse onu bilmem. Ama onun da ne kadar bağlayıcılığı var bilemem. Eğer kırdıysam özür diler, hakkını helal etmeni rica ederim.
Çalkala bakalım köpürtebilecekmisin
E2003 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yasak bitince 3 leri goruruz tahmindir . Kagidi begenmiyorsan satarsin , hem elinde tutup hem de olumsuz dusunmenin faydasi yok.. ben daha once birlesme basvurusunun olumsuz olacagina inanip maliyet ve portfoy oranini dusurdum.. dusucegine inanipta, dusunce kagida kizmanin bir anlami yok. Borsa bu ne yonetim kurulu ne de burdaki arkadaslar garanti kazanc sozu veremez.. amac eldeki verileri paylasmak .sen de irdeleme yaparak, inanmiyorsan birlesmeye saygi duyarim, olasiligi 0 degil tabi .. o zaman dunku yukseliste satip bugun guzelce maliyet dusurebilirdin .. yani forumda soz
Duelosunda kazanmak hakli cikmak degil amac borsa da para kazanmak. Bazen unutuyoruz bunu...
Taha kardeş her fırsat ozbal için bok çukuru lağım çukuru diyorsun hisseye inanan güvenen insanların beynini bok ettin madem lağımcı bok du neyi bekliyorsun kardeş bir izah et insan sevmediği begenmedigi hisseyi neden bekler bir zahmet aydinlat şimdiden sağol kardeş
GM 5 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Amaç zaten bıktırmak,bunaltmak...
Birde bunu birbirimize yapmayalım,sakin ve sukut içerisinde olmada fayda var sanırım...
Yine bok çukuru lağım çukuru parayı boka gömduk
GM 5 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
özbalı satmak çok kolay bankayı arıyosun telefonda bekliyorsun ve satıl emrini veriyosun..benden de sana kademebilgisi olsun elinde zaten 47bin lot yoktur varsa da aha komple sat işte..
Vardır elinde 1000 lot burda tatava yapıosun..genel kurul devam demiş..yasağın kalkmasıa 1gün kalmış bir şirket hakkında bu kadar kötü yorum yazılmaz. Borsada ortağı olacağın çok daha iyi şirketler varsa herşey telefonun ucunda..https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...0636c7a149.jpg
Aha bu da süreklş kağıdı kötüleyen arkadaşlara inat ERCİYAS TANITIM VİDEOSU..
satın kardeşim hepiniz kardasınız satın işte .
https://youtu.be/5R6-FjNymcY
şu yasak kalksın nasıl oynayacaksınız bakalım.70/80 70/80 oyna göreyim spekkkkkkk
Bütün ortaklar haftayı bekliyor anlaşılan.
Pazartesi yasak kalkıyor değil mi?
LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.