Ak yatırım hayvan gibi şey ediyo
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Ak yatırım hayvan gibi şey ediyo
ak bu tahtanın ağa babası mı. eyer öyleyse bakalım global ne edecek.
ak kafaya koymuş bugün tavan kapattırmayacak herhal. hala satıyo...
Bozup tekrar tavan olması daha sağlıklı, buralar giderek taban seviye olur o zaman, gözünü iyice yukarılara diker, izlemeye devam.
Ortaklar, Nuhcimentomu daha yakın Akcnsa mı Projeye?
Kahveyi dökmediniz umarım 😀
Cevap gelmedi,
Araştırınca çıkıyor ortaya, nuhcimentonun liman hizmeti bulunmakta. Hiç sıkıntı değil
Dün dikkatimi çekmişti fincan kulp formasyonu, birkaç arkadaşa söylemiştim, hiçbiri de almamış [emoji1]
Herhalde 39-40 direncini kırdı diyebiliriz bugün, ne dersiniz?
Konut kredisi faiz oranları 1.70 olarak güncellendi, ihtiyaç kredisi ve sıfır taşıt kredileride 1.80,,,
Ticari krediler tarafında 1.79.... Önümüzdeki hafta mevduata %18 fiyatlama rahat alınır tutara göre belki üstü bile olur. Yani bu nedemek oluyor 500.000 tl ye 32 günde 7.475,41 net faiz getirisi.
buraya getirenlerin aldigi lot 1 mil. bile degil kagidin sahipleri 1 elin parmagini gecmez..alicilarin potansiyeli nekadar bunu kestiremiyorlar..onlar ne isterse fiyat o olur..fare kapani gibi ..citi okadar mali bu tahtada nasil satacak oda ilginc..eger alici saglam sa yolu uzun..ama degilse endeks donunce hic biri elini surmez 41 sen verdigi 400 bini 20 den almayi bekler..
kagidin temeli cok saglam yeni yilda beklenrileri cok iyi..ama tahta cok sıkıntılı..5 bin alsan 40 kasemede zor satarsin..dur bakalim nolcak..heyecanla izliyorum alma cesareti gosteremedim. olanlara bol kazançlar..umarim filler sizi ezmez..
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
gecmis yillarda citi ayni boyle bos tahtada izmdc girmisti 1200 mil mal almıştı. kaat 3 tlden 8 e gitmişti ..sonra döndü bakti arkasina hic alici yok..garibim hergun 15 bin sata sata bitirdi kaat 1.54 e dustu..burdan yeni giren tabiki patrondan izinli muhakkak..2.10 kadar vurval derken 33 goturdu.simdi 20 ama goruren de 1 lot yok hep giderken alanlarda.patron bir satmaya döner se okadar lotu kim alacak bilmem 1 bin işine gelirse..dikkatli olmak lazim
kâra da fazla güvenmemek lazim yuksek karlari gosterip mali basıyorlar sonra yeni yatirimlar batirimlar deyip 2 sene zarar aciklayip bedava mali alıyorlar. mesela btcim sadece limani icin 3.80 fiyat yapar izmirdeki bornova arazisi 10 tl sokedeki fabrikasi ve arsalari 2 tl 16 17 arasi islem yapması lazim ama yatirim batirim zarar zarrar..2006 yilindan beri btcim tasiyorum..dur bakalim ne olacak.bol kazançlar..
Sadece bir tahmin, daha ötesi için bir yorum yapamam. Bence şirket XU100 için oynuyor. XU100' e alınınca hem görünürlüğü, hemde endeks hissesi olduğu için hisseye farklı bakılacaktır. Daha önceki genel kurullara katılan ciddi yabancı analist ve yatırım kuruluşu olmuş. Alanlar sıradan yatırımcı da olmayabilir, örneğin emeklilik fonları. Alıp uzun vadeli taşırlar genelde fakat söylediğiniz şeyler doğru. Daha önce bende ifade ettim, 400.000 lot mal ile buralara sürüklediler ve bu malların tamamına yakını olmasa da çoğunluğu yabancıya geçti. Fakat, şu anda yanımda yok, ciddi mal alınan kademelerin bir çetelesini tutmuştum. 25-35 aralığında çok olmasa da yine bir maliyetlenme var. Fakat bu demek değilki yukarı sürmeye devam edecekler. Söylediğiniz gibi, 5000 LOT malı verdiğinizde, 10 kademe bile düşürebilirsiniz tahtayı. Çünkü kademelerde, hem alış hem de satış tarafında 1 LOT bekliyor çoğu zaman ki bu da hiç hoş değil.
Beni iş alınması ve yapılmasından ziyade talebe yetişebileceklermi
fabrikaların modernizasyonu bu iş yükünü kaldırabilecekmi
millet nuha atıp tutuyor da
nuh bu fabrikalar içinde problemsiz kesintisiz
çalışmaya devam edebilecek tek fabrika bence
çimento fabrikaları öyle bakımsızlığa gelemez devreleri yakarsın der işi bilenler
koca koca fırınları sadece yenileme moderinizayon masrafları SADECE BİR FIRININ 60-100 milyon usd arası
heyy yavrum hey sonra nuh çok pahalı neye göre pahalı o vakit
sadece modrnizasyona biz piyasa değerinden fazla para harcadık
frınları bile iki döndümü duran fabrikalara göremi pahalıyız biz
adam sana iş verebilmesi için senin bir kere üretme kapasiten olacak
kapasiten yanında istenilen değerlerde üretmen lazim
bunun için adam gibi çalışan fırınların olmalı ok
ağzı olan konuşuyor
adam işi alıyor fabrikayı bakıma sokuyor
nasıl yetişecek o iş
nuh 4-6 tlusd kurundan yurt dışı avantaja geçirdi
dahada üretebilecek olsa diğer fabrikalara iş gitmez
yurt içi yaprak kımıldamıyor şuan
nuha verdinmi sipraiş o saatte teslim bunu biliyor veren
yani borsadaki bazı temelci geçinen arkadaşlar araştırmadan sıkıyor
pahalı ucuz şöyle böyle
bir çok fabrikanın ben ne durumda olduğunu ben biliyorum araştırdım hepsini
arazi yapısına göre fiyat olsaydı herşey çok daha farklı olurdu da olmuyor
yazılabilecek her şeyi yazıyorumda
bazı şeyleri yazamıyorsun işte.
Çok güzel açıklamışsınız.ağźınıza sağlık.
Pahalı diyorlar neye göre pahalı.yılda 1 milyon kazanamayan şirketlere girenler günde 1 milyon kazanan şirkete pahalı diyorlar. Yurtdışına gram mal satamayanlar ürettiginin yüzde 85 ini ihraç eden şirkete pahalı diyorlar.10 yıldır düzenli temettü verene pahalı diyorlar.istanbulun göbeğinde 10 larca santrali olan önümüzdeki dönemde 2 milyon eski konutun yenileneceği konuşulan kanal istanbul gibi projeye yakınlığı ile o bölgeye yapılacak binlerce konutu düşünürsek nuh pahalımı.son zamanlardaki süper gelen bilançosu içinmi pahalı.güldürmeyin insanı.geçenlerde nuh 30 TL twitter'da biri güya üstadım dediği birine hocam nuh nasıl bir bakarmısınız diyor.oda aman ha çok pahalı hiç bulaşma diyor.ne diyelim. Nuh un değerini biz biliriz.bence nuh her borsada olan yatırımcının portföyünde bir miktar olmalı.bu al sat tavsiyesi değildir.
yaw patron, genel kurul tutanaklarını (geçmişe dönük hepsini) okuyan ve yıllardır nuhçim yatırımcısı olarak bu yaştan sonra doktoramı yapsam üstüne tez yazacak kadar bilgi sahibiyiz çok şükür. biz bunu 8,30 lardayken, endesk 28binlerde, dolar da 1,28 lerdeyken takibe almışız. 10 yıl sürünmüş.... 10 yıl önce 40 lira olsaydı da niye bu 40 lira oldu demezlerdi bence. Gerekli Yatırımını teyfikten önceki rahmetli zamanında yaptı bu. şimdi fıstıklı helva yeme zamanı bence.
haa küresel piyasalarda bir hal olur endesk döner ona bir şey diyemem. kimse diyemez de zaten.
Asla Yatırım Tavsiyesi Değildir. Zarar Edebilirsiniz.
kagida kötü denedim pahali da demedim.aksine temeli saglam dedim..tek sorun tahtasi 300 e de gider giderde sonra nasil satcan yukarda citinin izmdc deki macerasını anlattim..xxxx kagidinda gidin bakin adam standart 15 bin hergun ortaya biyere yaziyo 3 senedir mali bitiremedi
bir ggy hisesesi var grafik kar mar baktim mukemmel hic tahta bakmadim..sabah acildi..ilk kademede 5 bin var diskete aldim .acilis tavan oldu..5 kakika durmadi benim aldigim fiyatin altina geldi uste baktim bos tahta 300 bin mal yigilmis yillardir satmayi bekliyen alivibgeldi diye dildurmus tahtayi 1 hafta tasidim hergun 500 lot sata sata zor bitirdim
yeni gimat bir gun acin tahtayi izleyin..nedemek istedigimi anliyacaksiz.
mal alıcısı varsa para ediyo gerçek degerine kimse bakmiyo mesela alcar 7 5 tl den cok aldik sattik mashall 8 den cok aldik sattik ama alicisi tahtacisi var..bunda olurmu belli olmaz..
yeterki 300 e gitsin, her malın bir kör alıcısı olur....
İzdemir diyorsun da; ben zamanında (2010) 1,92 den aldım, 2,92 den sattım. sattım ama satmayaydım keşke; ben sattıktan sonra (Ertesi gün başladı) takta durmadan 8 liraya gitti. bitmedi, bölündü 4 liraya: sonra bi daha 8 liraya gitti. köşeyi dönen döndü. taktacı daha ne yapsın.
Asla Yatırım Tavsiyesi Değildir. Zarar Edebilirsiniz.
Kısa vade grafiği bozanları tebrik etmek lazım, hakkı en az 48-50 lerdi grafiğin ama tahtayı bozdular. Uzun vade zaten sıkıntı yok, dökebildikleri kadar dökecekler anlaşılan.
Terbiyesiz yine geldi 40.50' ye 100.000 LOT malı dayadı. Bir bitiremedim nalet malı.
Bu arada, ANADOLU YATIRIM' ı güzel öptüler tahtada. 40.96 ortalama ile aldıklarını 39.25 ile verdi, kaldı elinde 50.56 ortalama ile 770 LOT.
evet yaw kim bu 40,50 100 bin koymuş
En azından 40 lira üzerine attı yine, bu endekste iyi kapanış oldu hiç olmazsa.
karanlık odada neler oldu öyle
Ya arkadaşlar 1 gün tahtayı takip etmedik ne yaptınız öyle akbank masaya koymuş resmen[emoji2][emoji2]
Alışta bekleyen 300.000 lot var. 379.000 lotda almış vayyy arkadaş vay. Bir geri alım haberi gelse bari
benim anladığım ve gördüğüm
malını satan eşine dostunada abi çok pahalandı sende sat diyor
eski mallar geliyor tahtaya bence serseri mayın gibi
bir anda 30.000-50.000 lotlar geliyor %5 fiyat oynuyor haliyle
sonra bir şekil mal alınınca normale dönüyor
adam kekmi karşılağı fiyatta tutsun değilmi
paslı çiviler sökülüyor şuan
ufaklar 40 tl üstünde inziva dır
biraz daha zorlarsa olur gibi sanki..
https://i.hizliresim.com/C0cCVH.jpg
Sizce bir hikaye yazarlar mı? Gyo olur, holding olur.
Bu kadar büyük bir hareketin sonucunda bir hikayemizin olmaması beni şaşırtır açıkçası.
Kar evet gayet iyi fakat sadece o mudur ?
zaten olan şeyleri yazmışsınız incelemediniz heralde
şirket kartında
gyo ve diğer şirketleri var
sadece holding ibaresi yok ama herkes zaten biliyor nuhun holding olduğunu
nasıl bir hikaye istersin
zaten şirket faaliyet raporlarında var
kaç para modernizeye para harcamışlar bakabilirsiniz
biz tahta 8 liradan beri yazıyoruz
benim hesapladığım sadece moderinizasyona zaten 800 milyon euro harcamış adamlar.
şirket harcadıkların n meyvesini almaya yeni başlamış
çok yüksek neresi yüksek bu fiyatın biz yıllardır yatırımcısı olarak anlamıyoruz
dışardan pahalımı geliyor size
neden pahalı neye göre pahalı ???