Aynen öyle mızmız...
Printable View
Beyler, kap taki takas bildirimlerinden şunu mu anlamamız lazım. Bizim ağa hisselerini Arı ya mı satmış?
99 yaktı..nazlan biraz daha .venk...popon mahkum 1e. Hafi bakalım tıpış tıpış
Ne oldu değdin 1'e? Elin mahkum elin. Sana söylüyorum iğrenç herif.
citi 300k alista ama invest az 7 mil lot satti
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
alis satis
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildihttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...be489df7.plisthttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...cd915ce9.plist
pazartesi böyle devam eder 0.99 la seneyi kapatiriz gibime geliyor.
Credit suisse satış yazmadan almış. Çok acayip. İş yatırıma ne demeli. Neden zararına sattı acaba?
1.01 ...beyler şükür lanet seviyeyi aştı. Bundan sonrası beni aşar. Bundan sonrası Gundwane le mızmız gibi piyasacıların/spek lerin işi artık..:)
güzel yorumlarınızı bekliyorum :)
Dediklerimiz birer birer çıkıyor
1.06 yı yakmış..
Geçen bastığında sakin olun normak hareketler dedim di..
İleriki süreçte bu basışların boyutları daha da artacak
Geçen bir bankacı arkadaşım günü 6 yeni konut kredi ile kapadı..
Delirdik şubece dedi..
Sıfır konutlarda faiz 0.79
hedeflerinizi düşük tutmayın
Yıllardır sürünüyordu..
100M lottan fazla mal alıp mızmızlanan asalakları da üzerinden 2 sene evvel attı..
ee ne diyim artık..
Tahtada patron dışında oyuncu yok..
Özetle şunu diyor: bu kağıt artık birden 90 a da inebilir birden 1.50 y er de çıkar. İsterse 3.50 yede çıkar. İn çıkların hacmi çok artacak
10 gün erken vedalaşmanın üzüntüsü ile eskiden( en az 3 yıl) kalan arkadaşlar umarım bizim acımızı da çıkartırsınız demek isterim. Dikkat edilmesi gereken ise senelerdir içini boşalttığı şirketi, uzun vadede sahiplenecek mi ? eğer sahiplenirse bir müddet seriye bağlayabilir.
Sağol varol mızmız. "Kanal istanbul un uçuracağı hisselerden" diye bir istihbar aldım. Bilmem doğru mu. İhlas havalandı. Qnb koptu. Sıra bunda mı acaba? Seneler sonra yüzümüz güler mi acaba?
Kanal İstanbul yapılırsa zaten sektorde ne kadar şirket varsa ilgili, ilgisiz hepsi faydalanır. Kısaca faydalanmayan kalmaz.
Ancak benim şahsi fikrim Kanal İstanbul maliyet & fayda denklemi yuzunden yapılamaz. Ama en azından ha bugun yapılır ha 2 sene diyerek biraz daha zaman bile gecirilse faydası olur. Kısaca beklenti & umut guzeldir. Baksanıza arap kanallarında kanal istanbul projeli konut satislarina reklam edilmis :) reklamın kotusu olmaz ama bunu yapabilmemiz icin GSMH mızın 1,5 trilyon dolara gelmesi şart :) en erken 2030:))
bugun 1.08 den hepsini sattım.senelerdir portföyümde bulunan kağıdı gözüm görmeyince tuhaf oldum 1.06 dan tekrar geri aldım :) sinpaş bir aşktır diyelim. biraz daha çıksın
Arkadaşlar değerleme raporları kap a düşmüş. Bilgilerinize. İnceliyorum bende
Arkadaşlar altınorandan ertelenmiş vergi dahil 72m net kar gelecek. Gerisi tırı vırı...
Ataşehir değerlenmemiş çok acayip!
10:10 5m işlem hacmi ve 1.10 görmüş. Ne oluyor beyler ...
Kanal iatanbul un büyük taşeronlarından biri olacak diye duydum. Muhtemelen gerçek bu, yatırım şirketleride bunun farkında...
Gözün aydın Fchopen kardeş 👍
Ah be mızmız seninn gibi bi kurt nasıl sattı acele...
iki buçuk senedir taşıyoruz.bakalım nerde dökülürüz artık
Ard arda deli gibi işlem oluyor. İşc garanti falan yaman kaldı bizimkinin yanında
1.12 yi kırarsa 1.25...
bişekilde gidecek de düzeltme yaparak mı gidecek.yoksa götür beni aya mı diyecek......nefesim nerde kesilecek ben de bilmiyorum
E orasını kimse bilemez tabii. 3.çeyrekte 47m kar vardı. Deşelemedrn net 70 m kadar kar gelecek o kesin. Kur farkları menfi tesir tedir etmzse şayet seneyi herşeye rağmen 100m üstü karla kapatacağı muhtemel. Kanal istanbulda adı en çok geçen müteahhitlerden. Kuveytlilerle ortak bilen bilir. Ben 1.20 de satmayacağım. Gundwane demişti 1 üstü feza. Bulan okusun. Beni geçtik ben 1 üstünü tutturdum. Ama gundwane b ukağıdı en iyi bilen. Dediği çıkıyor. Takip edin yazdıklarını
Ahada 1.13 yaktı. Valla bu gider beyler.
Bugun içimden geçen 1.20 göstercekler
Uçmayalım, gaza gelmeyelim o kadarda değil. Bugun 1.13 kapatır. Yani gundwane in dediği gibi artık sonu yok. Yukarısı boş. Asosyal medya da bi borsa yorumcusu 2.21 hedef grafiğini koymuş.
Twitter da gördüm ama unuttum, tara bulursun kesin
1.13 ü ezdi geçti. 1.15 yaktı. 1.25 kesin artık. 1.45 deniyor şimdiki hedef. O zaten tarihî zirve. 1.45 te aşılırsa gundwane kesin haklı çıkar
bugün bi tavan yakışır.2019 da çok üzdü bizi.finali iyi yapsın artık...
Yok 1.20 göstermicekler belli etti kendini 1.15 kapaniş. Artık perşembe günü bakıcaz geri basmasında.
Kanal istanbul olayida sinpaş 2006 da görüşme yapmıştı. Eğer kanal istanbul onaylanırsa sinpaş her türlü alır devletle arası cok iyi