% 6.41 % 5.13 arasında değişimle srn gününde spek güç gösterisi mi yapıyor yoksa :kahkah:
Printable View
Ne güç gosterecek adamlar resmen satıyor ellerindekileri. Ölümüne satıyorlar 1 nisandan sonra açığa satış gelince bakalım soluğu nerde alacak.
Ne var ne yok bir bakayım dedim.1 haftada Hus da çıldırmış. Değişmiş Hus. Bu yazıları yazan eski Hus değil heralde.Hus'un üslubu farklıydı. Hus parayı görünce çıldırdın heralde :)
Hus 1 Nisan'da 1 lira diyorya hergun yarından sonra tavan yapsa yine 1 lira olmaz, acaba hus ne içiyor da yazıyor buraya
[QUOTE=Siren;5270858]evet sn seyirciler;
cvhr günü %1.33 değişim
ws günü %1.32 değişim
Oksjn günü %2.63 değişim
yarın bakalım srn gününde spek neler yapacak,
%1.33 değişim
%1.32 değişim
%2.63 değişim
+
-------------------------
%5.28 değişim
şimdi bunu alıp olabilecek değerlerin en yakınına yuvarlarsak %5.13 değişim değerini buluruz ki
buradan speğin cok şakacı olduğunu sonucunu çıkarırsam hatalı mı olur:)
spek. alıp satıp para kazanıyor. buradaki algıcıların yaptıkları tek şey k.y.nın mal satmasını önlemek. iblis in hissesini elinde tutup para kazanan varmı ki k.y. a ısrarla tutmasını, zamanla uçup kaçacağını söylüyorsunuz. Siz hiç malını satmadan para kazanan esnaf gördünüz mü. hem satıldıktan sonra bir daha vermiyorlar mı iblisin hissesini. Böyle yaparak bir çok insanın parasının pul olmasına yardımcı oluyorsunuz. yazıktır.. kişisel kanaatlerimdir
imkb de bulunan en gereksiz ve ocakları söndüren bir hisse
5 lira olsan ne olur 10 lira olsan ne olur..
yatırımcısını yıllardan beri sömürmekten başka bi poh yaptığı yok..hep bana hep bana..
halka açık 5 şirketi var hepsi tuvalet kağıdı
Allah iyiligini versin hakkaten dinler mi beni 😀 o vakit , temennilerimi peşinen diyorum
ons altın orta vadede düşsün,
Endexs artik guzel bir cikis yapsin,
Dolar bu zirveden assagi dussun,
Buradaki dostlarin yuzu gulsun,
Speginde yuzu gulsun,
Benimde yuzum daha bi gulsun
benım anlamadığım bu hus zibidisi neden hep burada yazar çizer, menfaati nedir, ihlasın başka hisselerinde yazmaz neden burda yazar, bu hissenin mazisi kötü, kar temettü yok, maduriyet çok, 500 hisse içinde tek 75 krs olan bir hisse, iyide benım anlamadığım kaç yıldır bıkmadan usanmadan bu adam niye burda, ne yapmak istiyor, hissedarların psikolojisini bozmanın tek faydası olur tahtanın oyuncusuna olur diye düşünüyom.yorumu olan arkadaslar varsa lütfen merakla beklıyorum. adamda tam arsız bir surat var kerkes sövüyor sayıyor yıne adam burda karektersız çok serefli(...) bır adam bu ya
milletin canı zaten sıkkın milletle d......ak geciyor kendi payıma içimden neler söylüyorum iyi aile çocuğuna edepsiz herif vay öyleymiş vay böyleymiş
arkadaşlar bir hata yapıp bulaştım hisse hakkında çok bilgim yok ama güzelce öğretiyorlar bunu stanlar kim maliyetlari ne olaki böyle fütursuzca satış yapıyorlar
Satanlar holdinging ta kendisi. Bedelliden sonra ele geçirdikleri hisseleri sattıkları için maliyetleri sıfır. Piyasada var 1.25 milyar hisse senedi. Sanki dersin sabancı holding, garanti bankası. En büyük banka ve holdinglerin bile piyasada bu kadar tuvalet kağıdı pardon hisse senedi yok. Bütün bunlar bu grubun yalan dolan işlerinin borsa ayağı. Bulaşmakla bana göre hata etmişsin, tercih senin tabiki. İnşallah umduğunu bulabilirsin.
2022 yılında bir bedelli daha yapana kadar 60 ile 80 arasında gider gelir. Muco it şirketlerini borsaya bedelli yapıp milleti soyrak kazanıyor, adam çalışarak kazanmıyor, çalışarak şirketi boşaltıyor, bedelli yaparak milleti soyuyor. Arkasında saray var adamın. Olsun bakalım saray kiler iplerini çekiyor en az. 10 oy kaybetti benden
200 bin lott alın b hisseyi ili kademe aşağı ceket spek ve aşağıdan 300 bin lot alın , spegi böyle tuzağa dusrebilirsiniz.bbugun 100 bin lot 74 den alddim vve 200 bin lotta 73 yazdım 72 yede yazdım. Spek aşağıda dusrmeyi seviyor çünkü
Bu iddiamin arkasındayım, bakın görün dediğim gibi yapacaklar. 72 ve 73 den hisse almak istersen 73 den azcik al aşağı iki kademye iki üç katı alım.yaz basacak oraya , aşağıdan alınca satışa koy yigmadan yukarı hisseyi bir kademe kâr edersin en az günlük . Bugün mutlaka 72 diyecek ve verecek orayada
Uluun taban yedi. Muco it yoksa cidden söke yi alıyor mu :))
Sn.Hus çıldırır şimdi bu yoruma
Ahhaha
CLT-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Umarım herşey sizin planladığınız gibi gelişir, görünüşe göre beni dolandırdılar kandırdılar demeyecek kadar bilincli ve yaptıgınız her eylemin sorumluluğunu üzerinize alan birisiniz. Belkide işler farklı gelişirse beklemeyi bile göze almıssınızdır ve bu durum sizde zerre rahatsızlık bile yaratmıyordur.
ozaman kolay gelsin siz buralarda yazmaya devam edin...
hacim daraldı tüm grup kağıtlarında haber mi bekleniyor neee.
görmemişimdir abim nasılsınız iyisinizdir umarım 24 senedir bu tahtayı tanırım buranın eski piri aspirindi neydi o günler ayarsız tosbağa abim ne kadroydu o be o zaman enver paşa vardı arasıra tavan çekiyordu bayramda kandillerde ramazan hiç düşmezti zaten ama bu müco gaddar abi.. selamlar saygılar..
Babasını mumla aratıyor abd li müco ..arkadaş amerikan vatandaşıdır..aynı zamanda ..
Hic ihlas hissem olmadigi zamanlarda da yazip cizerim, seviyorum bu forumu, burdaki herbir kisinin fikirlerini soylediklerini...
Evet sabah gittim, akşam geldim ama 1 kademe vermiş, değişen çok birşey yok. Havanda su dövmeye devam.
İşlem hacmi de yarın bist50'e girecek bir hisseye hiç mi hiç yakışmıyor. Aslında kuruşlu rakamlarda nominal değerinin altındaki bir kağıdı bist50'ye niye alırlarki oda ayrı bir SPK muamması. Bence bist50'ye yakışmaz. Açığa satış için derseniz hiç zannetmem. Zaten ellerinde ya da stoklarında yeterince piyasaya sürecekleri tuvalet kağıdı var.
Yoksa bedellisi bitmiş, kasasına para girmiş bir hisse niye kuruşlara geri dönsün. Heralde 1.10-1.20 arasından bedelliye katılmış olan ky malını 70 kuruşlara satmıyordur değil mi?
Çok belli ki bunu bedelli ile bile gözü paraya doymayan müco iti satıyor. Sat müco it sat, nasıl olsa tohumuna para mı verdin sanki? Sana tuvalet kağıdı değil Miami'de yiyecek para lazım.
Evet bakalım müco:whistling: iti ve avanelerinin bugünkü torbalarından ne cinlikler çıkacak. Bekleyip gün sonunda hep birlikte göreceğiz.