yunanlılar maske imalatına sokmuş bunları
Printable View
hastalık verilerini tuik açıklasa daha objektif olacak gibi geliyor bana..?
Yarın bu saatlerde Dünya genelinde bir milyon vaka sayısına ulaşılır diye düşünüyorum.
Şu anda 924.500 civarında. Çok hızlı gidiyor rakamlar.
:Sad:
Fransa'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle 3,6 milyon kişinin işsiz kaldığı bildirildi.
Çalışma Bakanı Muriel Penicaud, yaptığı açıklamada, salgından ekonomik olarak olumsuz etkilenen 337 bin şirketin 3,6 milyon çalışanını işten çıkarttığını belirtti.*
https://tr.sputniknews.com/
bu gidisle dunya'da ki issizlik oranlari daha once hic gorulmemis seviyeleri gorecek.
Annelerıne ( Suriye ) geri verelim diyoruz ama kötü yola düşmüş, evine giren çıkan belli değilmiş ( Birleşmiş milletler ) , en sonunda da yeni koca bulmuş kendine ( Rusya ) . Şimdi bize bir şey olsa ortada kalacaklar . Evlatlık verelim dedik ( Avrupa ) almıyorlar. Suriyeliler için daha çok çalışmalıyız. Bize bir şey olursa dünyalık kalsın, gözümüz arkada kalmasın.
TL değeri düşmüyor .
Swap kapalı olup cds uçmazsa idi şu anda 7.5 lira olacaktı en az .
Kırılgan 4 R kuruna bakabilir isteyenler
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
https://www.zanka.com.tr/6863/akpli-...245i-umreciler
Umrecilere af gözükür mü? :)
devleti jöleli aklıyla yönetirsen bi yerin açıkta kalır. tahvil satar gold alırsın oda düşer.
elde abd tahvili de yok teminat gösterip $ alacak.
gara gara düşünüyoz.
$ çöp olacak diyen biri vardı yan çarlarda...
bu kredi patlamasıyla...
ne çöp olacak görelim.
Reha beyle bora bey atıştılar ve ikisi de ceza aldılar ha.Valla çözemedim, onlar yılların topik müdavimleri ,bildiğim kadarı ile birbirlerine saygıları da olan insanlar.Acaba reha beyin corona ilacı dozlamasında hata mı vardı ,herneyse ikisi de topiğin olmazsa olmazları,tez zamanda dönerler umarım.
abilerine özenmiş QE yapıyor birde :kahkah: :wave:
Ikiside birikimli kişiler
bora yaşar ufaktan laflar sokuyordu
görüş ayrılıkları da vardı, kaya çekişmser kalıyor
bir gün zıvanadan çıkacağını bekliyordum
bir çöplükte 2 horoz olmazdı
kaçınılmaz sondu.
https://www.ensonhaber.com/prof-cemi...-kaybetti.html
Bahsettiğiniz hoca buydu sanırım hocam
allah rahmet eylesin.
Evet biri oydu bir isim daha var çok meşhur bir doktor ,coronaya yakalanmış.Saklanıyor elbet medyadan ,durumu iyiye giderse hiç açıklanmaz ,kötüye giderse tüm türkiye vay be diyecek.Her neyse inşallah herkes iyileşir de,mevcut koşullarda ve bu akıllarla elbet çok sıkıntılı anlar bizi bekliyor.Çok büyük hatalar yapıldı ve halen yapılıyor.
O olayda reha kaya kendini yaktı.
Benim takmadığım, ama deftere yazdığım bir yazısını bORA'nın yüzüne vurdu.
Neysi o yazı. Bu forumda (isim vermeden) birileri için "nesebi gayrı sahih" dedi. Ben de o yazısını anında yönetime şikayet ettim. Çünkü, kastettiği kişilerden birisi ben, birisi jmk99 idi. Başka kimleri kastetti bilemem.
Ben o lafını ona o lafını yedireceğim zamanı beklemekteyken reha kaya kendisini ortaya atıp boşu boşuna ceza aldı.
Kucuk insanlar insanlari
Buyuk insanlar fikirleri konusur
Yahu birine "***" demek ne zamandan beri kavga sebebi sayılmıyor.
Kör müsünüz, okumuyor musunuz küfürlerini.
Küsürat tipler, ilaçlı hırpaniler, diyor, kanı bozuk diyor.
Bunlar kavga sebebi değil mi. ?
Peki niye o gün etmedin kavganı diyeceksiniz.
Çünkü, yeri ve zamanı ben seçerim şeklinde bir prensibim var da ondan.
Ya da hepsini silelim mi . Haddime olmayan konuda çene çalıyorum. Abiler kendi arasında halleder .
Forum Kurallarının 4ncü maddesi şudur.
4. Başka bir forum katılımcısını yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici yazılar da kabul edilmeyecektir. Her türlü hakaret, aşağılama ve tehdit hiç bir şekilde tolere edilmemektedir ve forumda barındırılmamaktadır.
ne diye silersiniz, okusaydık...:whistling: