Garp cephesinde değişen birşey yok, aynı rutine girdi şuan alım 10 milyon, satım 10 milyon 10 kademe:wu:
Printable View
ama bu sefer bende 100/70 ile girecegim desteklere gelirse :whistling::whistling: akfeni özgürleştirince uçtu eee boşa para çıktı nasip ya kilere yada adese ye akfende gelirse tekrar 3.60 civarına oda göz ucuyla bakarım ..... endeks düzeltme de yapmadı 3450 ye kadar acaba 3750 mi deneyecek .... bilançolara kadar bence gyo lar saglam gidecek açıklanmadan 1-2 gün önce boşaltmak lazım hisseleri malum beklentiyi satın alıyor borsa
endeksi garanti bankasına bagladılar tek başına tutuyor şuan ...... banka hisseleri al sat yapmam prensib olarak
1.60 üzerinde 2 gün kapanış yaparsa trend teyit edilmiş olur kanımca o zamanda geriden bakmamak, trende dahil olmak lazım. YTD
1.60 üstü hareketler şahane bugün 1.65 üstü kapatırsa yeniden değerlendirmek lazım. YTD.
kalanı 1.65 ve 1.68 aralıgından verdim gitti :wave: gelirse 1.58 civarına yine alırım ..... adese ve ihlgm pozisyonum kaldı takip listem akfen ekgyo ihgzt izmdc cemaş
dolar 5-6 liralardayken bu kağıdı 5-6 liralardan alan binlerce ky cı vardı. Dolar 18-19 tl oldu, kaç defa bedelli sermaye arttırıp ky yi söğüşlediler ve kağıt 1.60 larda, dolar bazında kayıp sanırım 5-6 kat civarında ,yazık yaaa, bu kadar vicdansız patron olur mu....en azından bu tür kağıtlara yatırılacak 1 kuruş paramızın olmaması gerektiğini bir kez daha göstermiş oldular....
1.70 üstü hareketler güzel.. YTD
Zattım hepisini, düşerse ardıma bakmam alırım:whistling:
tahtacı iyi toplamış malı resmen tulum çıkardı denilebilir:) 10-15 milyon lotla 12 kademe cizdi aort 1.73 -1.74 gelirse bende oyuna dahil olabilirim bakalım ilerleyen saatler neyi gösterecek
1.65 üstü kapanışlar yeni bir trende sokabilir hisseyi.YTD
sn tahminci cemaş ile kiler hatta katmeri aynı anda hemen hemen aynı fiyat aralıgı olan yerlerden beri al sat yaparak ilerledim içlerinde şuana kadar en iyi performansı katmer gösterdi fakat dikkatimi çeken ise destek ve dirençleri bire bir aynı bu duruma göre cemaş da aynı yolu takip edecek izlenimi uyandırıyor bende ... dün 1 .58 1.59 aralıgından girdim cemaş ve kiler bire bir aynı korelasyon da sanki bir birlerini takip ediyorlar
Ağam bizimle eğleniyor.. Yarım saattir 72-73 de oyalandırıyor 73-76 arası boş .. Hani diyor ki 73 den alın nasılsa 76 ya kadar yolu var en azından..:cool:. Benim gibi kademeye alıp satanlara yol gösteriyor, daha doğrusu gel gel yapıyor.. Hani ikiüç gündür kademeleri çizip çizip duruyordun ne oldi.. Nefesin mi tıkandı.. Bekleriz ve yemeyiz bu ayakları:wu:
Sn. erah24erzincan, alsat larınızı takip ediyorum, maşallah nazar değmesin. CEMAS dinleniyor daha yolu olduğunu düşünüyorum. KATMER i takip etmiyorum. KLGYO 1.65 üstünde her halükarda tutulmalı. IEYHO da bence takipe değer bir kağıt hareketlerini incelerseniz demek istediğimi anlarsınız. AKFGY, GOZDE ve OZGYO beklediğimin karşılığını verecek gibi duruyor. Yan kağıtlar da prim başladı, bir süre yan kağıtlar hareketli olur. YTD
Alıntı:
erah24erzincan;6141740]sn tahminci cemaş ile kiler hatta katmeri aynı anda hemen hemen aynı fiyat aralıgı olan yerlerden beri al sat yaparak ilerledim içlerinde şuana kadar en iyi performansı katmer gösterdi fakat dikkatimi çeken ise destek ve dirençleri bire bir aynı bu duruma göre cemaş da aynı yolu takip edecek izlenimi uyandırıyor bende ... dün 1 .58 1.59 aralıgından girdim cemaş ve kiler bire bir aynı korelasyon da sanki bir birlerini takip ediyorlar
70 altı beklemedeyim..YTD
Çok eğleneceğük çokkk:cool:
KRDMD ye de yan göz bakmaya başladım. YTD
bilançoya 12 borsa günü kaldı.bu kağıdın bilançosu çok güzel gelmeyecek olsa traderlara para kazandırmazdı diye düşünüyorum.aslında kırmızı endekste kağıdı yeşil tutarak dün satın alayım dedi.asıl mesaj bence oydu.benim durumu yazmaya gerek yok beklemedeyiz.
rasyolara göre en ucuz gyo bu galiba
Merhabalar; Ben bugün 71-72 aldıklarımla birlikte 74,5 ortalamalarımı indirdim ve 74 ve 75 den saldım spek kardeşin eline.. Bir rahatladım ki ..Dedim ya çok eğleneceğük çokkkk.. 71 ve altında selam çakarım belki kardeşim.. İyi düşün salmazsan hiç üzülmem hissede olan dostlarım adına yürekten sevinirim. Salarsan belki yine buluşuruz. YTD
Bu arada kripto da zararımı da çıkardım orada da %80 nakite geçtim. Hem de 1 günde. Dün shiba unu dan 30K aldım 25K sattım. Hiç bilmeden marj %8-9 oldu herhalde:cool:Bol kazançlar herkese YTD
Aboww:Sad:, valla ben kurtardım şimdi almaya elim gitmiyor. Ether ve Shiba var. Ether stabil, shiba ise hafta da 1 %7-8 aşağı yukarı yapıyor. Paribu ile çalışıyorum 0,15 komisyonla bazen günlük alsat yapıyorum:cool: maksat heyecan olsun. KLGYO da benim için artık öyle yine gün sonu 71-72 aralığında 55k aldım.. Çok fazla ilgilenmiyorum. Bankalarda daha büyük heyecan var:ok:
banka hisseleri prensip olarak almıyorum sn şekerli ... kripto bende spell ve lunc var ikiside fena zarar :thumbdown::thumbdown: bende dayanamayıp 1.71 den cuzi bi miktar klgyo aldım.. cemaş dan dün 1.58 - 1.59 dan aldıklarımın bir bölümünü satıp kiler aldım ... normalde 1.68 - .1.65 gelince almayı düşünüyordum oraya gelirse yine alırım artık
Sn tahminci emin olun ben de sizi çok takdir ediyorum.Genelde bakıyorum hep kar ediyorsunuz.Alım satım yerleriniz çok isabetli.Keşke ben de becerebilsem.Benim bünyem sizin tarza müsait değil.Kendi tarzımda çok rahatım,zararda da olsam stres yok kar da da olsam.Önemli olan kağıda ve fiyata inanmak.Bence bu kağıt 1.11 altı bedavaydı.Şu anda yavaş yavaş değerini buluyor.Bu bilanço gelsin de durum neymiş gene değerlendiririz
İyi haftalar, bol kazançlar:wave:
cemaş kazandırdı kiler kazandırdı verdim gitti ... 1.71 den aldıgım kileri 1.58- 1.59 dan aldıgım cemaş ları da 1.80 den verdim akfen ve ekgyo da gitti .... kaldı adese ve ihlgm :ok:
Bende bankalrı %4 ile verdim arkalarından baktım terene bakar gibi:vk:
cemaş kazandırdı kiler kazandırdı verdim gitti ... 1.71 den aldıgım kileri 1.77 den verdim 1.58- 1.59 dan aldıgım cemaş ları da 1.80 den verdim akfen ve ekgyo da gitti .... kaldı adese ve ihlgm :ok:
Holding 7 liradan 37 liraya gelirken bu daha 2 TL olacak...ya bu yanlış yada holding..ne dersiniz?
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.