Tavanda alıcı bekler
Satıcı beklerse tavan bozulur
Printable View
Afyon Çimentoda tam tamına 8 tavan çekmiş biri olarak
Rekoru kıran hangi hisse olursa ömür boyu unutmayacağım tüm boğalara duyurulur
YTd
Petkim bu 3 gün cikar en fazla. Gaza gelmiş millet 5 lira 6 lira. Hatta topiginde 50 lira bekleyen bile var. Endeks 120 bine giderken 4 .20 oldu güç bela. 3 liradan topladıkları malı 3.60 3.70 den millete okutmanın derdindeler. Sonra çıktığı deliğe döner. Endeks 150 bin olacak diyosan orası ayrı. O zaman 5 lira olur .
Bi şekilde üretene değilde , uçamayan uçakların yerine yukarı giden pgsus un kaç tavan yapmasını daha çok garipsemeli...
2 aylık süreçte karar veriliyor iki ay dayanacak gücü yoksa kapının önüne koyar adamın kar marjı düşük siparişler iptal ödemeler yoksa kendini korumaya alıyor firmalarda batmaktan sermayeyi eritmekten korkuyor. Devlet çok hızlı karar vermeli kendisi agirdan alırsa bu zincir daha da artar
Umarım tavan açar bende rahatça malak gibi yatarım
Yoksa elde ettiğim kar gitmesin DİE vedalaşa bilirim
Normal açıp tavana kitleme
Tavan tavan gitme
Normal açım
1 ve 3 numara ne olursa olsun kar yetti der verir geçerim
Ama tavan açarsa malak gibi yatarım
Takdir alanın YTd
Teşekkürler. O tahtayı ezberledim sayılır. Sığ olmasa daha yüklü işlem yapılır güzelde trade edilir ama dediğiniz gibi sığ. Ama bir avantajıda viopdaki pozisyon sayısı az olduğu için tahtayı oraya göre ayarlamıyorlar. Alacaklarsa alıyorlar satacaklarsa satıyorlar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bakan patlıyor
Ağlamaklı oldu adamcağız
Evde kalın diyor ama yetersiz olduğunu biliyor
Üst irade daha katı tedbirleri gereksiz buyuruyor
Maalesef
Şayet Ramazan sonuna bu çalışmayan ve dükkan kapatanlara naktı yardım olmazsa d*****n kuyruğu kopar. Yine test sayısını artırıp taşıyıcılari bloke etmezsek son hafta yeni bir zirve ile çıkarız. Hizmet sektörü gıda dışı parekende sektörü laleli gibi turizm gibi yerlerde kira ve kredi ödemeleri erteleme çözüm olabilirmi. Benim yakınının Konya'da parekende ayakkabı dükkanı var kira yüksek şuan satış yoktur bu adami ramazan da bağlasan hiç bir kurala uymaz çünkü var olma mücadelesi artık yazlık ayakkabılari sattı sattı satamadi sonbaharda depoya kalkar sermaye yok zaten öğrenci de yok buna benzer çok sıkıntı olur. Devlet acilen Küçülmeli yada maaşlarda indirime gidip işletme ve vatandaşların üzerinden inmeli
ABD de son 24 saatte 920 olu var.
Italya 727
Ingıltere 563
Fransa da 3.6 milyon insan issiz kalmıs virüs yüzünden. Türkiyeyi düsünemiyorum.
Benim bu tavanla ilgili komik bir anım var martı ve mrgyo nun halka arzında martı tavanda keyiften cukulata yiyorum. Tavanda iken salındı salındı dip oldu o zaman anlık veri de yok cukulatanin kabuğunu bulamadım o stres ve heyecanla kabuğu da yemişim.
o kadar çok PETKM konuşuldu ki işte günlük takası:
tavan olduğunda takası:
https://i.hizliresim.com/2Kh8zB.png
kapanış takası:
https://i.hizliresim.com/tNyTQO.png
Yok gözleri dolmuşmuş.yok ağlıyormuş yok üzülüyormuş..Bunlar timsah gözyaşları..üst irade mi akıl mı ne boksa işte farklı düşünüyorsa kendisi istifa edecek istifaaa
istifaaaaaaaaaaa........namusluysan gerçekten üzülüyorsan istifaaaaaa edeceksin istifaaaaaaa.......
dow
saatlik.
kırmızı rsi
sarı cci
ikiside yerlerde sürünüy0r.
https://i.hizliresim.com/XWM7BD.png
Bunlarmı istifa edecek. gecen konuşmasında üst üst Rte ye damata tşk etti durdu.
hani var ya yeni gelin gibi hem ağlarım hem giderim. işte bunlarda öyle ağlama gibi yapıp yukarıyı pohpohluyorki koltuk alttan gitmesin.
Yeni ulaştırma bakanı ne diyor devir teslim töreninde cumhurbaşkanıma layık olmak için elimden geleni yapacam. adamlar ülkeye bağlı değiller 1 kişi,ye bağlılar.
Bunların lugatında istifa yok. görevden alınma var.
yıl 2011 genel kurmay başkanı ve 3 kuvvet komutanı istifa etti (çok kızmıştım süreci onaylamıyorsan mücadele edeceksin)
yıl 2019 idlib den sorumlu olan dahil 5 genereal istifa etti.(çok kızdım onaylamasanda sana ihtiyaç olduğu aşikar)
sağlık bakanı istifa ederse ona da çok kızarım(ki tanırım kendisini etmez). mücadele edecek süreç sonlandığında istifa etme hakkı saklı. maçın ortasında zoru gördüğünde ben oynamıyorum lüksü ve hakkı kimsede olmamalı...
Sağlık Bakanı : Virüs cok hızlı yayılıyo , 1 kişiden 30 kişiye yayılabiliyo , biz bunu bilmiyorduk...
dunya genelı 915 bın vaka.....45 bın ölum......yarın 1 mılyon........olacak.........