Hadi gözünüz aydın
Sizinde çorbalar artacak.
Kelle paçaya terfi edeceksiniz.
Tamam biz bize giydirelim de
Baska acidan karar siyasi mi dibine kadar siyasi
Zamanlamasi anlamsiz
Siyasetten hatalarimiz yok mu surusune bereket ama bu disarida bizim karsimizda olusan cepheyi gozardi etmeyelim, turkiye cumhuriyeti devletini yonetimsel bazda zayif eylemsel bazda aktif bir doneminde olmasindan mutevellit dunyaya bizi farkli sekilde sunumlayip jeopolitigimizi kemirmek istiyorlar mumkunse cumhuriyetimizin tirnaklarini sokmek sokemeselerde koreltmek istiyorlar. Devletimizin yararina soylemler iktidar savunmasi gibi gelmesin bizlere devletimiz icin millettimiz icin hayirli neyse soyleyelim bu bizi bir partinin bir kisinin yandasi sempatizani yapmaz icerde recep gider kemal gelir turkiye cumhuriyeti yine kendi yolunu kurulus esaslarina gore bulur. Bu kurulus esaslarina ne kadar saldirilsa unutturlmaya calisilsa da bu esaslar milletin bagrinda saklidir.
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Vardiyaci ustadim
Abdestimi aldim
Baslayabiliriz kasideye
Vardiyaci ustadim
İcimden bir ses diyor
Ne var ne yok cik
Thy al
Unut
Ne dersiniz?
eyyy moodys dedimi bugün
Birde iyi yönden bakın not düşüşü olduğu zaman borsa alım zamanı not yükseltince satış zamanı en azından eskiden böyleydi... şimdi bu kurumları pek takan yok siyasete göre hareket ettikleri belli oldu artık.
Oruç reis aramalara son varmış.yeni navtex ilanı yok.diyalog için aramayı sonlandırıldı şimdilik.borsa çoşacak mı pazartesi nedersinez.viskileri hazırlayalım mı yoksa köpek öldüren şaraba devam mı
Ben de aynı şekilde düşünüyorum üstad, evi bir türlü alamadım nereden alacağıma karar veremedim, alsam da şu an gidip fazla kalamam (ailevi durumlardan) onun için elimdeki paranın yarısıyla dolar alıp eurobond yapsam düzenli kupon geliri olsa, yarısıyla da thy alıp unutsam mı diyorum.
Dolar, altın varsa uygun da maliyetli ise çıkılmaz üstad, en azından hepsi çıkılmaz, mart ayında 7 civarına düşmüştü,
Kışın pandemi durumu artacak gibi görünüyor aşı falan daha hikaye, en fazla yarısı ile girmek daha uygun,
Kalanı yine dolar, altın kalsın bana kalırsa, keşke zamanında ben de ev alacağım diye tl. kalmasaydım.
Garantide alınabilir.
Ama gerek THY gerekse Garantide yeterli karı görür görmez kaçmakta fayda var.
Bakın THY neredeyse Mayısta aldığım fiyatta
Halbuki arada 12'yi aşmıştı.Orada kaçmasam yerimde sayıyor olacaktım.
Ayrıca bence kış ayları pek parlak geçmez THY için.