bu akşama kadar dayansın topik yeter :)
Printable View
Vadelide 10.89'dan sasa alındı. 121.000 'lerden itibaren endeks short ve bim long taşıyorum.
1151. 00 görüldü, böyle satış dalgasımı olur,
Artık buralar taban olsun.
POT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
alın size sıfır atılmış endeks.
https://i.hizliresim.com/BYtGud.jpg
Aklıma 2000 li yıllar geldi hergün taban hergün bende o zamalar seansta %10 iki seans %20 taban taban aynı ne farkı var böyle ülkede kim borsa yatırımcısı olur ki bir iddaa da kupon yap daha iyi aralıksız 2000 puan pehh..
Kara cuma 3 haneli borsa
1453 beklerken hicret yaptırmasalar bari😊 7 temmuzdan beri flat bekliyorum az değil 1 ay öyle hergün alım yapilacak diye kaide yok fırsatlar geldi geliyor seçmekde zorlanıcaz alim yaparken tabanda çok hisse var
Bu zamana kadar gördüğüm en feci sayfayı
Türkoğlu. Abi açmıştı fena sallanmıştı
Umarım ayhanımın sayfası öle olmaz 🙃
I.g yatırıp yatırıp ırza geçiyorlar sanki
şimdi ona bakıyordum o topikte bistteki ve vioptaki düşüş kaçtı hangi topik bi baksam diyorum ben tek viop topiğini 20 yıllık üyeliğimde bu topikle açtım:) TÜRKOĞLUNUN çok topiği var hangi sene ve aydı o topik bakayım bi sanki tek topikte rekoru kırdım gibi geliyor:)
Amerika bide sağlam düzeltmeye girerse,
içim ürperiyor ya evde yoksannn.
Dünya bize bakmıyor mu hiç. Onlar niye düşmüyor.
Çelik: "Hükümetimiz Cumhurbaşkanımızın dirayetli yönetimi ile dimdik ayaktadır. Her türlü kriz senaryosunu boşa çıkaracak, hedeflerimize yürüyeceğiz"
sıkıntı yokmuş beyler, düşüş suni :P
Biran önce topiği doldurun.
Yeni topiği açsın en günahsız.
Ne bileyim sabi çocuğunuza yazdırın açılışı.
Dolar yükselecek diyen başkanının açtığı topik bitirecek milleti.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ali babacan cik konus kardesim yol goster sunlara bu ne rezalet
Bu haftaki haftalık bar gibi bir bar pandemi döneminde bütün dünya borsaları çökerken bile oluşmamış...
Gerçekten amaçlarını anlamak güç...
Bankalar bu fiyattan geri alım yapmazsanız sizede lanet olsun.
Döviz vadelide madara oldu bazı kurumlar sanırım kapanmayı gururlarına yediremiyorlar
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
eğer bi müdahale olmazsa pazartesi salı yonca 6 nın altına inecek bence şok bi hareket olur
Kamu bankalarında döviz açık pozisyon var deniyordu, doğrumu bilmiyorum tabi ki. Belki o yüzden daha sert düşüyorlardır, en nihayetinde dolar yükseldi...
Xbank 102 bin trendi çevir şu bankaları artık...
Şimdi "normal şartlar altında" yı düşünüyor ya insan.. Margin saatine kadar basıp sonra alırlar felan.. Bana öyle geliyor ki kapanışa yakın hızlı bir alım olabilir, oraya kadar bezdirme, sündürme.. Ya bi de pandemide de her gün ertesi gün çıkar diyordum fakat ne güzel short iz sürenle gitmiştim. Bu sefer tavşan far misali izliyorum longda, halbuki feci satış beklentim vardı.:Sad:
yine her şeye zam gelecek anasını satayım markette...temizlik malzemeleri v.s....çocuğa 1 ay önce 2.400 tl ye aldığım telefon 3.000 e dayanmış...ben almadan 1 ay önce de 1.700 tl idi...enflasyon %12-13 demeyin allah aşkına...demeyin...
çevir diyoruz dipte hala düşmeye çalışıyor.
onu bırakın da ne zaman long açıyoruz söyleyin? :)
yan kağıtlar %5 in üzeri eksiydi
Dolarda 7.36 olmuş
Bu eksimik
Limonu muhtemelen ptesi
Limonlu eksimik iğrenç demi