Cümleten iyi geceler bol kazançlar arkadaşlar
Printable View
Cümleten iyi geceler bol kazançlar arkadaşlar
Tukaş - Odas - Ceoem
Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çelik hocam endenksle ilgili naçizane benim görüşümde 1180 üzerinde kapanışlar yapabilirsek ki ben sizinle o konuda bu hafta kırabileceğimiz hususunda hemfikir değilim ama kapanışlar geldiğinde bir ralli başlangıcında olduğumuzu ve tarihi rekor tazeleyeceğimizi düşünüyorum o yüzden 840 gibi rakamları görünce hayretler içerisinde kalıyorum ve bir önceki mesajımda sizinde görüşünüzü almak için sordum konuyu teşekkürler.GRNYO taşıdığım bir hisse ve sizinle aynı fikirdeyim ucuz kalmış bir hisse olduğu konusunda.AKYHO hakkında düşüncelerinizi de almak isterim mümkünse bedelli başvurususu olan bir şirket grafiğine bir bakabilmeniz mümkün mü ? Saygılar...
Ustad Atagy aynı fikirdeyim koşması gerekiyor
Çelik hocam kolay gelsin,
Gedik bist'te işlem gören aracı kurumlar arasında (halka açıklık oranı %7) ucuz kalmış gibi,
temel olarak güzel duran ve beğendiğim bir hisse, tekniği ne diyor sizce!!
is the average of five people around the human..
Ostim seri devam eder mi?
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çelik üstadım YAYLA ne olur sizce?
HAYIRLI SABAHLAR HERKESE.ELimizde olmasada izlediğimiz SILVR DE güzel pirim yaptı.
BEN GRAFİĞE KISA VADEDE BAKIYORUM ORTA VADELİ DEĞİL .GÜNLÜK,SEANSLIK VE SAATLIK PERYOTLARDA BAKIYORUM.
CUSAN GRAFİK GÜZEL GÖZÜKÜYOR ARKADAŞLAR İNCELEYEBİLİR.
KESİNLİKLE YTD.
ve cuşan % 6 yaptı umarım değerlendiren olmuştur.
Bsoke tavan afyonun nesi eksik bu hacimle güzel bir kapanışı hakkediyor.
Mıpaz da güzel bir kapanış yapabilir.sadece tahmin.ytd.
KAFEIN 18 ÜZERİNDE KALDIKÇA YUKARI DOĞRU YOLUNA DEVAM EDEBİLİR.YTD.
SILVR 4,60 ÜZERİ KALDIKÇA 5 LERE ATAK YAPABİLİR.YTD.
Selam değerli hocam .yazdıklarımı okuyabiliyormusunuz bilmiyorum.ama her nekadar iyi niyetle yazıyorsamda az bilgiyle yazdıklarım iyimi kötümü ,doğrumu yanlışmı onu bilmiyorum .yazdıklarımın hepsini birileri faydalanır diye yazarken sizin bilgi süzgecinizede sunuyorum aynı zamanda.arasıra bir kaç kelamlada olsa değerlendirme yapmanızı rıca ediyorum.biliyorum zamanınız çok kısıtlı imkan dahilinde diyelim.
Birde ostımı sorayım rsı aşırı alım seviyelerine ulaşmış gözüküyor.bir düzeltme gelme ihtimalı hangi seviyelerden gelebir sizce? Haftalıkta fibo 0,386 seviyesi 4,86 seviyesi gözüküyor.yarın için mühtemel olarak nasıl bir yol izliyelim. Allah sizdenrazı olsun.sizlerin sayesinde kayıplarımızı azaltmaya devam ediyoruz.
Çelik kardeşim AFYON ile ilgili güncel yorum yapabiliir misin ,devam mı?
ATAGY çok baskı yedi yetti gari cumaya kadar hareket etmeli ne bu ya
iyi akşamlar cümleten durumlar nasıl arkadaşlar paryı buldunuzmu :):):):)
Hocam tdgyo ve akmgy hakkında düşünceniz nedir
iyi akşamlar üstad parayı bulduk :)
yaylalar yaylalar türküsüne devam daha buradaki askerliğim bitmedi teskereye daha cok var :):)gel teskere gel
GYO lara sıra geldi ATAGY OZGYO RYGYO hareketlenir
Hamdolsun sayenizde kazandık ve borsayı öğrendik ve öğrenmeye çalışıyoruz...
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Celik hocam affınıza sığınarak bir şey sormak istiyorum. Bazı forumlarda yan tahta tabiri var . Bizim aldığımız kağıtlar yan tahta mi . Yani Afyon batı söke, bursa , nuh gibi Turkiyenin önde gelen çimento şirketleri, demir çelik sektörünün önde gelenleri , karlılıkta rekor kıran girişim şirketleri, yine karlılıkta rekorlar kıran gyo şirketleri, şeker, albaraka , gibi hikayesi olan bankalar Avrupanın en büyük limanları olan dünyanın en kaliteli boya üreten holdingleri yan tahta ise . Gerçekten anlamak çok zor . Biz sizin sayenizde ülkemizin en kârlı ve en ucuz kalmış kağıtlarını buluyoruz . Tekrar teşekkürler....
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
gedik dilinden hakan anlar ama yine ben bir yorum katayım 9.02 aşağı yönlü kırılmadıkca sabredip beklemek lazım eğer elinizde varsa ytd sistem baskı var sinyali veriyor
mndrs şu 3 günlük dünyada 3 gün ne yapar ..bayrağı bir tavanla süsleyebilir ...mesela belki bir iğne daha atabilir 3.37 ye izleyelim YTD
Çelik hocam son bir yorum istiyorum şu galatarasay için
GLBMD sistem al vermiş 4.96 üstü aya gider görüntüsü var kırmassa 4.76 ve 4 96 arası oyalanır YTD