Ülkedeki muhalefet partileri ile bunlar daha çok anlatır.
Printable View
evet...sonuna kadar senciyiz :he:
ALBAYRAK:FARKLI SİYASİ SAİKLERLE BİR OLUP BATTIK, BİTTİK YAYGARASIYLA ALGI OLUŞTURMAYA ÇALIŞANLARA İNAT, EKONOMİMİZE GÜVEN ARTIYOR! EKONOMİK GÜVEN ENDEKSİ EYLÜLDE 88,5 İKEN EKİMDE %4,8 ORANINDA ARTARAK 92,8 DEĞERİNE YÜKSELDİ
zeanz kaçta kapanıyor?
akşama zeanası var mı?
perşembe filan da mı yok hiç biri?
neye elimiz atsak,düşüyor..
28.10.2020 10:42:45 TCMB BAŞKANI UYSAL: ÖNCÜ GÖSTERGELER İSTİHDAM KOŞULLARININ İYİLEŞTİĞİNİ GÖSTERİYOR
pesss kapatan kapatana pessssss...
ama çay içerler geçer...
AYŞE TEYZE her ay altın alırdı.Şimdi keyfine diyecek yok.
biz de burada uğraş.... yok fibo,yok destek-direnç...
evde bu yüzden bloombergi açmak istemiyorum.:)
tv. yi açınca altını gören ev ahalisinin suçlamalarına maruz kalıyorum.altın geçen sene 270 iken şuanda 500 olmuş..
sen niye altın almadında borsayla uğraşıyorsun diye.
bir de komşu AYŞE teyzeyi örnek gösteriyorlar.
28.10.2020 10:45:30 TCMB BAŞKANI UYSAL: GIDA ENFLASYONUNDAKİ YÜKSEK SEYİR DEVAM EDİYOR
28.10.2020 10:43:29 TCMB/UYSAL: GÜÇLÜ KREDİ İVMESİ VE TL'DEKİ DEĞER KAYBI İLE TÜFE BEKLENENDEN YÜKSEK SEYRETTİ
bunları diyorsunda adama sormazlarmı niye faiz artırmadın madem çok biliyosun...
söylemin başka eylemin başka...
Tek bi noktadan emir aldıkları o kadar belli ki..
Berat patika diyor..
MB başkanı da patika diyor..
Bunca yaşıma geldim ekonomide patika lafını ilk kez duyuyorum..
yoldan çıktık diyemiyorlar... :he:
adı patika oldu...
Uysal:
-Enflasyonun orta vadede %5,0 düzeyinde istikrar kazanacağını tahmin ediyoruz
Enflasyonun, %70 olasılıkla 2020 yılı sonunda %11,1-13,1 aralığında -orta noktası %12,1- gerçekleşeceğini öngörüyoruz (Önceki %6,9-10,9 aralığı ile %8,9)
anlaşıldı buda doalra bakmadan enflasyon hesabı yapıyor
ARCLK umarım..-3.20 den utandırmazsın..
Bilanço bitti ama.. trade imkanı olabilir..
Fazla sayıda açıklama hükümette de panik havası olduğunu gösteriyor.
Kontrolden çıktı bence iş.
2 Dünya Savaşında Alman radyoları savaş zaferini anlatırken Rusya Almanya ya girmişti.
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dolar 8.35 geçerse yapmadığım bir şeyi yapacağım: dolar short.
TCMB BAŞKANI UYSAL: KREDİ BÜYÜMESİ VE KOMPOZİSYONU ENFLASYON ÜZERİNDE CİDDİ ETKİ YARATTI
kredi büyümesini siz yapmadınız mı lan?
büyük yüzsüzlük...açıklamalarını şaşkınlık ve utanç içinde izliyorum...
28.10.2020 11:10:55 TCMB BAŞKANI UYSAL: ENFLASYONA KARŞI POLİTİKA FAİZİ DE DAHİL HER ADIMI ATABİLİRİZ
28.10.2020 11:09:08 tcmb başkanı uysal: Kredi büyümesi ve kompozisyonu enflasyon üzerinde ciddi etki yarattı
28.10.2020 11:07:08 tcmb başkanı uysal: Döviz kurunda finansal istikrar üzerinden hassasiyetimiz var
28.10.2020 11:06:48 tcmb başkanı uysal: Türk lirasının aşırı değersiz olduğunu değerlendirebiliriz-bloomberg ht
28.10.2020 11:05:35 tcmb başkanı uysal: Döviz kuru noktasında nominal ya da reel bir kur hedeflemiyoruz
hey con sen sus
ma
gel iki laf et.
gidiyor endeks göz göre göre asdas. :he:
Aselsan gibi herkez den 2 adım önde olan tahtada
3ün 2 si lönk yakın vade.
tcmb başkanı uysal: Döviz kuru noktasında nominal ya da reel bir kur hedeflemiyoruz
dolara bakmıyorum diyor
tebiz tan beraber batacağük meraklanma.
bide con sen vardı sus
turdular. :he:
Tuşa bastılar