ne sinsidir o.
benide çarptırtmıştı. asdas. :he:
neyse bu arada mevzu üründe şort oranımız 2 katına çıkmıştır. :he:
Printable View
psikolojik sorunları var onun...en son evet bakan ve MB başkanı değişikliği olduğu hafta sonuna 130.700 SHORT girmişti pazar gecesi de burada mal mal mesajlar atmıştı sonrası malum...ortadan kayboldu...
işlem falan yaptığı yok burada palyaçoluk yapıyor...
delikanlıysa atsın görelim ekstresini şu 130.700 SHORT ları ne etmiş...zarar etmesi falan geçtik ortada öyle bir poz var mıydı yok muydu?
pala ZigZagı geçen hafta Zigig Zag yaptı...acımadı ki acımadı ki diye dolaşıyor ortada şimdi...
ama asıl düşündürücü olan forum yönetimi böyle kepazeliğe burada nasıl müsade ediyor...işin ilginç tarafı bu...
şutlanmış yine...nasıl bir ruh halidir bu çok ilginç gerçekten...işlem yapmıyor o kesin ama gelip burada işlem yapıyormuş gibi görünmek hadi onu da geçtik sürekli millete dangalak dangalak mesajlar atmak nedir ya? kafa tasının içinde beyin yerine bulgur pilavı sanırım...normal değil çünkü davranışları...
Sn.Türkoğlu,buraya ya algı yaptırmaya yazdırılan bir eleman,ya da şizofrenik sorunları olan bir eleman gözü ile bakmaktayım.Saygılar.Bol kazançlar.
engelleyın gecın yahu... alıntı yapmasanız bız de okumayız boylece...
Iyidi zigzag ya nasil anlayacağız dibi simdi
Batik bir arkadas o cok zarar etti vob dan psikolojisi bozuk ondan oyle yaziyor
Tamam zigzag gitsin gitsin de yerine kim gelecek :)
Bulut mu sahit mi koc mu :kahkah:
bi zamanlar Deli vardı ne oldu o deliye
SPOT TÜM alıcı satıcı
https://i.hizliresim.com/8GsWeB.png
dolardaki hareketlenme faiz toplantısı öncesi borç vercekler merkez bankasınına sopayı gösteriyor.... duyumlara göre 275 puan artırım olacak.....beğenmediler şimdiden ayak sürtüyoelar....merkezi zorluyorlar....400ila 500 e....
retoranlara 3-4 hafta kapama gelebilir diye dedikodu dolanıyomuş akşama belli olur bakalım neler açıklanacak
Çaktırmadan tezgah altı stopaj indirimi yapıladururken ki yeterince duyurulmadan bile ??..
Tersten kafaya yediler yine malları Bist'te.. İlahi komedya. Karma style da denebilir..
,boviş robişi akşamından kurmuşlardır başkanın konuşmasına.
hangi kelimede alacak hangi kelimede satacak.
böylesi bi gezegendeyiz artık . hey gidi .
ya zaten yapsınlar şu mereti 24 saat de kurtulalım. bırakalım bu işleri valla.
robotlar aleminin terminatorumsuları da doluşur illa yakında. insan kalmaz bu alemde -)
az bi sus motorun soğusun. asdas. :he:
benim sözler net,
kimseye de pozisyonu icabı laf söylemiyorum.
kendi pozisyonumu da, dow ile açıklıyorum.
bütün zamanların zirvesinde kapattı.
devam ederse %2 tek tuşla gelir.
ayrıca perşembe faiz kararı var.
ona istinaden, ben pozitifim.
senin sistemi de beğeniyorum,
akçay gibi ya hep ya hiç yapmıyorsun.
daha niye bana sarıyorsun?
forumda sükse yapma peşindemisin? aloo?
sadece asdas.
taze çay demledik gari bovişim gel hadi beraber. akşama deyin zati bi halt yok. de mi seni gidi .
ver bi gıdık -)
Bu fayıss şeyisi,
Hiç bir şey olmasa bile,bir şeyler olacakmış gibi...
İlk olarakdan...
Firikik göstermesi sankitim vereceemiş gibin...:)
1435 orti style uygun daha kâr-aldık kızarmış döner kıvamında..
%50 off, %50 on modunda shortS devamke.. & kalan hâlâ kalın orti fizan tabi.
Selamlar, iyi trade'ler..
Valla sana rakip yetiştiriyorum evde. 15 kontratla başladı, çarptı çarpıldı 20 kontrata kadar çıktı, üstüne gelen karla kontrat artırmadım çünkü stabil değil. Gittim o parayla uçak gibi makine aldım yeni çıkan işlemcilerle, bekle consensus abey arkandan salıyorum sistemi :)
Şaka bir yana, gerçekten iyi bir istem yapmak da işletmek de takip etmek de inanılmaz zor işler. Öyle matriks formülü gibi iki satır aha burdan al burdan sat diyen 1 ayda anahtarı verir, binlerce satırlık kodlar algoritmalar olması lazım ve onlarla da garantisi yok bu işlerin.
Koca koca işi trade etmek olan firmalar bile senelik milyon dolar maaşla trader çalıştırıyorlar kolay mı...
Yeni bilgi;
Bürümcekçi
@Burumcekci
Hayır o hafta satış yok, gerileme bankaların tcmb ile swap işlemlerinin benzer boyutta azalmasından kaynaklanıyor
https://twitter.com/Burumcekci/statu...47570718121984
https://twitter.com/e507/status/1328648990204841984
Sn.Consensus bol kazançlar iyi tradeler.
Timothy Ash
@tashecon
·
19 g
TCMB bu hafta zam yapmazsa ve agresif bir şekilde (% 14-15) çok çirkinleşebilir, çünkü yabancılar şimdi büyük bir zamda fiyat veriyor. Soru Erdoğan'ın doğru şeyi yapacağına güvenebilir miyiz? Tartışma.