sürekli aynı noktaya gelip geri dönüyor eğer bu denemedede aşamazsa aşağı doğru kayabilir.
Printable View
sürekli aynı noktaya gelip geri dönüyor eğer bu denemedede aşamazsa aşağı doğru kayabilir.
adamlar varant ve vade sonunu ayarlamıs işi yok geberen pozları canlandıracaklar zor bence
Tek elle yönetilen borsa para kazanamazsınız!!!
Hele hele TA a falan girip de bişiler yapmaya çalışmayın..
Short işi bitti gibi duruyor..
2 gündü..
Geldi geçti..
Şimdi short da 300 500 e oyna dur..Onda da 1-2 yakalarsın
2-3 kere stop olursun..debelen dur..
Kendini avutur durursun..
Garan güzel çalkaladı, bugün gördüğü 6.86 dip olabilü
Notumuzu alalım 29 mart
Yalnız ekonomi değil, herşey daha kötü. Yaşanmaz bi ülke olma noktasını çoktan geçtik... Ama neymiş, oy kaybedermiş. Sizin bu dediğinizin olması için oy verenlerin doğru karar verebiliyor olması lazım.
Bu ülkede soma faciası oldu, yüzlerce kişi öldü ve hemen sonrasında yapılan seçimde bile iktidar partisi Soma'dan %70 üstünde oy çıkardı. Şimdi de ağlıyorlar, suçlular cezalandırılmadı diye :)
Doğal olarak bu ülkede verilen oylar bana göre hiçbir şeyi yansıtmaz...halkın ideolojisi dışında...
Benjamin bazlı ucuz hikayesi mi basladi yaww
bozguş masaya oturmadı, ben de kalktım masadan.
bunda bızıklma endeksinin de etkisi olmadı değil.
%13 artmış asdas.
altın hariç bişi de gözükmüyor, tuhaf.
gorunen o kı cuma gunu sort acan iş banbankasındakılerı sıkıstırmaya calısıyor ama basaramadı sımdılık 600 olan makas 1500...yapamazsa kotu darbe yer....
damat gelecek.....herkes onden yukleme yapıyor kacıs yok...
bu kadarını sattık diyor endeks kalpa
dolartl 8.22-23 kuvvetli direnç, üstüne yerleşecek olursa
hatta belki geçerse bile ortam değişebilir
8.23 üstü yerleşmesi 9.64 ihtimali demek ... bence
valla ıyı haber deyınce aklıma bırsey gelmıyor.....gatarlılar verıp dursun parayı
SPOT kapanış (mal dağıtılmış görünüyor!)
https://i.hizliresim.com/DUssuS.png
Çin dışişleri bakanı bunca emek harcarken, anlaşmalar yaparken ABD dışişleri uyuyor mu? Onlardan da yakın bir zamanda Türkiye, Mısır, BAE, Suudi Arabistan'a bir göz kırpma gelmez mi?
Herkes damat ferit paşayı bekliyor. Fıstıkçı şahap şimdilik topu kendi yarı alanında çevirip oyun soğutuyor. Fiyatlama çok sert olduğu için şu anda açıklama bekletiliyor. Rte manifestosu da bekliyor tabii. Hava biraz pozitife döner gibi olunca bombaları patlatacaklar.
Dolar hareketinden ve tabanlardan dolayı pas geçtiler. Eğer piyasa dostu bir isim olsa bu haftasonu doların belini kırarlardı. Şu anda her şey çok açık.
Acıların çocuğu timoti 15 nisan'a 8.50 yetişir mi der. Piyasa ilk toplantıda fıstıkçı şahap'ı test edecektir.
sayfa takıldı
Anayasa değişikliği diyor
Döviz diyor altın diyor yastık altındakileri çıkarın diyor
Saygılar.
Leba keb kongreler yaparken iyiydi dimi
çok sık tekrar etmeye başladı bunu... iyice kıllanmaya başladım...
neyse ki tek cent bırakmadım bankada ama hanımın altın fonunu da fiziki altına çevirip kasaya atma zamana geldi gibi... her ay ek alım yaptığı için pratik oluyordu ama birikenleri bir çekmeli artık...
Nüfusun %80 i kızarmış. Ramazanda hafta sonu yasak. Bence sürü bağışıklığına gidelim bari dediler heralde pek bi numara göremedim.
dag fare dogurdu....
Çalışan kesim çıldırcak artık en az 1.5 ay hafta sonları sokak yasağı var...
Aynen öyle hafta sonu sürekli içerde durmak ve özellikle havalarda ısınırken hiç kolay değil en az 1.5 ay insan sıkılır be.. Bu pandemi işini de ekonomi gibi tam yönetmediler bence bana mantıklı gelmeyen bir kısır döngü içinde gidiyoruz bakalım yaza ekonomi canlansın diye. Yazin tekrar virus artacak falan filan..
Yav ne güzel rakamlarla oynuyorlardı
Yalan da olsa hoşuma gidiyordu o günler.
Bari hafta sonu borsa açık olsa
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Iki şeye alıştık. Birincisi yastık altındaki döviz ve altını çıkartın. Ikincisi hafta sonu sokağa çıkma yasağı.