Taban maban yok mu bu bitcoinde %30 düşmüş. Yuh camoka.
Printable View
Taban maban yok mu bu bitcoinde %30 düşmüş. Yuh camoka.
Tom fıçırtı gritiik yerlerde gıvraniyi...
Mehmet bahçelinin izni olmadan görevden alınamaz. Alınması için mehmet in önerdiği anayasayı kabul etmesi gerek...
O zaman AKP dışına itilmesine izin verilir....
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Coin'ler tam bir kumar...
Hele bazı alt coin'lerin, günlük-haftalık değişim oranları inanılmaz...
İnsanlar zengin olmak hayaliyle giriyorlar..
Üç hafta önce bu işe giren yakın tanıdığımla dün görüştüm, ne yaptın diye sordum..
Bir ara kara geçmiş ama satmadım, şimdi zarardayım bekliyorum, çıkacak dedi...
Bugün aldığı coin bir %30 daha aşağı gelmiş...
Üstelik ilk görüştüğümüzde yatırdığı paranın iki katını daha yatırmış..
Fazla bir şey diyemedim, umarım kazanırsın dedim...
İlk girdiği zaman uyarmıştım, ne yapamaması gerektiğiyle ilgili bir kaç şey söyledim ama anladığını düşünmüyordum..
Zamanla kazandığı deneyim sayesinde ister istemez öğrenmek zorunda kalacak.
Sonuçta bir çoğumuz böyle öğreniyoruz, en iyi öğrenme yöntemi...bedeli biraz ağır oluyor ama oldukça öğretici bir yöntem ne yazık ki..
Bitcoin..ilk 3 TR'lere aitti..
Bu süreçte bence dikkatle izlenmesi gereken altın olacak...
Tekrar zirveyi test etmesini bekliyorum.
coin işi eğlencelik iş...laf olsun diye gırgırına 3-5 takılacak iş...saçma sapan hareketler var marjlar akıllara ziyan...karşılığı olmayan birşey...dün 14 lira olan ve az evvel 7,30 gören ripple şimdi 10,30...bir günde önce %50 düştü sonra 30 dk da %50 yukarı attı...aptalca bişey ya...
bende var az bişey gırgırına aldım...10 sene sonra bakıcam :he:
3-4 sene önce bazılarından belli oranda toplansaydı şimdi zengin olacak bir rakama ulaşmıştı...
İnsanlarda o hayalle giriyorlar.
Bu boğa piyasası daha ne kadar devam eder orası ayrı bir muamma..
Tek bir adam attığı tweet'lerle manipule edebiliyor piyasayı..
buradan izleyebilirsiniz anlık fiyatları derinlik v.s. var...istediğiniz coin üstüne tıklayın izleyin...
https://www.trbinance.com/markets
yarınki -gap tahminlerini alalım...
Taş gibi borsamız var...Dışarıdaki duruma fazla tepki vereceğini sanmam.
Ülkede son bir iki haftada öyle olaylar oluyor ki, başka bir ülkede olsa yer yerinden oynardı, kara para ve mafyanın cirit attığı bir ülkeyiz, bu paranın büyük bir kısmıda borsadır büyük ihtimal..
Kısaca üç maymuna devam.
bugün akit gazetesinin sürmanşetinde turkcell'in 19 mayıs mesajı vardı.
ekonomi, borsa, şu bu hiçbir şey bilemem ama şeytan bu memlekete bakıp gıpta ediyordur. müthiş kıskanıyordur.
Piyasa yapıcı ne yapar bilmiyorum, ama şahsen U100'de 1400'leri bekiliyorum yaklaşık bir hafta içinde..
Ve yine tatil günü global ekside.
Arefe günü gibi...Sonra ralli yaptı
Elimde iki poz var 25 adet endex sort ve 20 adet 1870 ten ons sort var yarın kar etme ihtimalim var mı? Ons sabah ne güzel 1852 görmüştü bu aralar 1882 lerde .
https://pbs.twimg.com/media/E1wP14XW...jpg&name=large
Arjantini en sonunda solladık.!!!
Sırada Venezuela var.!!!
CRASH tüm hızıyla Venezuela otobanında.!!
BüyükResimde Moratoryum.!!!!
Aslında asıl sıkıntılı borsa Dax gibi duruyor...Önümüzdeki 1-2 ay içinde ilginç noktalara gelebilir..
dolar sakin öyle aman aman bişey yok o tarafta da...
Soylunun emrinde jandarma ve emniyet müdürlüğü var bu da inanılmaz bir silahlı güç. Malum ağar da bunların içinde. Damat kayınpeder bu silahlar bize döner mi korkusu da olabilir. Uzun süre yapılan bakanlıklar da kadrolaşma oluyormuş.
AKP nin uğruna 2 kez ABD'ye Zarrab'ımız nerede diye nota verdiği hayırsever işadamından sonra,
hayırsever işadamımız olan Sedat Peker'in açıklamalarından öğrendiğimize göre ülkemizin en önemli gelir kaynaklarından birinin pudra şekeri olduğunu öğreniyoruz.
Memleket Zarrabı yemiş biz fakirlerin haberi yok.
AKP nin yatırım yaptığı kanal İstanbul arsaları iktidarı devretmeden rantını yiyebilecek mi?
bitcoin nolmuş öyle ya?
zaten saçma sapan bi şey, üretilmesi acaip miktar elektrik yakıyo, çevre dostu asla değil, zamanın ruhuna uymuyor
blokchain üzerinden bi finans sistemi oluşturmak tamam, ama bitcoin değil o.. etherium farklı, bi temeli var.. devrimci olan etherium, bitcoin fake..
Akşam yutdisi toparlar sabaha yine satanların malını kaparlar ama bizim borsanın da bence bir düzeltmeye ihtiyacı var xu30 u Sanki cuma günü tüm hisseleri zoraki kosturdular gibi Telekom gibi ekgyo gibi..zorlama birseyler oldu.. endeks düşmesin diye kazaları kadirdilar falan filan... dax ve dow desteklerden dönmüş gibi brent petrolde 65.30 aşağısına gelmez ise yurtdisi toparlar.ytd
https://i.hizliresim.com/a7cpo8x.jpg
Güçten yana olup her seferinde başkalarının kayığına binmektense,ölene dek Bandırma vapurunda olmayı tercih ederim...
#19MAYIS Atatürk'ü anma Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun
kriptolardaki sert düşüşün sebebi ÇİN miş...yerel finansal kurumlarda ve ödeme sistemlerinde kripto para işi yasaklanmış...
.....Çin'in yerel finansal kurumları ve ödeme sistemlerinin kripto para hizmet vermesinin yasaklanmasının ardından kripto paralarda sert düşüşler yaşanmıştı....
https://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/...amasi-41814264
ben de o işi araştırıyodum, shortlamak lazım falan kısmet olmadı, hiç bulaşmayayım dedim.. bizim vadeli tahtası hiç olmazsa az çok bildiğin oyunculara karşı oynadığım bi oyun masası, öbür tarafta ne olacağını hiç bilemezsin, internetten haber yorum takip ederek oyun mu oynanır ??
o yüzden ben hiç bulaşmamayı tercih ettim, hala da edicem.. vadeli öyle değil, bir çok faktörü doğru analiz ederek başarılı olma şansın var.. i love vadeli
bu arada dow dibinden 300 puan artı yazdı, sabaha kadar daha napçağı belli olmaz, allahın dowu..
her ihtimale karşı, yarın sabaha dair eksi gap beklentilerini revize etmeye hazır mıyız ??
ABD piyasaları neredeyse artı olacak.Bu âlemde shortculara yağmurlu günde su bile yok.😀
Erdoğan:Güzel müjdeler alıyoruz...
Yakında doğalgaz petrol müjdesi duyarsanız şaşırmayın....
Kaynak:HABER TÜRK
Shortumuzu giydik yine denize girecem diye şimdi yağmurlu havada su yok :), Alıştık zaten
grafıge gore dow 33700 cıvarı kapnıs uygun gıbı 33500n altı papazı yer