bilanço tarihi kendi sitesinde 26 mart olarak gözüküyor
Printable View
bilanço tarihi kendi sitesinde 26 mart olarak gözüküyor
Sayın Junge Sayın Bohem ikiniz gibilerle benim yolum bir kırmayın birbirinizi. Ama şunu bilin bu topicte yıllardır arada tekrarlanan bazı şeyler normal değil.Ben bunu bilir bunu söylerim.Bunları yapanlarında düşündüğü yatırımcı değil.Bunu iyi bilin. Saygılarımla.
Yoksa benim için hava hoş yazmayıveririm olur biter kendi adıma.Başımda ağrımaz hiç boş yere böylece. AMa malımı asla ben istemedikçe ederine gelmedikçe alamazlar elimden. Gerekirse çocuğuma bırakırım yine satmam....
Tek bu tahta değil son derece saçma sapan operasyonlar olan da çok tahta var. Sabretmek lazım.
ben 2012 yılından beri aselsandayım 7 li rakamlarda çok oyalandığını hatırlarım 1 kere satıp 2015 yılında 85 bin tl ye işyeri aldım 2020 gibi satıp araba almıştım tabi tamamen hepsini satmadım 2017 yılında 10 000 lot aselsan vardı 47 tl olduğunda aracı kurumum arayıp satmamı tavsiye etti satmadım inat edip 9 tl thy vardı 26 fort oto 35 tl tupraş nasip ben şahsen şükür diyorum nasipten ötesi yok biz 200 tl olur satarız bi bakmışız 700 800 olmuş hayırlı kazançlar hepimize YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...
Arakdaşım ne yapayım görüyorsunuz hisse bir % 10 daha düşse adımız burada pazarlamacıya çıkacak.Sanki ben buraya ilk kez 67 de ya da 2 USD de gelip yazdım.
Bu şirket bende olsada olmasada ederi bu değil. Sırf bunu savunuyoruz diye troll olduk.Neyse herkese iyi akşamlar.
Adım hıdır elimden gelen budur. Bazen dürüstlük ve bilgi tek silahın olunca bazılarına yetmiyor gücün......
Güzel ralli yaşıyordu geri geldi aselsan iyi başladı 2024 yılına düzeltmesi devam ediyor azda olsa bugün seansı kötü kapatmadı dahası rallisine ara verdi diyelim dinleniyor aşağıda 50 altına düşüş yaşamadığı sürece sıkıntı yok yukarıda 60 civarları aselsan rahatlatır 12 aylık zirvesi 67,30 üzerinde yeni ralli beklerim kısmet diyelim ytd.
Birbirimizi kırmaya gerek yok forumda aselsan olmazsa farklı trene bineriz sağlık olsun der geçeriz ytd.
Aselsanı 20 yıldır alıp satıyorum ancak ciddi oranda girişim 2017 de bölünmekle birte halka arzı %25 çıkardığında girdim tepeden biraz sattım 6$ lardan seinrt yükselmeye başladığı 3,5$ seviyelerine düştü dedik daha düşmez bu kez yüklü girdik ancak aynı süreçde CB ye bağlandı, düştükçe düştü 1,2$, inatla çıkmadım, zoruma gitt, satmadım.
Niye aselsan aldın diyeceksin hangi alışım için söylüyorsun en son aldığımdan bu yana neredeyse 7 yıl geçmiş, bugün asla almam. O zamanlar, bnim aldığım zamanlar yani, şirketin projeleride hedefleride karıda işliyordu (halada işliyor )
Ancak ben aldığım zamanlarda oldukça şeffaftı şirketin cebine gizli eller girmemişti, güvensiz ortamı yoktu, şirket çalışıyor ama şimdiki gibi hem çalışıp hemde köle muamelesi görmüyordu.
Benim siyasi bir tafafım yok 30 yıldır oy vermiş değilim tüm parti ve siyasiler bana göre bir babanın aynı amaca hizmet eden evlatları gibi düşüncede farklı görünselerde amaçları hizmetleri tek amacadır. al birini vur ötekine .
Ancak forumda aselsanın düşürüldüğü durumu görmezden gelen kişilerin akpye yakın düşüncede olan arkadaşların eleştrilerini sanki aselsan şirketine yapılıyormuş bir algı maniplasyonu yapılyor, barsada vede şirketin hesaplarıyla yapılan işlermlerin tümünde iktidarın payı var.
aksine iktidar şirketin yakasından cebinden elini çekse yatırımcısıda abad olur. ben elimdekilerin yarısı artık dayanamadığım için yada güvenemediğim için yenilgiyi kabul edip 1,60$ lardan zararına sattım. ben sattım 2,15$ e yükseldi 7 yıl bekle 2 ayda geldiği nokta beni afallattı erkenmi sattım diye afalladım. şimdi ise strese gerek yokmuş keşke 2,15 ten tamamnı boşaltsaydım diye düşünüyorum, KAAN projesini el birliği ile medyada piyasada güzel pazarladılar gibi geliyor, artık tekrar çıkarm veya bi 5 yıl daha mı süründürür belli değil.
Realist davranıyorum, akp li reisçi vatan evlatları sanıyorki reis yoksa memlekette yok, bu düşünce olduça hastalıklı ve yanlış. Reis dediki bu son seçimim, "Hadi İNŞALLAH" diyorum, artık ona bel bağladım.
Arkadaşlar geçmiş bitmiştir yok borsada öyle önemli olan yarın, perşembe günü yada 3 ay sonra aselsan nerede olur sorgulanması gereken budur.Aselsan ülkemizin değeridir bana göre en önemli teknoloji şirketidir ve ülkesinin önünden koşmaya başlarsa aselsan şuan bulunduğu fiyat komik kalacaktır yazdığım gibi 2024 yılına iyi başladı o potansiyel var aselsanda borsanın garantisi yok olmazsa farklı trene biner sağlık olsun deriz gerçek olan aselsan ülkenin en önemli teknoloji değeri ve markasıdır ytd.
İhracat oranını bilmiyorum arttırırsa hisseye fayda sağlayacaktır.
İyi bir sirket geleceği müthiş ama iktidar eliyle hakkettiği yerleri bulamıyor.
Neden alıyoruz
Ucuz çok ucuz aşırı ucuz bedava gitmedi gitmiyor
Hersey uzaya çıktı ulkede
Ev alınmıyor dolar altın uçtu arabalar alınmıyor arsa keza aynı
Bi bunlar kaldı ucuz aşırı sekilde
Asel 40 iken dolar 2 3 lerde idi
Şimdi bu berbat tabloyu akp li bir yandaş çıkıp başarı algısı yapiyor
0.5 ye aldığımız o maydanoz marul vb otlar bildiğin ot 30 40 tl den satiliyor
Eleştiriler bu yuzden
Borsa bugün yükseliştedi ancak yükseliş sinyali henüz alınmış değil, grafikte görüldüğü üzere BIST100 281 puanın üzerinde kalmadıkça hedefi 260 lar yani düşmeye devam eder.
https://i.hizliresim.com/1k29w0q.png
Aselsan ise bugünki performansı fecaattı sürünmeye devam, nezamana kadar 1,91$ üstüne atıncaya kadar 1.81 -1.61$ arası yatayda kalacak
Beğenmezsem direk sat tuşuna basarım biletini keser gönderirim o da ayrı konu sonuç olarak nikah kıymadık aselsan o da ayrı konu duygu yükseliş yaşanan hissede olur.Olumsuz değilim şuan için neyse o maliyet 56,47 12 aylık zirvesi 67,30 eşek değilse kısa vade beklentim 60 civarlarında kalıcılık sağlayıp son çeyrek bilanço açıklanmasını beklemek mantıklı olandır. ytd.
ASELSAN yabancı oranı 18 Mart 2024 % 32,22. 15 Mart 2024 % 32,18.
Fark % 0,04. (Kaynak İş Yatırım).
Aselsan gibi hissede yabancı payı %32,22 düşük oran.
Ayrıca borsada teknik analiz yapanlarda XU100 500 dolar beklentisi var orta vade de ytd.
Sayın junge'nin teknik analiz öngörüleri çok başarılı.
Ülkedeki öngörülemezlik maalesef al-yat tarzı yatırıma izin vermiyor.
Bilanço analizi ve makro ekonomi analizi yapan kalifiye insanlar hem ülkede hem forumda çok azaldı. Sebepleri çok ayrı bir yazı konusu.
Forumda boşu boşuna vakit kaybetmeyin.
Kendinize iyilik yapmak istiyorsanız Düzey 3 Lisanslı pozisyonuna göre lafı geveleyemen bu adama bir 20 dakikanızı ayırın her gün.
https://youtu.be/KjnQXsMXDm8?si=_STjdy5ymz1hERkq
Herkese güzel günler ve bol kazançlar olsun.
Ulen konuşmayayım diyorum.Bir insanın her yaptığı ofsayt her yaptığı faul olmaz ki ya. Şimdi belli oldu burada neden saçma sapan konuştuğun. Topicte adam kalmamışmış.Kalmaz tabiii. Bu adamları dinleyip üstad olduğunuz için huzur mu veriyorsunuz insana. Yazdıklarını bu adamı dinleyip mi yazıyorsun burada.Hay ben senin bildiğin finans bilgisine limon sıkayım.
Sen buna takıl oldu mu benim yazılarım sana gerçekten fazla.Sorsana doların ilk 18 lere vurduğu akşam ne olmuş?
Senin gibiler olduğu sürece böyleleri hep var olacak senin gibilerde böyle herşeyi çok bildiğini sanıp ayakta uyumaya devam edecek.....
Zoruna gitmesin benim burası dışında hiçbir sosyal medya hesabım yok o yerlerde benim gibi birisini senin bulabilme şansında sıfıra yakın. Bu yazıyı da iyi oku anlaman gerekeni iyi anla çünkü;
Bugün anlamazsan yarın bir gün anladığında sana faydası olmayacak bugünü çok iyi hatırlayacaksın. Şimdi çarşın pazar ola.
Geçen sene 4500 endekste tüm portföyünü sattığını söyleyen ve sonra alay konusu olan Tunç bey i izlemek çok sağlıklı değil...
Piyasayı korkunç yanlış yorumlar...
Benim yazılarımı okuyanlar muhalif yanımı bilir. Ama borsa yatırımı yapmak ile muhalif bakış açısı farklı konulardır...Para piyasası siyasi bakış ile yorumlanmaz....
Topiği okuyorum ama şirket ile ilgili neredeyse tek başına haber paylaşımlarını yapan Sn Zdx in bu kadar eleştirilmesi hoş değil. Yatırım yaptığı hisseyi savunmasını farklı yerlere çekmekte doğru değil...
Kimseyi korumak gibi bir derdim yok..Kimsenin de zaten buna ihtiyacı yok..Ama buraya yazı yazan az sayıda kalmış tecrübeli adamları da küstürmeye gerek yok..
Syglar...
Sayın Emregüneş senden şöyle bir yazı almak benim için gerçekten çok onore edici.Bilmukabil güzel kardeşim.İşlerin rast gitsin.
Yok ben daha başka şeylerde yazacaktımda yasal sıkıntı çıkmasın diye bu kadar naif geçtim. Benimde kimsenin muhalifliğine asla lafım olmaz.Ben muhalif düşüncelerin hisse ile ilgili ya da borsa ile ilgili yanlış düşünceler ile birleştirilmesine karşıyım.Ekonomi ile ilgili de olumlu bir tek yazım. İnşallah ŞİMşeğin uyguladığı bence doğru politikalar başarılı olur.Bana göre başarılı olsa da bu iktidara + yazmaz.Ancak yapılan hataları belki nötrler o kadar.Ha bu son yazdıklarımı da biri çıkar eleştirir ona da saygı duyarım.Yanlışta anlaşılmak istemem 28 mayısta 2023 te muhalefet seçimi kazansa yine Şimşek ya da ona benzer birini getirse aynı politikalar uygulansa ben onun da canı gönülden başarılı olmasını Ülkem için isterdim.
çok doğru bir yazı olmuş bende çok iyi hatırlıyorum tunç bey 4500 endekste portföyünü boşaltmış thy yi 70 tl den satmıştı şimdi thy durumu ortada endekste 10 ila 12000 ler konuşuluyor bu ülke ne krizler gördü borsa yinede gitti mevduat altın döviz bunlar geçici yatırımlar gün gelir bir çok şirketin kazancı bunları kat kat katlar saygılar hayırlı kazançlar...
Türk firmaları dünyanın en büyük uydu fuarında boy gösterdi
Türkiye'nin uydu teknolojileri alanında faaliyet gösteren firmaları Türksat, Türk Havacılık Uzay Sanayii (TUSAŞ) ve ASELSAN, ABD'nin başkenti Washington'da düzenlenen dünyanın en büyük uydu fuarı Satellite 2024'te ürün ve kabiliyetlerini tanıttı.
Uydu sektörünün geleceğini belirleyen Satellite 2024 Fuarı, dünyanın en büyük uydu üreticileri ve uydu operatörlerini bir araya getirdi.
Sektörün en önemli oyuncularının buluştuğu fuarda Türkiye'yi Türksat, TUSAŞ ve ASELSAN temsil etti. Türkiye'nin 3 büyük firması yarın sona erecek fuarda, ürün ve kabiliyetlerini tanıttı.
- "Önümüz çok parlak üretemeyeceğimiz, yapamayacağımız şey yok"
Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Enver İskurt, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye'nin Türksat, ASELSAN ve TUSAŞ gibi firmalarının dünyanın en önemli uydu fuarında yer almasının gurur verici olduğunu söyledi.
Türkiye'nin tüm sektörlerde üretimde yerlilik oranlarının artırılmasına çok önem verdiğini vurgulayan İskurt, "En yakın dönemde, haziran ayında Türksat 6A uydusunu fırlatacağız. Bu uydunun en büyük özelliği tamamen yerli firmalarımızın üretimine dayanması." dedi.
İskurt, Türkiye'nin artık uzayda da varlığını gösterdiğini belirterek, "Dünyanın en önemli uydu üreticilerinin, tüm sektörün bileşenleriyle beraber yer aldığı bir fuardayız. Bu üç firmamızın burada Türkiye adına yer alması bizim için gurur verici." diye konuştu.
Uydu sektöründeki gelişmelerin hızına dikkati çeken İskurt, Türkiye'nin uzayda da yer alması gerektiğini ve ülkenin bu firmalarını üretim anlamında her yönüyle desteklediğini aktardı. İskurt, "Önümüz çok parlak. Üretemeyeceğimiz, yapamayacağımız şey yok." ifadesini kullandı.
- "Hem ülkemizi hem yaptığımız ürünleri tanıtmaya çalışıyoruz"
Türksat Genel Müdürü Hasan Hüseyin Ertok da Satellite'ın uydu sektörünün bütün paydaşlarının bir araya geldiği dünyadaki en önemli ve en büyük fuar olduğunu, uydu operatörlerinden üreticilere, fırlatma firmalarından yer sistemleri üreticilerine kadar herkesin bu organizasyona katıldığını söyledi.
Sektördeki herkesin bir araya gelerek işbirliklerini genişletebildiğini ve yeni iş imkanlarını tartışabildiğini dile getiren Ertok, Türksat ve Türkiye'nin fuarda yer almasının çok önemli olduğunu vurguladı.
Ertok, "Hepimiz yaptığımız hizmetleri, ürünleri burada sergilemeye çalışıyoruz. Geçtiğimiz yıllarda genişlettiğimiz ürün gamımızı sunmaya ve burada hem ülkemizi hem yaptığımız ürünleri, bu alandaki gelişimimizi tanıtmaya çalışıyoruz." diye konuştu.
Türksat'ın geçtiğimiz yıllarda hizmete aldığı Türksat 5A ve Türksat 6A uydularıyla birlikte hizmet alanlarını oldukça geliştirdiğini belirten Ertok, farklı kapsama alanlarında farklı hizmetlerinin, internet ve hareketli sistemler için de birbirinden ayrı hizmetlerinin olduğunu anlattı.
Ertok, özellikle yeni alanlarda, havacılıkta ve deniz taşıtlarında internet hizmeti sunulmasıyla ilgili üzerinde çalıştıkları yeni teknolojileri fuarda sunduklarını anlattı.
- "Hem uzay hem de yer kesimi için ürünlerimizi sergiliyoruz"
ASELSAN Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Yaman ise ASELSAN'ın hem uydu ekipmanı hem de uydu haberleşme, yer terminalleri ve kullanıcı terminalleri üreten bir firma olarak fuarda yer aldığını söyledi.
Fuarda ürünlerine yönelik ilginin yüksek olmasından bahseden Yaman, "Hem uzay hem de yer kesimi için ürünlerimizi burada sergiliyoruz." dedi.
Yaman, bu yıl içinde uzaya fırlatılması planlanan Türkiye'nin ilk yerli haberleşme uydusu Türksat 6A üzerindeki X bant ve Ku banttaki görev yüklerini ve haberleşme ekipmanlarını ASELSAN'ın sağladığını anımsatarak, uyduda yer alan birimlerden bazılarını fuarda sergilediklerini anlattı.
ASELSAN'ın Türksat 5B uydusunda görev yapan iki ürününün de fuarda yer aldığını dile getiren Yaman, ASELSAN'ın karada, havada ve denizdeki tüm askeri platformların uydu haberleşme ürünlerini de sağladığını, Akıncı platformuna verdikleri uydu haberleşme sistemi ile diğer haberleşme ürün ve ekipmanların da fuarda yer aldığını bildirdi.
Yaman, fuarda haberleşme konusunun çok ön planda olduğunu belirterek, yer ve zaman fark etmeksizin herkesin birbiriyle bağlı olmasına, insanların nerede olursa olsun haberleşmeyi sağlayabilmesine yönelik ürünlerin tanıtıldığını anlattı.
Türkiye'de bu teknolojilerin yerli ve milli olarak geliştirildiğine dikkati çeken Yaman, "ASELSAN'ın ULAK Haberleşme AŞ'nin ve haberleşme teknoloji kümelenmesi firmalarının yetkinlikleriyle haberleşmede uçtan uca, denizden ve karadan havaya, oradan uzaya bütün haberleşme ekipmanlarını ve sistemlerini Türkiye'de geliştirip sağlayabileceğimizi belirtmek istiyorum." diye konuştu.
- "Potansiyel müşterilerimizle buluşuyoruz"
TUSAŞ Uzay Sistemleri Genel Müdür Yardımcılığı Programlar Direktörü Taha Tetik de fuarda yerli ve milli olarak geliştirdikleri ürünleri sergilediklerini söyledi.
Tetik, "Potansiyel müşterilerimizle buluşuyoruz, alt yüklenicilerimizle görüşmeler yapıyoruz. Potansiyel iş birlikleri ve farklı görüşmeleri bu fuarda gerçekleştirme imkanı buluyoruz." diye konuştu.
TUSAŞ'ın yerli ve milli olarak geliştirdiği uydu platformlarının yapıldığı üretim tesisini fuar katılımcılarına anlattıklarını dile getiren Tetik, haberleşme ve yer gözlem uyduları alanındaki ürünlerini sergilediklerini sözlerine ekledi.
Kaynak : Anadolu Ajansı
ASELSAN yabancı oranı 18 Mart 2024 % 32,22. 19 Mart 2024 % 32,25.
Fark % 0,03. (Kaynak İş Yatırım).
yükseliş yaşamak istiyor geri geliyor,düşüş yaşamak istiyor gibi öyle duruyor sonra tekrar başa sarıyor aselsan günlükte durumu böyle önemli olan XU100 ayrışma yaşaması şuan için düzeltmeye devam edecek gözüküyor negatif değilim bir anda iyi yükseliş yaşayabilir
o potansiyel var aselsan ytd.
Bu hafta bitsin son çeyrek haftaya açıklanacak o zaman daha net durumu belli olur.
Mart ayı bitsin belediye seçimleri o da bitecektir.
Tunç beyi bende izliyorum ekonomi yorumları mantıklı borsa farklı ekonomiyle aynı olmaz böylede bir durum var önemli olan XU100 değil doğru hisse seçimidir.
Aselsan eşeklik yapıyor yapacak bir şey yok sağlık olsun en azıdan düşüş yaşamaması kabız gibi durması iyidir yaşama şansı verir o yüzden pozitifim aselsan da ytd.
Ayrıca son yılların efsane hisseleri Sasa ve Hektaş daha iyidir Aselsan sadece marka değeri yeterde artar donunda sallar hektaş ve sasa hisselerini gerçek olan budur piyasa son yıllarda değer vermiyor aselsan karlılık ast olandır demek karlılıkta sıkıntı var hisse gereken yükselişi sağlamıyor unutulmaması gereken 2024 yılına iyi başladığıdır haftaya açıklayacağı son çeyrek karı belirleyici olacaktır hissede kısmet diyelim ytd.
Perşembe gününe girdik tahminim merkez bankası politika faizini sabit bırakacaktır borsa için olumlu vatandaş için olumsuz olur geçen ayda sabit kalmıştı politika faizi neyse benim açımdan faiz haram değildir helaldir paraya faiz ödemek zorundalar lakin ben güvenmiyorum merkez bankasına daha net olsun merkez bankası başkanı bağımsız değil gelişmiş ekonomilerde bağımsızdır.
Çok merak ediyorum Sn Mehmet Şimsek sonunu şair yazmış belki yarın yarından da yakındır diye.
KAP: ASELS [ ] ASELSAN ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Yeni İş İlişkisi
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1260907
Dosyalar:
Yeni İş İlişkisi 2024-03-21
Dil Seçimi
Dil seçimi
Türkçe
İngilizce
Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi -
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Yeni İş İlişkisine Başlanan/Başlanacak Kişinin Niteliği Müşteri (Customer)
Müşterinin/Tedarikçinin Adı Soyadı/Ticaret Unvanı Türkiye Cumhuriyeti Milli Savunma Bakanlığı
Varsa Müşterinin/Tedarikçinin Ortaklığın Kamuya Açıklanan Son Gelir Tablosundaki Net Satışlar/Satılan Mal Maliyeti İçindeki Payı %0,04
Varsa Müşterinin/Tedarikçinin Ortaklığın Kamuya Açıklanan Son Bilançosundaki Ticari Alacaklar/Borçlar İçindeki Payı %0,07
İş İlişkisinin Başlamasının Öngörüldüğü Tarih 2024-03-21
Varsa Sözleşmenin Önemli Koşulları -
Yeni İş İlişkisinin Ortaklık Faaliyetlerine Etkisi Şirketin cirosunu olumlu etkileyecektir.
Açıklamalar
Açıklama ASELSAN ile Türkiye
Cumhuriyeti Milli Savunma Bakanlığı arasında, Türk Silahlı Kuvvetlerinin
ihtiyacı olan askeri ekipman tedariki maksadıyla, 556.500.000,- ABD Doları
bedelli sözleşme imzalanarak yürürlüğe girmiştir.
Bu açıklama Türkiye
Cumhuriyeti Milli Savunma Bakanlığından alınan izne istinaden yapılmıştır.
Hisse bugün kısada düşeni kırdı.
Senin bu finans bilginle kantara kuveyt dinarı koysan boş
hisse 2020 ve 2023 te iki kez % 100 bedelsiz verdi. Senin o 40 dediğin çoktan 10 tl oldu. Temettüler var bir de onları da hesaba katmadım.
Hissenin tarihi zirvesi 2,83 USD. 600 tl olsa yaklaşık 18 USD yapar. Senin 40 tan alanlar dahil hepimiz parayı koyacak yer bulamayız.
Bu da iki sıfır atılmış endeksten bir haber olup borsa altını 10 a katlamışken 10 da biri kadar prim yapmış demenden bu işi zaten ne kadar bildiğin belli. Burada daha fazla saçmalayıp kendini komik durumlara düşürme.
Sende matematik var mı bilmem ama finans olmadığı kesin.
Not1: Benim burada senin gibilerden korumaya çalıştığım iktidar değil yatırımcı. Bunu da iyi bil. Sana tavsiyem İktidarı eleştireceksen eleştir. Ama bunu yapmaya çalışırken borsa gibi bilmediğin konuları karıştırma....
Not2: Aokan1973 benimle uğraşacağına önce bu fecaat yanlışları düzelteydin iyiydi.
Şimdi bir hesap daha yap üzerine enflasyonu da koy benim yazdığım güne göre kara geçmişsindir. Bir daha da beni sakın okuma.....
Ha bir de ben insanlara et süt yumurta almayın hisse alın da demem bilgin olsun. Hatta çoğu zaman bu topicte bile kredi ya da kaldıraç kesinlikle kullanmayın diye de uyardım-uyarırım.....
Hatta niyeti borsa olmayan hiç kimseye en yakınım bile olsa karışmam.
556 milyon dolar sözleşme tuttarı, çok ciddi bir rakam. Sözleşmenin içeriği verilmemiş, acaba ne olabilir, tektük işler olamaz seri üretim gerektiren çoklu ürünler için olmalı, herneyse bu rakam karşısında bile tepkisi %4 ü geçemiyor çok yazık çok
MB faiz kararı süpriz oldu bankalara yaradı
ASELSAN yabancı oranı 20 Mart 2024 % 31,91. 19 Mart 2024 % 32,25.
Fark % -0,34. (Kaynak İş Yatırım).
Bilinmesi gereken çoğu hisse enflasyon muhasebesinden dolayı zayıf son çeyrek açıkladı.
Aselsan pozitifim tuhaf durum herhangi bir nedeni yok ytd.