yatay açıldı ya + gap falan yok...veri terminalleri 18:15 kapanışına göre hesaplıyor o yüzden + gap var gibi görünüyor...gece kapanış seviyesinden açıldı...gece 263.325 kapatmıştı...oralarda şu an...
Printable View
Bazı kağıtlar gitmiyor.. düzeltme -esaslı şart..
Büyük basari olur. Helal olsun derim o mali 14 lira ile 10 arasında birine bosaltirsa. Ama bilemeyiz belki teminata mal bırakacak kodamanlar. Zamanında isfinde okullu kardeşler boyle bir operasyon yapıp teminat ile borclanmislardi. İsfinde zamanında ne olduysa isgyo da olacak olan odur. Bana gore.
dün 5-6 kademeye fit olup halkb yi vermiştim
aşağı salınca korkutmuşştu namussuz:)
operasyon varsa o hisse ismi unvani farketmez ne savaş ne yurtdisi ne bilanco vs hicbir gercek onemli degil..hepsi martaval..bariz belli operasyon ve dur diyen olmaz..
1 ceton lönkledim
Alper kardeşin huzuru ve mutluluğu için bur gözüm Ereğli'de. Ben yine de başkara üstadın dayısının sözünü kulağıma küpe yaptım
Ayhan başkanım günün önemini anlamını ifade eden veciz bir söz varmı
Ek 28468
1 KURUŞ kazanamadım anasını satim.
1 delikli kuruş...
aralik vade baska bi viop a ait sanki..kasten mi yapiyorlar nedir..olmadi tavanda yapin..akil mantik arayan mi var..
belli oldu ki, bankaların günü olacak
favorilerim akbnk- ykbnk.. akbank tahtasına 7.00- 7.40 aralığında 180 milyon lot mal geldi yabancı takasından son 3 haftada..
ve artık mal gelmez oldu, sky is the limit
kendime short açıcak mazot yandaş arıyorum... :)
https://www.bloomberg.com/news/artic...m-bond-indexes
msci endekslerinden rus tahvillerinden çıkartılan fonlar, diğer ülke tahvillerine dağıtılacak, en fazla türk tahvillerine yarıyormuş, index weighting yüzde 0.4 oranında giriş olacakmış, bu benchmarkı takip eden fonların toplamı 822 milyar dolar..
lafın kısası- türk kağıtlarına 3.2 milyar dolar giriş olacak
Kisir döngüyü kıracak tek şey kaldı. Halkbank davası düşmesi.Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çok da para gelecek diye güvenmemek lazım
Özellikle bu ülke notlarıyla
https://www.paraanaliz.com/2022/piya...sildi-g-28130/
Ve bu avrupa gündemiyle
Suudi yetkililerin cinayeti "planladığını ve işlediğini" tespit eden BM öncülüğündeki bir soruşturmayı yürüten Uluslararası Af Örgütü genel sekreteri Agnes Callamard, savcının talebini "omurgasız" olarak nitelendirdi.
https://www.reuters.com/world/middle...ia-2022-04-01/
Sayın KIZILDAĞ hisse nette EREGL nin duayenedir.
ama ona katılan aracı kurum pek yok.
Bu arada topikteki küçük yatırımcı algısı o kadar kesin ki
ereğli ye laf söyleyeni hatta sadece sorgulayanı aforoz ediyorlar.
2 dolarlık kağıtta 1 dolar temettü mü olur.
Sizden iyi finasal okurluğu olan yok mu bile denmiyor.
Canı eğlenmek isteyen gidip bulaşabilir.
[emoji16][emoji16][emoji16]Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
al lan sana JP MORGAN..
şimdi aç grafiği bak ARALIK 2021 dolar kaçmış...
Yayınladığı raporda ABD Doları-Türk Lirası için tahminlerine de yer
veren JPMorgan, Mart 2021 için 7,20 olarak ifade ettiği tahmini,
Haziran 2021 için 7,30, Eylül 2021 için 7,50 ve Aralık 2021 için 7,65
olarak ortaya koydu.
Almak kolay satmak zor, yeni yöntem önce BIST30 a sokup sonra yavaş yavaş eritmek olabilir.
Cepten foruma giriyoruz bende cibildak iç çamaşırı reklamı var. Bu bir ipucu mu. Yoksa donuna kadar alacaz demek mi
264 üzerine çıkamadık..
260-259 iyidir.. bakalım?
bear bull tam alıntı yapacaktım yazın silinmiş...
Starbucks'ın zamlı kahve fiyatları:
Cool Lime (Küçük): 30 TL
Caffé Latte (Küçük): 23,75 TL
White Chocolate Mocha (Küçük): 34,25 TL
Caffé /Iced Caffé Americano (Küçük): 21,75 TL
Chai Tea Latte (Küçük): 29,75
Yurtiçi yerleşiklerin döviz mevduatı 1,6 milyar dolar azalmış iyi rakam gibi gözüküyor ihracatçıdan kaynaklı değilse