inþallah buralara artýk dbidir.. ozak olunca temkinli olmalý..tabii..kýsmet
Printable View
inþallah buralara artýk dbidir.. ozak olunca temkinli olmalý..tabii..kýsmet
sakura hocam yazdigin böyle cikiyor :)
https://i.hizliresim.com/rdodn3c.jpg
EKGYO %2 artýdayken bizimki eksi, yine kaotik Ozkgy çaðýna girdik galiba.:)
Bu baþlýðý þu anda 1 kiþi okumaktadýr. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
Biz de olmasak aç kalýrsýn nankör tahtacý, kimsecikler kalmamýþ.
Kamunun gyosu uçuyor bizmki hala aþaðý basýyor, 4.5 litra fark oldu ayýp ettin þemsettin.
Ama olmaz olsun..zor kurtardım yakamı.. Ege gübre devam..en azından tavan oluyor arada[emoji23]
SM-M205F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bugün de kýrmýzýda ýsrarcý, Ekgyo yine %1 yukarýda, Ahmet efendi ilgilenmiyor, destek atmýyor.
Ýtibar puaný vermek istedim göstermiþ olduðunuz kararlýlýk için, ama sistem izin vermedi. Bir yýl önce satmýþ olduðum fiyatýn altýnda ve bunun ilgisizlikten deðil, artýk kim ya da kimlerse aþýrý ilgiden kaynaklandýðýný düþünüyorum. Umarým azminizin karþýlýðýný misliyle alýrsýnýz.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1395582
Baðlý ortaklýðýmýz Ela Hospitality Turizm ve Otelcilik A.Þ.'ye ait "ELA EXCELLENCE'' markasýyla 2564 sayýlý Döviz Kazandýrýcý Hizmet Sektörleri Markalaþma Destekleri Hakkýnda Kararýn 17.maddesinde yer alan Turquality Destek Programý çerçevesinde hazýrlanan 5 yýllýk Stratejik Ýþ Planý, T.C. Ticaret Bakanlýðý Ýhracat Genel Müdürlüðü'ne sunulmuþ ve markamýz, ülkemizin ilk ve tek en prestijli destek programý Turquality Destek Programýna alýnmýþtýr.
Küresel anlamda Türk malý ve hizmeti imajýnýn oluþturulmasý amaçlanmakta olup turizm sektöründe ‘'ELA EXCELLENCE'' marka bilinirliliðini arttýrmak, hedef pazarlardan daha çok potansiyel misafirlere ulaþmak, yeni hedef pazarlara açýlmak ve ülkemizi en iyi þekilde temsil etmek adýna Turquality Destek Programýnýn olumlu etkileri olacaktýr.
EKGYO gaza basmaya devam ediyor, 15.50'lere çýktý, Klgyo ve Segyo da tavan, Ozkgy saðdan saðdan kaplumbaða misali, zor adamsýn vesselam.
Bu endekste bile hisse kýrmýzýda, fiyata müdehale resmen, sabýrlarý zorlamaya devam ediyor
Bitirdiniz yatýrýmcýyý daha ne kasýyorsun tahtacý, bilançon mu kötü, portföydeki EXCELLENCE varlýklarýn deðerini çöp ettin be, markanla beraber deðerin de artsýn.
Bu baþlýðý þu anda 1 kiþi okumaktadýr. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
Is it excellence or bad?
Özak GYO yepyeni bir semt kuruyor - Basýn Açýklamasý
Kuruluþtan yapýlan basýn açýklamasý aþaðýda bulunuyor:
Emlak Konut güvencesi ve Özak GYO kalitesi ile hayata geçen Hayat Flora, güvenle yaþayabileceðiniz, çocuklarýnýza miras býrakabileceðiniz, benzersiz deniz ve göl manzarasýna sahip özel bir yaþam sunuyor.
Geniþ peyzaj alaný, bahçe kullanýmlý ve teraslý daireleri, cadde maðazalarý, Metro ve Marmaray'a yakýnlýðý, sýcak komþuluk iliþkileri ve yatýrým deðeriyle huzurlu ve sürdürülebilir bir hayatýn kapýlarýný aralýyor.
Marmara Denizi'nin ferahlatýcý esintisi ve Küçükçekmece Gölü'nün dingin atmosferiyle Hayat Flora, maviyle iç içe, tazelik dolu bir yaþam sunuyor.
Metro ve Marmaray'a yürüme mesafesinde konumlanan proje, Ýstanbul'un dört bir yanýna hýzlý ve kolay eriþim saðlarken, E5 ve TEM otoyollarýna yakýnlýðýyla þehir içi ulaþýmý da zahmetsiz hale getiriyor. 1+1'den 4+1'e kadar farklý daire seçenekleri, modern þehir hayatýný konforla buluþturuyor.
Ön satýþýna Emlak Konut'un "Kazançlý Yatýrým Kampanyasý" ile çýkan Özak GYO ilgililerini Zeytinburnu / Fiþekhane 'deki satýþ ofisine bekliyor.
Kapýþ kapýþ gidiyormuþ.
Ýstanbulda bu tür projelere çok ihtiyaç olacak,,þirket bir kere güven verdim mi,iþsiz kalmaz yani.
Didim ve Demre deki tahsisli turizm arsalarý üzerinde her hangi bir inþaat baþladý mý acaba? Bu projelerin tamamlanmasý önemli. Nakitin çoðunu eritir
Sakura hocam yazýlarýn okunmuyor, Balmumucu otel mi yoksa konut mu tam anlayamadým, konumu çok iyi.
EKGYO bilançosunu gördünüz mü, çok müthiþ bir rakam, 12.780 milyar kar yazmýþ bakalým ne yapacak bugün, Ekgyo zaten zirvede.
Temettü v erirse sadece vergiden dolayý vermek zorunda kalýr, yine bir bedelsizle sermayeye ilave edebilir.
Ýyi haftalar.
Sayin 1prometheus, yatirimci sunumunda asagidaki bilgiler var:
Didim: 2027 4. ceyrek baslangic
Demre: henuz planlanmis bir baslangic tarihi yok. "bölgede imar planýnda yapýlmasý gereken deðiþiklikten kaynaklanan mücbir sebeplerle yatýrýma baþlanamamasý nedeniyle, Kültür ve Turizm Bakanlýðý tarafýndan Kamu Taþýnmazlarýnýn Turizm Yatýrýmlarýna Tahsisi Hakkýnda Yönetmelik’in 17. maddesi uyarýnca, kesin tahsis tarihi olan 08/10/2018 tarihinden itibaren, alana iliþkin yeni imar planý onaylanýncaya kadar dondurulmuþtur."
https://www.ozakgyo.com/upi/pdf/yati...=tu31741595034
Vergisel avantaj 2025 bilancolari icin gecerli diye biliyorum. 2024 finansallarrindan temettu odenirse, herhnagi bir vergi avantaji yok diye biliyorum.
*OZKGY-Özak GYO 2024 yýlý 12 aylýk konsolide net dönem karý 1.726.997.641 TL (Önceki 4.247.574.955 TL)
Pek beklediðimiz bir rakam gelmedi, deðerlemeler falan etki etmedi mi.
ÖZAK GAYRÝMENKUL YATIRIM ORTAKLIÐI A.Þ.KÂR DAÐITIM POLÝTÝKASIKar daðýtým politikasý hususunda Sermaye Piyasasý Mevzuatý ve Vergi Mevzuatý yer alan hükümlerçerçevesinde; Þirketimizin sahip olduðu taþýnmazlardan elde ettiði kazançlarýn en az %50’sinin kar payýolarak daðýtýlmasý halinde uygulanacak vergi oranýnýn %10, kar daðýtýmý yapýlmamasý halinde vergi oraný%30 olarak uygulanacaktýr.Þirketimiz yönetimi söz konusu avantajdan faydalanmak için prensip olarak vergi mevzuatýnda sayýlangelirlerden elde edilen kazançlarýn % 50’sini kar payý olarak daðýtmayý Genel Kurulda teklif etmeyiplanlamaktadýr.Þirketimizin uzun vadeli stratejileri, politikalarý, karlýlýk ve nakit durumu analizi ve makroekonomikgeliþmeler ile içinde yer aldýðý sektörün durumu analiz edilerek Genel Kurul'da alýnan karar doðrultusundabelirlenmesini ve yasal süreler içerisinde daðýtýlmasý esasýný benimsemiþtir.Yönetim Kurulunun Genel Kurul’un onayýna sunacaðý kar daðýtým teklifinde pay sahiplerinin beklentileriile Þirketimizin büyüme gereði arasýndaki hassas dengenin bozulmamasýna ve genel kurul tarafýndankararlaþtýrýlan yýllýk karýn ortaklara daðýtýmýnýn yasal süreler içinde en kýsa sürede yapýlmasýna azamigayret ve özen gösterilir.Bu çerçevede; Yönetim Kurulu kar daðýtým teklifini hazýrlayýp Genel Kurulun onayýna sunmaktadýr. GenelKurul Toplantýsýnda karýn ne þekilde ve ne zaman daðýtýlacaðý hususlarý görüþülüp karara baðlanmaktadýrve mevzuata uygun olarak tüm bildirimler yasal süreleri içerisinde yerine getirilmektedir.
Daha önce Sakura hocam yazmýþtý bunu, doðru tespit.
DFG tarafýndan yorulmanan þimdiye kadar ki en geniþ Ozkgyo deðerlendirmesi .
Özak GYO ( Ozkgyo ) Bilanço Yorumu 2024-Yýl Sonu ( 4. Çeyrek ) :
https://www.youtube.com/watch?v=_k4o6fEng3E
Ýyi seyirler.
Ekgyo ile çýkmadý ama onunla düþüyor, 16'ya 12 nerdeyse, 4 lira fark açtý.
Þirket temettü mü verecek yoksa sermayeye ilave mi yapacak bir açýklasa belki hareketlenir.
adam olsaydi geri alim yapardi.
Otelleri dikmeye baslamasini tercih ederim alim yapmaktansa. Cok is var yapilacak.
SPK hisse geri alým þartlarýný kolaylaþtýrdý, davran artýk patron, temettü de istemiyoruz yeter ki destek at hissene.
Dün taban olan hisse bugün de %2 eksi, zor zamanlarda hissesine sahip çýkmayan patronlar hiç unutulmaz.
Taban taban gelip kasým ayýndaki 10.12 gapý kapadý, þimdi geçen çarþamba yaptýðý 12.80 gapý ne zaman kapatacak bakalým, taban yapmakta zorlanmadý ama tavana yakýnýna bile yanaþmýyor.